שאלה לגבי אבט"ש

• פותח הנושא cg20
  • פורסם בתאריך

cg20

New member
שאלה לגבי אבט"ש

אני סובל מאסטמה מספר שנים וקיבלתי פטור לינה בחדר אסטמתים. עכשיו אני צריך לצאת לאבט"ש, ושם אין חדר מתאים עבורי. האם יכולים לחייב אותי בכז"א לצאת?

דידי ב

New member
לצערי כן אחי...

אני ביררתי את הנושא בקר"פ פעילה ואח"כ בקבילות החיילים ובפניות הציבורעל אותו סיפור (קודם חדר אסמטים בטירונות ואח"כ בנוגע לאבט"שים). התשובה שקיבלתי היא שאישור לינה בחדר היפואלרגני, דהיינו אסמטי - הוא לתקופה של מעל חודש ימים, ולא תקף בטירונות, קורסים, סיפוחים שונים - כמו אבט"שים וכדומה. אם היית בבסיס סגור - היו חייבים לתת לך ללון בחדר אסמטי - חדר שהיו מנקים אותו מאבק בתדירות גבוהה, וכול זה... מצטער אחי! בכול מקרה שיהיה לך בהצלחה אחי!

cg20

New member
תודה רבה... ../images/Emo13.gif

אני מתאר לעצמי שאני אחטוף שם התקף רציני ואז הם ישחררו אותי... רק ככה זה הולך שם

powerlock

New member
הפקודה..

אחי יש לי את הפקודה במשרד.. קיבלתי אותה מבי"ח 10 - מקר"פ פעילה.. מותר להוציא אותו לאבט"שים.. אבל רק לאחר שרופא קבע שהאסטמה איננה בשלבי החמרה או שאתה במצב לא טוב עם האסטמה. אסור לשלוח אותך בלי רופא. כמו כן אני מקווה שאתה מעודכן כי כרגע חובשת צריכה לבדוק לך את החדר כל יום ורופא פעם בשבוע, ורק אם זה קורה ואם רופא וחובשת חתומים על החדר אז אתה רשאי לישון בו. לידיעתך..

cg20

New member
למזלי הרב...

אני בבסיס פתוח כך שאני לא צריך להתמודד עם הבעיה הזאת באופן תמידי. העניין הוא שאצלי יש אלרגיה לאבק שהיא מתפתחת להתקף אסטמה... אבל בצבא זה ממש לא מעניין אף אחד..

למעלה