שאלה לגבי אמבטיה

ImaBamba

New member
יכולה לומר לך מה אנחנו עשינו במלון

בגיל 8 חודשים פשוט קנינו שטיח גומי למניעת החלקה לאמבטיה ולקחנו איתנו למלון. הושבנו את הפשוש עליו (ביום הראשון הוא לא כל כך רצה אבל למחרת כבר לא היה אכפת לו) וככה רחצנו אותו. היום הוא כבר לא צריך אפילו את זה. מגיל 8 חודשים כבר השתמשנו בטבעת אמבטיה בתוך האמבטיה הרגילה..

הקסם1

New member
אנחנו רוחצים אותה פעם באמבטיה שלנו ומושיבים

אותה בתוך כסא מיוחד לתינוקות לאמבטיה. כשהיא הייתה יותר קטנה היא לא הסכימה לשבת בתוך הכסא טבעת הזה והוא עמד ללא שימוש. היום כשהיא בת שנה היא מסכימה לשבת בתוכו ואפילו נהנת ומשחקת עם הצעצועים במים שמסביבה. אני רוחצת אותה עם הטוש וסוגרת עם פקק את האמבטיה כדי שהמים לא יברחו והיא תוכל להנות ולשחק במים. בתוך הכסא היא לא יכולה לקום כמו שהיא קמה באמבטיה שלה דבר שמאוד מקשה על הרחצה. אבל כשצריך לחפוף לה יותר קל לרחוץ אותה באמבטיה שלה כי אז משום מה היא מוכנה לשים את הכובע אמבטיה המיוחד - דלקות אוזנים..... אבל היא קמה כל הזמן וזה יותר קשה. אז יום ככה ויום ככה.

ורד 1970

New member
שוב- זה נמוך

לשים את הטבעת באמבטיה זה עדיין להתכופף בזמן הרחצה היה לי טבעת וזה לא נוח בכלל - קשה לרחוץ אותה כמו שצריך

אנחנו קנינו שרפרף פשוט

מפלסטיק וזה פתר את בעית הגובה. אני יושבת עליו וכך אני בגובה של הילדה שעומדת באמבטיה.

נאגטס

New member
../images/Emo45.gifשרפרף "פושט" מכתר פלסטיק

מקלחת כך 2 ילדים כל ערב... לא כואב הגב, וגם פריט פרקטי מאוד כשהילדים גדלים (הגדולה מטפסת עליו לפתוח אורות בחדרים, עומדת עליו כשהיא מצחצחת שיניים וכיוצ"ב).

שרפרף פלסטיק זול ויעיל לעכשיו ולהמשך...

נקנה במקור לשימוש באמבטיה (בגלל אותה בעיה) והיום משמש כ"סולם" למיטה או כדי לראות מה אמא מבשלת על השיש:)

לילי73

New member
יש בריכה מתנפחת

היא עגולה ולא גדולה מאוד. הבן שלי בן שנתיים נכנס שם בלי בעיה.

ורד 1970

New member
אני מחפשת,יש גדולות מידי

זה ניראה לי הכי מתאים באמת אולי אני עצלנית אולי מפונקת אבל לא יהיהלי נוח לקלח אותה בג'קוזי

Nuli77

New member
אצלנו

בגיל שנה היה לנו רק מקלחון אז או שהיינו מקלחים באמבטיה מפלסטיק על הרצפה (ואם הבנתי נכון זה נמוך עבורך), או שהיינו מתקלחים איתו - אחד מחזיק אותו על הידיים והשני שוטף ומסבן אותו, זה היה מאוד מהיר והוא מאוד נהנה. לגבי אילת - אני הייתי מוותרת על להיסחב עם אמבטיה,אם זה ממש בעייתי לכם לעשות לה אמבטיה לבד באמבט של החדר, אני הייתי פשוט מתקלחת איתו במהלך הימים האלה, גם אם זה לעשות אמבטיה ביחד כשהוא יושב עלינו או להתקלח איתו בעמידה כשהוא על הידיים.

layli

New member
אנחנו לקחנו לאילת את האמברווז

ושמנו בתוך האמבטיה הגדולה, לגבי הגובה - לפני חצי שנה קנינו שרפף פלסטיק פשוט ואני יושבת עליו בזמן שהיא באמבטיה, זה מאוד נוח.

efratga

New member
למה צריך למלא את האמבטיה?

תחברי טוש ותשטפי אותה עם הטוש כשאת יושבת ליד האמבטיה על כסא קטן או דרגש.

ורד 1970

New member
עוד לא קילחתי אותה עם טוש

ככה בזמן שאני מסבנת אותה היא יושבת באמבטיה ומשחקת עם המים אבל כל עוד זה באמטיה מתנפחת זה בסדר אין צורך ביותר מידי מים בג'קוזי זה יהיה בעייתי מצרפת תמונה

ורד 1970

New member
../images/Emo41.gifאז קודם כל תודה על כל התגובות../images/Emo41.gif../images/Emo13.gif

אני מבינה שכולן מקלחות רגיל - באמבטיה - ללא בעיה זו הילדה הראשונה שלי ואין לי עוד ניסיון
אני לא מקלחת אותה רגיל באמבטיה מכמה סיבות 1. אני מפחדת שהיא תחליק לי אז אני צריכה משהו כמו שיש לה אולי כדי שיהיה "מגן" סביבה 2. אני חושבת שלא יהיה לי נוח להתכופף אליה על הברכיים או על שרפרף - המעקה די גבוה, אבל בכל זאת אנסה אם לא תהיה לי ברירה אחרת תודה

בוליפלג

New member
כדי שלא תחליק יש מספר פתרונות..

שטיחון מונע החלקה, טבעת ישיבה מותאמת להמבטיה, אפילו ישיבה על מגבת בעת הרחצה מונעת החלקה (זה מה שאנחנו עשינו בבתים של סבתא וסבא). ולגבי הגב - הוא באמת הסובל העיקרי מכל העסק, אבל כנראה שאין מה לעשות, עד שהם עומדים יציב זה באמת גובה מחיר 'כואב'..

ayala26

New member
או להתקלח יחד..

זה גם אחד מהפתרונות. אצלנו אין אמבטיה בכלל (ועל ג'קוזי רק בחלומות
) אנחנו התקלחנו יחד מהשבוע הראשון עד שנמאס לו ממני בגיל שנתיים והוא רצה לבד.

בוליפלג

New member
יצא לנו להחליק גם במקלחת משותפת..זה היה

הרבה יותר ממפחיד...:-S זו אכן אופציה אך דרוש אבטוח נוסף

כשהיינו בבית מלון שמנו בתוך האמבטיה מגבת

והושבנו אותה עליה. בבית יש לה שטיחון נגד החלקה בתוך האמבטיה

אמבטיה

היי כשאנחנו נסענו לאילת עם הקטנציק שלנו לא לקחנו אמבטיה קילחנו אותו באמבטיה של המלון. ובערך מ11 חודשים שהאמבטיה של התינוקות נהייתה קטנה עליו, התחלנו לקלח אותו באמבטיה רגילה. בהצלחה

טאקית24

New member
אנחנו מקלחים אותו באמבטיה שלנו כשהוא עומד

מגיל שנה ו3 בערך, עד אז היה לו "גלגל אמבט" שהיה יושב בתוכו, עד שהוא פירק אותו. אנחנו אומרים לו לשבת והוא יושב, אחרי 2 דקות נעמד, לאחרונה נהיה לו כיף חדש באמבטיה, הוא דופק "חליקות" על התחת מצד לצד באמבטיה ומבסוט מעצמו. אמנם צריך לומר לו לשבת כל 2 דקות, אבל ממלאים לו את האמבטיה בצעצועים והוא משחק. לדעתי זה מיותר לחלוטין לסחוב אמבטיה עד לאילת.. אפשר לעשות גם מקלחת זריזה בכיור, לפרוש מגבת או חיתול בד בכיור וכשהיא יושבת לרחוץ אותה (אמבטיה קצרה) , כך עשינו כמה פעמים איתו בנופש, או באמבטיה הגדולה.

pengit

New member
מגיל ישיבה רק בכיסא לאמבטיה שנדבק

בואקום לרצפה, ואז היא יכולה להשתולל חופשי.... אין ברירה אי אפשר להמשיך עם למלא אמבטיות לנצח מתישהו צריך להעביר אותם למקלחת רגילה עם טוש כמו מבוגרים. הם כבר לא נכנסים בגיגיות הרגילות ולמלא אבמטיה שלמה זה אכן בזבוז. את הכיסא לאמבטיה אני לוקחת איתי לכל המקומות.הוא נכנס במזוודה ואפשר לשים בגדים גם בתוכו ככה שהוא לא תופס הרבה מקום.

למעלה