שאלה לבעלי ניסיון

PITBULL

New member
שאלה לבעלי ניסיון

האם זה נכון שהגרמניות והאנגליות יפות עד גיל 30 ואחר כך הופכות למגעילות ?

Tokyo

New member
תראה תשמע

אין לי מושג לגבי אנגליות וגרמניות- אבל אני יודע שהיפניות נשארות צעירות כמעט לנצח... הן אומנם קטנות לעומת הגרמניות אבל כמו שאומרים הדברים הטובים באים באריזות קטנות....

ענין של טעם...

אבל אני מכרח לציין שנתקלתי בעקר באנגליות מכוערות ובד"כ אני מאוד לא אוהב את המראה הגרמני (המגודל - גמלוני משהו) ולשמחתי מצאתי לי גרמניה די קטנה

שטיבלמן

New member
מעניין מה הגרמניות והאנגליות אומרות

עלינו... האם זה נכון שהגברים הישראלים הם חתיכים ומאצ´ואים במידה עד גיל 30, ואחר כך הופכים רובם ככולם לקרחים, שעירים (גם בגב!) ושוביניסטים? סתם, בא לי להזדהות עם בנות המין היפה...

PITBULL

New member
אז כנראה שהדרך היחידה

לפי השקפתך היא לתפוס בחורה אנגליה עד גיל 30 ואחר כך גבר אנגלי ?

Else

New member
תודה על ההזדהות, שטיבלמן

זאת כל הנקודה שמשום מה המין הגברי (לפחות הרוב המכריע, לצערי) חושב שגבר לא צריך להיות יפה - מספיק שהוא גבר ומספיק שהוא שם לב עליך (ממש טובה גדולה!). הגישה הזאת היא פשטנית ושוביניסטית...גם לגבר לא היה מזיק להשקיע טיפה במראה (אם הוא כבר בא בטענות) או לשים לב לתכונות יותר חשובות של אישה (לא, לא שתדע לבשל). אך משום מה ברוב המקרים השאלות מהסוג הזה שואלים גברים שאין להם מה להציע לאישה (לא מבחינה החיצונית, לא מבחינה פנימית). המשפט האחרון לא מתייחס לאף אחד ספציפי אלא חלק מהשקפותי האישיות שלי.

stevie1

New member
../images/Emo6.gif חחח...

איזו השוואה....מה יפה באנגליות? שמעת פעם על המושג "fish legs"? פעם הבאה שתראה אנגלית (או שמא בריטית זה תקף לגבי כולן) שלובשת חצאית תסתכל פעם נוספת...פיכס חוצמזה אי אפשר להכליל. כמו שלא כל הישראליות יפות (למרות שהרבה אירופאים חושבים שכן) כך גם לא כל האנגליות והגרמניות, מה גם שלדעתי הגרמניות גבריות (וגם הן לא מגלחות מתחת לבית שחי ובמקומות נופש הם תמיד קמים בחמש לפנות בוקר כדי לתפוס את הכסאות שיזוף. עם משועמם)

Else

New member
המממממ ....עוד תיקון

אישה לא חייבת לגלח מתחת לבית שחי (לא רק גרמניות או צרפתיות - גם ישראליות לא). מעניין אותי כמה גברים (חוץ מדוגמנים) עושים את זה רק כדי למצוא חן בעיני אישה....

Gefen

New member
אחי נשוי לאנגליה יפיפייה....

הייתי מאחלת לכל אחד מכם לבלות את חייו במחיצת אישה כל כך יפה.. אז זה ממש הכללות מה שנאמר כאן והשרשור הזה בכלל מעצבן אותי כי יש בו משהו פוגע - שוביניסטי ישראלי מצ´ואיסטי טיפוסי. טוקיו.. אישה שמתבגרת הרבה פעמים רק משתבחת ונעשית יפה עם השנים, וגם צעירה יכולה להיות מכוערת מה קשור פה בכלל הגיל?.. פיטבול - גם אם הן לא ממש מוצאות חן בעיניך אחרי גיל 30 זה עוד לא הופך אותן למגעילות... בקיצור, תרגעו גברברים צעירים... תתפלאו, נשים לא נוצרו רק כדי שתשטפו בהן את העיניים!! ופעם נוספת שטיבלמן אני מסכימה איתך..
גפן

Tokyo

New member
לא הבנתי על איזה שוביניזם את מדברת

אז דברו קצת על נשים -זאת סיבה לקפוץ ולהגיד שוביניסטים?? עוד מעט יהיה אסור לדבר על כלום כי כל אחד עלול להפגע אז עדיף לסתום אם כך.

Gefen

New member
הצורה שבה נוסחה השאלה..

זה בעיקר מה שהרגיז אותי. לא התכוונתי להתנפל ומצטערת שככה זה יצא... ולפיטבול אני רוצה לאמר- אני לא רוצה לחשוב איזה תגובות היית מקבל אם היית מכניס את השאלה הזאת לפורום פמניזם.. בוא רק נאמר שהתגובה שלי פה היא מאוד מאוד עדינה ביחס למה שהיית "חוטף" שם
גפן

Else

New member
אז למה כבר לא לשאול

גם על היופי של גברים???? ומה זה אם לא שוביניזם? יש לזה שם אחר? למה שאף פעם לא שמעתי שאלה מהסוג: "האם אנגליות/גרמניות/ישראליות/יפניות ועוד את מי שרוצים חכמות יותר/פחות, משכילות יותר/פחות, יצירתיות יותר/פחות?"? לא חייבים לסתום ולא חייבים לא לדבר...פשוט לפעמים כדאי לנסח את השאלה בואי נגיד - ביתר טקט...זה לא פורום "העניינים הגבריים"...

PITBULL

New member
מה כל הרעש

מי אמר שאתן לא יכולות לשאול על גברים ? מה לעשות אותי עינינו הנשים ושאלתי לגבי הנשים חוץ מזה זה לא ששאלתי על נושא שכל אחד מכם אף פעם לא שמע או שהודעתי שכל הנשים צריכות רק לבשל ולנקות אני עדיין לא מכיר אדם אחד שלא אמר משהו בסגנון השיידיות הכי יפות או האיטלקים הכי חתיכים (גברים ) וכ"ו אם הכוונה שלכם בלהיות פמינסטיות היא שאתן קופצות כל פעם שנראה לכם אז אני חושב שאתן החמצתם בגדול הרי לפי דעתי בארץ שבה גברים ונשים משרתים יחד בצבא אין אפשרות לגבר להפוך כל כך שובינסט אבל זוהי דעתי ואל תתחילו שוב עם הצעקות

PITBULL

New member
לגפן

קיבלתי את עצתך ורשמתי את השאלה גם בפורום פמינזם לא באותו נוסח האמת (אולי שגיתי בניסוח השאלה פה בפורום) אבל העיקרון זהה מעניין אותי לראות את התגובות שאקבל דרך אגב באיטליה יש אימרה שאני לא יודע אם אני מתרגם אותה נכון אבל המשמעות שלה היא העוזרים של האפיפיור מחמירים יותר מהאפיפיור

Gefen

New member
פיט חכם בלילה ../images/Emo132.gif../images/Emo29.gif

הלכת לאפיפור ושאלת אותו שאלה בכלל אחרת.. אני כמעט מתפתה לקרוא לך פחדן
ולמי שלא מבין על מה אני מדברת, הנה השאלה שהכנסת בפורום פמניזם ומעמד האישה, בואו ילדים וביחד נמצא את ההבדלים.. ובשיטוט שטחי ביותר בפורום פמניזם, נחש מה פתאום רואות עיניי?? נראה לי פיט שלך ולרב עובדיה יוסף מיודעינו היתה איזו טלפתיה..
הנה תקרא.. גפן

PITBULL

New member
גפן

אני דווקא רחוק מהרב עובדיה אבל נהנתי לקרוא את הכתבה שבה גילתי גם תשובה לשאלה מה עם גברים מעבר לגיל 60 דרך אגב אני מוגדר שם כטמבל אבל את רואה שאני לא מתרגז ודווקא מאוד שמח בטיפשותי ומקווה להשאר טיפש לפחות עוד שנתיים שלוש

Else

New member
אני יודעת שזה פורום הלא מתאים

לפתח רעיונות פמיניסטיים לכן אגיב בקיצור.
נגד טמטום ודיעות קדומות אין נשק אפילו בימינו.

למעלה