שאלה לגבי אמבטיה

ורד 1970

New member
שאלה לגבי אמבטיה

לורן בת שנה בהתחלה הייתה אמבטיה על עמודים עם דפני...כשהדפני היה קטן החלפתי לאמבטיה מתנפחת בצורת ברווז הכנסתי שולחן לתוך הג'קוזי הענק כי זה היה נמוך לי ועליו שמתי את האמבטיה. עכשיו יש סמנים שהאמבטיה שוב הולכת להיות קטנה אוטוטו שתי שאלות 1. אני נוסעת לאילת - מה לעשות? זה די קשה לעשות לה אמבטיה כשהאמבטיה נמוכה(אני לוקחת את האמבטיה איתי אבל בלי השולחן
2. איזו אמבטיה אני יכולה לקנות לה עכשיו? שאוכל עדיין לשים על השולחן בשביל הגובה... 3. מה אתן עושות? שוב - הילדה בת שנה

נגבר

New member
עונה

גם הנסיכה שלי בת שנה. בחודשים האחרונים אני פשוט שמה את האמבטיה שלה בתוך האמבטיה הגדולה ושמה לה צעצועים בפנים. האמת היא שבימים האחרונים היא התחילה ממש לבכות וכל הזמן רוצה לעמוד אז פשוט היא עומדת ואני מחזיקה אותה שלא תחליק ובעלי מסבן אותה ורוחץ עם הטוש...

ורד 1970

New member
וזה לא נמוך?

ניראה לי שהגב ילך לי אם אעשה לה אמבטיה בתוך האמבטיה הרגילה השולחן מאוד עוזר ומאוד נוח שזה גבוה,אבל אני לא יודעת אם יש אמבטיה לילדה בת שנה יותר גדולה ממה שיש לה עכשיו

נגבר

New member
פשוט יושבים על הברכיים ליד האמבטיה ומקלחים

אל תקלחי בעמידה, זה יהרוס לך את הגב

ורד 1970

New member
קשה לי - זה גורם לי לכאב בבירכיים

מאז הלידה יש לי כאבים בבירכיים (לא יודעת אם יש קשר לזה שילדתי על שש) זה הולך ופוחת עם הזמן אבל אני משתדלת לא לשבת על הבירכיים יש דרך נוספת?

עכשיו כשקשה לי להתכופף

אם אני צריכה לקלח אותה, אני שמה מגבת על הרצפה בחדר האמבטיה ויושבת עליה

chipadripa

New member
אנחנו יושבים על שרפרף נמוך וככה אין צורך

להתכופף או לשבת על הרצפה. מאוד נוח. משתמשים בשרפרף שקנינו לבת שלי כדי שתגיע לכיור.

ורד 1970

New member
ועוד דבר

אין לנו אמבטיה - יש ג'קוזי ענק ועמוק אז זה בכל מקרה יגרום לי להתכופף ולא יהיה נוח בכלל

נגבר

New member
יש לי רעיון בשבילך

לפני שבועיים היינו בצימר והקטנה נבהלה מהג'קוזי (שהיה אמבטיה) ופשוט מיליתי אותו בקצת מים ונכנסתי איתה להתקלח. הושבתי אותה לידי וזה היה סוג של משחק יחד עם אמבטיה.

ורד 1970

New member
../images/Emo13.gif זה יכול להיות נחמד לפעמים

אבל לא כל יום,הג'קוזי מאוד גדול ולמלא אותו (אפילו "קצת") זה הרבה זמן והרבה מים. ואני רוצה לעשות לה אמבטיה מהירה ורגילה ולא להרגיל אותה כל יום ל"משחקים" באמבטיה השאלה אם יש אמבטיות מתנפחות מספיק גדולות לגיל שנה כי לא ראיתי

גם אצלינו זה ג'קוזי זוגי פינתי

ויש מין מגרעת שכזו בפינה (אני מניחה שזה לכוסות היין בבילוי המשותף
) שעליה אני יושבת (הרגליים בפנים והטוש מתפרק מהקיר) ומקלחת.

ורד 1970

New member
כן,ניסיתי פעם

שמתי את האמבטיה בג'קוזי וישבתי בפנים על מקום שיש אפשרות לשבת אבל הרב הלך לי,זה עדיין גבוה,מעבר לזה שעוד מעט גם האמבטיה המתנפחת תהיה קטנה לה ובג'קוזי ניראה לי בעייתי ככה זה ניראה היום

ורד 1970

New member
בעצם מה שאני מחפשת זה משהו כזה

כמו שיש לי היום רק יותר גדול איפה אני יכולה לקנות?

אמבטיה

אנחנו משתמשים באמבטיה מתנפחת שקנינו במוצצים טיפה יותר גדולה מהברווז

ורד 1970

New member
תודה

אני אבדוק שם אני קונה שם הרבה דווקא,לא יודעת איך לא ראיתי אקפוץ לשם שוב תודה

המשך

לפחות המוצצים רמת גן האמבטיות המתנפחות נימצאות בחדר הקטן איפה שהפרימיום נימצא בארגז קרטון קטן יחסית הצבע שלהן ירוק כתום הבעיה היחידה היא שאם את לא מייבשת את האמבטיה בין שימוש לשימוש יש מצב שהיא תופסת פטריות.... בהצלחה

את יכולה לקנות סירה מתנפחת

זה דומה לאמבטיה, הסירה גדולה יותר מהאמברווז וגם אפשר למלא בסירה הרבה פחות מים מכל אמבטיה או ג'קוזי

למעלה