שאלה לבנים ולבנות

אני יודע שלא הבתולין שלה היתה הסיבה

כבר יצא לי לפתוח בתולה וזה היה די קל. הבעיה אצלה היתה משהו אחר ולא, זה לא הסתדר, כי לא הצלחתי לשכב איתה אחרי הרבה נסיונות...בסוף ויתרנו.

זה היה במשך תקופה ארוכה..

הייתי משקיען (או יותר נכון - חרמן). עדיין הייתי בתול אז וחשבתי שהיא תהייה הראשונה שלי....מסתבר שלא. אני עדיין מחכה לראשונה.

אפשר לנסות?

זה בכלל לא כלכך בלתי הגיוני. הזין לא תמיד מחליק פנימה כמו שאוהבים לתאר את זה בסיפורי הפורנו. אם הזוית לא ממש טובה זה נדמה כאילו אתה (או הוא?) נתקע. לפעמים יש נטייה לגבר לכוון כאילו יותר גבוה מאשר לפתח הנרתיק, מה שהיא צריכה לעשות בשלב הזה זה לפתוח את עצמה עם האצבעות ולכוון אותך לתוכה עם היד שלה. לעשות לך מקום. וכן, צריך להידחק קצת. גם כשהיא רטובה אתה צריך להפעיל לחץ מסוים כדי לעבור את הס"מ הראשונים אח"כ כבר הזין באמת מחליק בקלות. נסה ותיווכח.

thrall

New member
זאת נראית לי התשובה הכי הגיונית

אם ייצא לי לשכב איתה שוב אז אני אנסה את זה, תודה בכל מקרה ותאמיני לי שהפעלתי לחץ, לא כל כך עזר, וגם באמת שלא רציתי להכאיב לה כי בפעמים הקודמות לא הצלחנו לשכב כי היא אמרה שכואב לה אז ויתרתי על החדירה ושוב אני אומר אין לי כזה גדול שיכאב לה ממנו

../images/Emo41.gif thrall שים -../images/Emo23.gif

אני דווקא מציע לך לקרוא את ההפניות של נוAה. כעת ברור לי יותר מתמיד שדווקא נוAה היתה יותר קרובה לאמת מאשר חלמונית.

thrall

New member
לא נראה לי שנוAה צודקת

כי דווקא כשהכנסתי אצבעות זה הלך בסדר גמור והם נכנסו עמוק מאוד, וחוץ מזה עם גברים אחרים זה הלך לה בסדר גמור לפי מה שהיא אומרת בנוסף כשדיברנו על זה היא אמרה שהיא הרגישה את ההרגשה הרגילה של חדירה שהיא מרגישה רק שהוא לא נכנס עד הסוף, ככה שלא נראה לי

Kal Shack Thrall

ושיהיה בהצלחה

seafox

New member
כמו שכולם אמרו

כשהיא לחוצה אז היא חוסמת עם השריר.כשהיא חוסמת אי אפשר להכניס או קשה מאוד.ואם כן מכניס ובכוח,יכאב לה.ואז היא תחסום עוד יותר. דבר איתה,תרגיע אותה ותראה איך זה. בהצלחה

thrall

New member
כנראה שלא הייתי ברור

היא לא היתה לחוצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה