שאלה לבעלי ניסיון

Else

New member
בוא נגיד שישראל מדינה

שרחוקה מאוד מלהיות לא שוביניסטית (ואולי הדוגמא שהבאת כאן היא היחידה של ביטי השוביוני). אם תציץ ליחסי עבודה, לתהליך הגירושין ועוד הרבה דברים שקשורים ישירות לדת (ודת בארצנו הקטנה, כידוע לך, עדיין לא הופרדה מהמדינה) אז תראה שאתה אולי קצת ואולי לא קצת טועה. ביחס לשאר הדברים - כמובן שזאת זכותך לכתוב את מה שאתה רוצה אבל הדגש שלי היה לנוסח של השאלה. אני בכייף גדול אדבר על גברים ועל נשים יפות, אך לדעתי נוסח השאלה היה מדגיש את היופי כערך החשוב של האישה (מגיל 30 והלאה היא לא שווה, ככה אפשר להבין זאת?). נו טוב, אני אנסה להדגים לך דרך שאלה נשית מאוד שמובאת כאן רק בתור דוגמא ומקווה שאתה תבין את הנקודה שלי - "זה באמת שאחרי גיל 50 גבר לא שווה כלום? לא משנה מאיפה הוא - בכל המדיות רוב הגברים מבחינה מינית אפסים אחרי גיל המעבר, זה נכון?". בכל אופן אני לא באתי לריב ומאוד אהבתי את האמירה האיטלקית שכתבת

PITBULL

New member
to else

טוב נכון אולי דרך הניסוח היתה שגויה ואני מצטער עם הובן שנשים אחרי גיל 30 לא שוות השאלה היתה מכוונת רק כלפי ההיבט החיצוני בלי שום כוונה מעבר דרך אגב ו י א ג ר ה תדאג שתמיד
יתנופף האם את חושבת שאיטליה או פולין או יוון הן מדינות שבהם יש פחות כפיה דתית מישראל? ועדיין לא שמעתי שאמרו שאלו מדינות שובינסטיות הרי חוקי הגירושין למשל גם מגינים על האישה ועניין נתינת הגט הוא לא המאפין היחיד בחוק הגרושין גם בקשר לעבודה או לימודים ישנה אפליה מתקנת אם אני לא טועה

Else

New member
../images/Emo10.gifאף פעם לא גרתי ביוון או באיטליה

וגם לא מכירה לעומק את המדינות האלה לכן אולי אתה צודק. אבל אני יודעת שישראל מאוד רחוקה משוויון זכויות וחוסר אפליה מעשית של אישה. אבל זה נושא אחר ארוך ויש פורום מיוחד בשבילו. נ.ב. - ויאגרה...הממממ...האם היא באמת פותרת את כל הבעיות?
כמה שידוע לי היא גורמת למחלות לב רציניות (שגם ככה הלב הגברי המסכן זקוק לטיפול מתמיד
). אבל נראה לי שיש כבר בתפוז פורום לנושא המרתק הזה (אם אין - אז יהיה
)

עילית33

New member
היי פיטבול

סטוץ- הוא בד,כ תוצאה של כימיה, קליק מיני שנוצר. ומניסיוני- זה ממש ממש ממש לא תלוי במראה אלא במין הבזק חשמלי כזה שבמתעורר בעקבות חיוך, הבעה, מבט.... אבל זו רק דעתי.

למעלה