שאלה לבריטים

אשנתי

New member
שאלה לבריטים

האם מחירי הדלק הם לפי גאלון או לפי ליטר? האם יש פה מחזיקי מכונית? אם כן, כמה עולה לכם אחזקת המכונית בחודש/שנה? תודה מראש!

זה תלוי

בצבע העינים ועומק השורשים בשער ואומרים שיש הנחה לעדנים אמיתים שחופפים עם הד אנד שולדר
סתם סתם סתם (הומור פנימי) אבל לתשובה זה לפי ליטר וכזכור לי מאוד יקר בערך פעמים מבשוויץ לגבי אחזקה זה תאלצי להמתין לתשובה אבל אני כן יודע יש אופציה לקחת רכב בשיתוף ואז משלמים פר קילומטר ולא על דלק

סליחה אני לא יודע כולם סתם מנחש ../images/Emo178.gif

לא יודע, לא מבין לא ראיתי שום דבר ואם ראיתי אז לא הבנתי מה שראיתי ואני נישבע שאני לא הולך ל
עם זה רק בבקשה לא להשאיר לי צלקות

אשנתי

New member
ירון! זה נאמר מתוך חיבה והתרשמות!

אני רואה שאתה עונה בנאמנות לכל שאלה וזה ממש מרשים! כל הכבוד! תודה על ההשקעה! וגם על ההומור - אני מבינה מהר כשמסבירים לי לאט...

אני חי גר עובד ואוהב

בשוויץ מנסה לטיל באירופה ויש לי חבר או שנים שברחו מאנגליה

ואני חשבתי שלתימנים עם עיניים כחולות.........

אין בכלל רכב....הם עפים על שטיח......

מה יש שם שטיחים דיזל ??

סליחה אבל זה היה השירשור הטוב ביותר עד היום אני לא מבין למה הוא לא בקישורי הפורום מאז שכל פעם שאני שומע אנגליה אני מחייך

אם אתה באמת רוצה לצחוק...../images/Emo6.gif

אם בצחקו עסקינן.....אפרפו שירשור מצחיק....גש דף אחד אחורה יש שם איזה "בוריס מאוקראין " שהחליט שבגלל שדוד שלו הגיע לפינלנד ואמר שהוא לא זוכר איך קוראים לו...ו שאבדו לו כל המסמכים ...אז הוא קיבל אזרחות פינלנדית... שזה באמת קריאת תיגר על "יש לי עיניים כחולות ומגיע לי אזרחות בריטית" לא? צריך לעשות סקר (אמממ נוביליס...אתה איתנו?) עלך השאלה ההזויה\מצחיקה ביותר שנשאלה פה...

זאת היתה באמת מההזיות שבשאלות

אבל השירשור לא התגלגל יפה ניהיה כבד הבחור הוא לא זרם אני אני מסכים איתו בדבר אחד מספיק וודקה ולא משנה איפה אתה פינלנד או פינלנדיה (סוג של וודקה) וברור שלא זוכרים איפה אתה מי אתה איפה המסמכים שלך ואיפה הצוללת

DARKchcolate

New member
idiot העיקר שהשארתי חותם! חחח

לא ביקרתי פה מאז ה"תקרית" - מעניין שכמעט בכל פורום אני מעוררת סנסציה!!!!!

גוזליה

New member
הדלק נמדד בליטרים

המחיר כרגע הוא בערך פאונד וקצת לליטר UNLEADED. מה שכן יקר כאן הם ביטוחי הרכב. יש המווווון חברות שמציעות ביטוחים, וההבדלים במחירים משמעותיים מאוד. תוסיף על זה מס שבח וחנייה- לא זול, בעיקר אם אתה גר בלונדון (מצד שני, לא נראה לי שבערים אחרות כאן יש מס שבח
) עלות הרכב עצמו לא נוראית בכלל- אפשר לרכוש כאן רכב חדש בבערך 6-7K£, אפילו בפחות אם לא חדש מהניילונים.

ליטרים

המחיר הזול (נכון לאתמול) 1.02 פאונד לליטר. אגרת רכב שנתית - בין 0 ל-400 פאונד תלוי ברמת הזיהום של המנוע. מי שגר מחוץ לאיזור הקנס של לונדון משלם רק על כניסה לאיזור הקנס (אנחנו נכנסים לשם בערך פעם בשנה בזמן שמשלמים קנס, עולה 8 פאונד ליום) תושבי איזור הקנס נדרשים לשלם 10% מהמחיר. חניה - אם יש בבית, נפלא. אם אין - באיזור של תו תושב, תו חניה תלוי בעיריה, בווסטמינסטר זה בערך 100 פאונד. חניה ברחוב נעה בין חינם (נדיר במיוחד בימות השבוע) לבין פאונד ל-20 דקות בכמה אזורים שערורייתיים במיוחד בווסטמינסטר. יש עכשיו טרנד של תמיכה ברכבים חשמליים והם מקבלים שלל הנחות והקלות בעלויות תחזוקה, חניה וכיו"ב. מתאים במיוחד למי שיכול לדחוס את עצמו לתוכם ואין לו קניות, ילדים או מעיל; למי שאוהב נסיעה איטית במיוחד או סתם למי שאוהב ליסוע על מכסחת דשא מפוארת. בכל השנים שגרנו בלונדון היה לנו רכב. אני מודה שאין לי מושג איך חיים בלי רכב.

אשנתי

New member
איך הגעתם למסקנה שאנחנו עוברים ללונדון?

אין עוד ערים בממלכה המאוחדת? לוסובלת ערים גדולות... רדגאסט, תודה על התשובה, תו חניה זה מחיר חודשי או שנתי? חשבנו לקנות דיזל, זה כדאי, האם הם נחשבים למזהמים יותר או פחות? (מבחינת גובה האגרה)

ערים קטנות

דומות לעיריות של לונדון ולכן אין הבדלים גדולים. חניה יקרה עד בלתי אפשרית בסביבות הרכבת וחינם ברחובות שמרוחקים ממרכזים מסחריים ותחברותיים. בכפרים קטנים שאין בהם רכבת החניה בד"כ בחינם אבל לא תמיד יש איפה לחנות. המחיר לתו חניה הוא שנתי אבל העיריות מתחכמות לאחרונה וקובעות גם את המחיר הזה לפי גודל הרכב, גודל המנוע ומספר הנסיעות השבועיות לטסקו. עלות מס שנתית בקישור הזה. צריך להוסיך למחיר עלות MOT (טסט) כמובן, בערך 50 פאונד.

yo1311

New member
what's wrong with publc transport?

I have been living in London for more years than I care to think about- and never had a car! and I am a City of Westminster resident. Walking or Public Transport are my means of commuting. of course, if you live in the suburbs or outside of large towns, there is usually no other option but cars.​

למעלה