שאלה לגאונים ש...

רוני13

New member
שאלה לגאונים ש...

יודעים רק להאשים את צה"ל ברצח! איך אתם מציעים לעצור את הטרור?

שרירי86

New member
תמשיך באשליות ליטיום

בסוף מרזל או אפילו אלי ישי יהיו בשלטון ואתה לא תגיד דברים כאלה יותר. זה עניין של זמן ליטיום. "זה עניין של זמן" ....

lithium1914

New member
זה איום?

איזה חלק מהמשפט "ניאבק עד שחרור כל פלסטין" אתה לא מבין?

שרירי86

New member
הופה התחלת לדבר

עכשיו אתה מדבר כמו שרציתי שחברי הפורום יראו, מנהל הפורום עמרי, הבן אדם רוצה לגרש אותנו. "כל פלסטין" זה דורש חסימה מהפורום. זה מה שרצו גם הנאצים. ולליטיום : תיזהרו שלא תחטפו עוד פגז בבית חנון. כי יש לנו עוד פגזים במחסן. במיוחד בשבילכם, רק צריך שמרזל ישגר אותם, זה הכל.

Fleddermaus

New member
תחליט, אולמרט, או מרזל?

אם אתה רוצה שאני אחסום מישהו תפנה אלי במסרים. הוא רוצה את כל פלסטין (ונדמה שלי שלא ממש), אתה רוצה את כל ישראל. מה ההבדל?

שרירי86

New member
עמרי

לדרוש את כל פלסטין פירושו להעיף את היהודים לעזאזל. וזה מה שרצו הנאצים. אם היו לי 22 מדינות יהודיות כמו למוסלמים זה היה משהו אחר, אבל ברגע שיש לי רק ארץ אחת ואומרים לי "צא מפלסטין" זה במילים אחרות רוצה להשמיד אותי. דרך אגב, שלא תתבלבלו, גם לפני שקמה מדינת ישראל הערבים היו רוצחים, מה רצו הערבים מאיתנו בחברון בשנת 1929 ? הם טבחו בהמוני יהודים חפים מפשע !! מה אז עשינו להם ? אז גם היינו עם כובש ? השאלות בעיקר אליך מנהל .

Fleddermaus

New member
ולדרוש את כל ישראל זה אומר...

להעיף את הפלסטינים לעזאזל, וזה מה שאתה רוצה. אין לפלסטינים 22 מדינות, אין מדינה לפלסטינים. הם לא ירדנים, הם לא מצרים, בוודאי שלא איראנים או פקיסטנים. הם פלסטינים.

שרירי86

New member
מפגיזים אותנו מעזה. אמת?

וימשיכו להפגיז עד שיקבלו את "כל פלסטין" מהים עד הנהר.

Fleddermaus

New member
לא "מפגיזים אותנו מעזה"

ארגוני טרור יורים עלינו רקטות, שההבדל ביניהן לרקטות צעצוע הוא לא גדול. אם הם היו "מפגיזים אותנו" היינו בבעייה. יש עדיין רוב פלסטיני שלא יורה קסאמים, אמת? מה הם מפריעים לך?

שרירי86

New member
מי שקובע

זה ארגוני-הטרור ולא הפלסטינים. יש לך מושג כמה טילים חטפה שדרות בחודש האחרון ? וכמה אשקלון ? אז הם כן "מפגיזים אותנו". אתה מנסה לברוח מהנקודה, הנקודה היא שלא מחלקים שטחים לאוייב של מכיר בקיומנו, זכותך לתמוך בחלוקת שטחים, אבל בחייך, לתמוך בחלוקה למי שבמילא לא מכיר בקיומנו על שום גבול שהוא זה טירוף. אתה חייב להבין את הנקודה הבסיסית הזאת. וגם להבין שאתה בצד של ישראל ולא של עראפת.

Fleddermaus

New member
כמה?

תגלה לי. וכמה פגזים אמיתיים חטפה רצועת עזה באחרון? וכמה מתו מההפגזות? (רמז: יותר מפי 4 מכמות הישראלים שנהרגו מקסאם במשך שלוש השנים האחרונות). זה עוצר את הקסאמים? הוכח שהדבר היהחיד שגורם להפסקת הירי הוא הפסקת אש (שישראל תמיד מצליחה לשבור, כשהיא "לא מתאפקת" לחסל איזה רוצח וכמה ילדים), והמשך ההרג רק יביא עוד טרור. ההתנתקות היתה צעד חד צדדי שלא היה אמור להביא שקט, ואף אחד לא באמת חי באשליה שההתנתקות תביא שקט. במידה ונגיע להסכם אמיתי, ונצא מהשטחים כמו שצריך, יהיה שלום ושקט. אין פיתרון אחר. מה שאתה מציע זה להמשיך להרוג אזרחים, ארגוני הטרור ימשיכו להרוג אזרחים, בקיצור-שלום אתה לא רוצה. ואני לא בצד של ערפאת, ערפאת מת.

שרירי86

New member
רגע רגע

פיספסת את השאלה שלי, מדוע אתה רוצה לחלק שטחים לארגונים שדורשים את "כל פלסטין" הם לא מכירים בקיומנו, מה התנתקות תעזור? אתה רוצה שלום? תצא "מפלסטין הכבושה", אני מכבד את דעתך אבל אתה חייב להבין שלא מחלקים שטחים למישהו שתמיד ידרוש את כל המדינה. תגיב לעניין הזה. עניין ההכרה בקיומה של מדינת-ישראל.

Fleddermaus

New member
עובדה שאפשר!

לא כל הארגונים דורשים את "כל פלסטין", יש גורמים מתונים והחמאס ייפול בקרוב, אחרי שהוכיח שהוא גם כן מושחת. אני לא רוצה "לחלק שטחים לארגונים שדורשים את כל פלסטין", אני רוצה לתת מדינה לעם הפלסטיני, לסיים את הכיבוש ולחיות בשלום, והחמאס, סליחה על הביטוי, יכול לקפוץ לי. אנחנו נחייה בשלום, עם או בלי חמאס.

למעלה