אישית מאד ממליצה לקחת כמה שיעורי נהיגה, אבל-
זה לחלוטין תלוי בנהיגה שלך כמובן, וממש לא חובה. יש נהגים שקולטים את כל העניינים הלרבנטים לבד, וגם צ'יק צ'ק; אני מכירה מישהוא שעבר טסט מבלי לקחת ולו שיעור נהיגה אחד, אבל מכירה יותר כאלה שניסו- נכשלו, לקחו כמה שיעורים ואז עברו, תתחילי לנהוג ותראי איך את מרגישה בעניין. תקראי גם את ה- Highway code (ספר התאוריה), ממילא את צריכה לעבור את המבחן הנל כדי להרשם לטסט מעשי. בגדול אני פשוט חושבת שמעבר לעניין הבטיחות, ולעובדה שנהגים אחרים יתרגזו עליך אם לא תכירי את הכללים (לא לתת למישהאו זכות קדימה כשמגיע לו- זה בערך משול ללעקוף מישהוא בתור, פשוט לא עושים את זה

), הגישה הבריטית לנהיגה היא טובה יותר, וכך תצאי מושכרת מכל הבחינות אם תאמצי את ההרגלים האלה מוקדם. (אישית הייתי מעבירה את כל הנהגים הישראלים טסט אנגלי, באמת חבל שלא שואלים אותי!

בכ"א- sorry if i'm labouring the point...

לא קשה לעבור טסט (וגם לא חובה לבוא עם חצאית מיני אדומה), כל עוד את מקפידה. הטסטרים יסודיים, אבל אין להם איזה אינטרס אישי או יצר נקמנות, אז אין מה לדאוג

כאמור Provisional License מאפשר לך לנהוג עד שאת עוברת טסט, זה לא רשיון שאת אמורה לנהוג איתו מעבר לתקופה זו. אולי יהיה זול לבטח אתכם ע"ב רשיון ישראלי למשך התקופה הזו, תבדקי עם חברת הביטוח. 20 מייל התייחס למרחק בין רדינג לסלואו, בדיעבד זה כמובן היה אידיוטי מצדי (מוקדם בבוקר!) כי אתם מתכוונים דווקא את הנסיעה הזו לעשות ברכבת. מכאן שהוצאות הדלק השבועיות שלכם עשויות להיות הרבה יותר זולות מהתחשיב שלי. בעניין המחירים- הנקודה היא שגם המשכורות שלכם יהיו בהתאם (כלומר קצת גבוהות יותר מרבות מן הארצות אחרות), כך שלהגיד שיקר פה זה להציג רק חצי מהתמונה. זה פשוט משהוא שמכה באנשים כשהם מגיעים מחו"ל, ואותי אישית זה גם תמיד משעשע איך האנגלים מצליחם לגבות יותר מאחרים על שרותים/מוצרים זהים לגמרי (זה בייחוד היכה כי הגעתי לכאן אחרי תקופה ביפן, שם המחירים גם גבוהים, אבל התמורה...... אך התמורה.....
) אחרי שתתרגלי לזה, זה כבר יפסיק להראות לך מוגזם, וזה אכן בעיקר בגלל שכח האדם לא זול (מה שסוגר את המעגל) בסופו של יום רמת החיים פה סבירה לגמרי, זה פשוט תלוי נקודת מבט, ולכן ציינתי. זהו בהצלחה עם כל הסידורים וכו!