שאלה לגבי אדוארד !

sludger

New member
שאלה לגבי אדוארד !

איך פתרתם את השאלה שהיה רשום פונקציית מינימום MIN[X1,Y2] ו - U=X1+ Y2 והגעתם ליחס מחירים שווה 0.2 ? תראו את הפיתרון החישובי

vakninadi

New member
בבקשה...

1. לא ניתן לדעת אם פנאי נחות או נורמלי 2. סלוצקי תמיד אפס 3. סלוצקי והיקס שווים. 4.I<25 אז A>B (לא סגורה על זה) 5. פונ' מינימום - PCCx שיפוע חיובי. 6. 25 Xים בחבילה - יוותר על שקל. 7. תחלופה והכנסה - מתי שוווים - אף תשובה לא נכונה 8. יוציא תמיד 50% מההכנסה 9. W=3 1/3 10. גמישות צולבת שלילית וגמישות עצמית קטנה מ1 11. 0.2 12. יצרוך H 13. אם החסכון לא השתנה C1 יגדל בפחות מ10% 14. אם PX עולה שיפוע ICC עולה 15.יגדל ב8%

אז יש לי

7 או 8 נכונות... איזה באסה ששיניתי תשובה נכונה ללא נכונה. מועד ב' הנה אני בא. ד"א בנוגע למה שאצלך 4 - היו שתי אפשרויות דומות, כאשר I> 25/PX וכאשר I< 25/PX. כאשר I>PX/25 X ניטרלי ושני המדדים זהים, אבל את זה סימנתי לצערי. כנראה התשובה שכתבת היא הנכונה.

STUDENT23A

New member
יאיר אתה זוכר

אם בתשובות היה I> 25\PX אז A>B ? כי אני לא זוכר אם רשמתי שההכנסה גדולה או קטנה מ 25\PX . אני זוכר רק שרשמתי שA>B

בנדה 1

New member
היו שתי תשובות בהן A גדול מB

פעם שההכנסה קטנה מX ופעם שהיא גדולה ממנו. התשובה הנכונה היא שההכנסה קטנה. כי אם אתה רוצה יותר X ממה שאתה יכול להוציא, אז אתה חייב להיות בתחום הראשון שבו X נורמלי וY נייטרלי. בעודף צרכן כשX נורמלי, אז הפיצוי גדול ממה שעליו לשלם (A היה הפיצוי בשאלה...)

M u s i c B o x

New member
אני בדיוק במצב שלך

ואני שיניתי 2 שאלות מתשובה נכונה ללא נכונה באסה רצינית

פרופ' כהנא הסתובבה איתו אחרי המבחן

אבל מיהרה לחתונה של אחייניתה, ולכן לא הראתה לכולם... כנראה מי שסיים מוקדם ראה.

Sir Master

New member
...

צרכן 2 יתן לצרכן אחד 8 Y ובתמורה יתן לו 40 X כך התועלות של שניהם מקסימליות ואז 8 /40 נותן 0.2 מישהו יכול להסביר איך הגעתם ל3.666 בשאלה עם השכר כי מתמטית יצא להרבה חברה 1.666

sludger

New member
הבנתי מה עשית !

אתה לא משתמש פה בגזירה ? פשוט בודק לפי ההיגיון.

למעלה