שאלה לגבי אפקט

Ben LeVi 232

New member
שאלה לגבי אפקט

שלום... רציתי לדעת אם מישהו מכיר את האפקט הזה digitech rp 5. יש לו גם פדאל בנפרד... מצאתי אחד יד שניה ורציתי לדעת אם יש משהו שכדאי לדעת עליו, או איזה מגרעות בולטות... (חוץ מהסאונד והכל כמובן שהוא טעם אישי). תודה

RoieL

New member
בעיקרון יש גם פדאלים שיש קונצנזוס לגבי

הסאונד שלהם, כמו הזום הזולים. בכל מקרה, http://reviews.harmony-central.com/reviews/Effects/product/DigiTech/RP-5/10/1

Ben LeVi 232

New member
תודה... עוד שאלה

יכול להיות אפקט שמתאים יותר למטאל לדוגמא? אם כן, הrp5 הוא כזה? או שזה תלוי בכלל באיך מכוונים אותו?

RoieL

New member
בטח שיכול להיות

אני אישית לא ניסיתי אותו, קפוץ לכלי זמר אם לא נעים לך לבוא למוכר ולא לקנות, ותעבור על הביקורות כדי להתרשם מה"עמידות" של הפדאל לאורך זמן וכד'.

Ben LeVi 232

New member
כלי זמר לא יעזרו

זה פדאל ישן.. הוא בן כמה שנים טובות.. הביקורות מחמיאות לגבי העמידות שלו אומרים שהוא קל לתפעול ומחזיק מעמד טוב... אני פשוט אנסה אותו עוד קצת כדי לראות אם התוצאות לטעמי...

doc monti

New member
תשמע

אני אישית לא מת על מולטים, וכבר היו לי כמה בעבר, גם אחד של דיג'יטק. למרות זאת, לשימושים מסויימים מולטי יכול להיות יותר נוח וזול מאשר 4-5 פדאלים סבירים בנפרד (אבל נדיר שיישמע טוב כמוהם). אם המחיר של המולטי זול ואתה אוהב את הסאונד שלו, לך על זה. לגבי כן/לא מטאל, בד"כ אפשר להוציא דיסטורשנים כבדים ממולטי. אם הם נשמעים טוב או לא זה כבר סיפור אחר...

למעלה