שאלה לבנים ולבנות

thrall

New member
שאלה לבנים ולבנות

שכבתי עם ידידה שלי בזמן האחרון והבעיה היא כזאת, בעת החדירה אני לא מצליח להכניס את הזין פשוט, ולהלן כמה תשובות לסקרנים 1. כן היא היתה רטובה מספיק 2. כן היא היתה מגורה מספיק 3. לא, לא נכנסתי בכוח זה מאוד מוזר כאילו אני מצליח להכניס רק את הקצה, ושאר הזין כזה מתכווץ לי כאילו, כמה שאני לא מנסה כאילו נתקלתי בקיר, פתרון? אהההה ואין לי כזה גדול שתגידו שהגיע לקצה של הכוס שלה

t o m 2

New member
זה קרה לי פעם

כנראה שהיא היתה לחוצה...זה לפחות מה שקרה לי עם ההיא. אם זה זה צריך לשחק איתה קצת הרבה פור פליי וגם דיבורים מגרים ומרגיעים.

thrall

New member
היה פור פליי ארוך

היא אמרה לי אולי תכניס אותו כבר..... אז מה אני אמור לעשות אז?

t o m 2

New member
מוזר אבל הגורם היחידי שאני יכול

לחשוב עליו לפי מה שתיארת זה שיכול להיות אבל שאתה גם שידרת קצת לחץ והיא איך שהוא קלטה את זה ונלחצה גם. הפיתרון לעשות את זה לאט ובזהירות ואם לא נכנס לצאת לשחר עוד קצת ואז לנסות שוב,הכי חשוב בלי לחץ!

free soul

New member
../images/Emo45.gif גם לי זה קרה...

כשהייתי לחוצה הגבר לא הצליח להחדיר את האיבר הנחמד שלו אליי... חחחח זה היה מצחיק עם הכאבים שלו מתחנן אליי שארגע..חח בסוף? נירגעתי!

אל תקח ללב ....אני בטוח שזה היה

לחץ שניכם הייתם לחוצים וכנראה שלא עמד לך כמו שאתה חושב ובגלל זה לא הצחלתה לחדור. אבל אחי הכול עובר הבעסה שזה קורה אם ידידות כי אם הייתה מישהי אחרת אתה לא הייתה כותב פה. קח את זה בקלות ביי התותח

thrall

New member
זה לא נכון

כי קודם כל אני לא הייתי, ולא נראה לי שגם היא היתה זה לא פעם ראשונה שאנחנו שוכבים ולא הכי הולך לנו, וגם אם זאת היתה מישהי אחרת הייתי כותב פה כי זה נראה לי מוזר ואף פעם לא קרה לי קודם

emh

Member
תגיד כמה דברים...

רק בגלל שלא הזכירו את זה... 1. זה היה הפעם הראשונה שלה? היא הצליחה עם אחרים? 2. לא שכחה בפנים טמפון במקרה?

thrall

New member
מה יש לך תגיד לי

אני נראה לך דפוק שלא שם לב אם יש שם טמפון?

עושה רושם שיש לה וגיניסמוס

זה מצב בו יש כיווץ לא רצוני של שרירי האגן הקטן ומבוא הנרתיק בעקבות חוסר רצון ברמת התת מודע לאפשר חדירה לשם קיום יחסי מין. וגיניסמוס, היא תופעה המתקיימת אצל נשים צעירות בדרך כלל, המונעת אפשרות של קיום יחסי מין בחדירה ובמקרים רבים לא מאפשרת גם בדיקה גניקולוגית. תוכל לקרוא על כך פה וגם כאן.

בא'נה, קרה לי גם

לפני שנים. היינו שעות במיטה, היתה רטובה כמו הכינרת זעת הפשרת השלגים, הכנסתי לה אצבעות (אפילו שתיים) והיא רצתה שאני אכניס לה את הזין ולא נכנס. לא מבין מה קרה שם! היא אמנם היתה בתולה, אבל כל בתולה נפתחת מתישהו, לא? והיינו די הרבה זמן ביחד והיא רצתה...ועדיין לא הלך...

גל אם אתה רומז...

משהו לגבי נוקשות קרום הבטולין אז רד מזה כי קרום הבתולין הוא בשום מקרה לא מחסום בלתי עביר (כמו שצעירים רבים ורבות נוטים לחשוב) אינני יודע מה היה במקרה הספציפי שלך, עצם החדרת האצבעות, לאו דווקא מלמדת על חוסר "פחד" (אפילו בתת מודע) מכניסת איבר, בטח בפעם הראשונה. כנראה שמסיבה כזו או אחרת הילדב כיווצה את שרירי הנרתיק. בכל מקרה זה הסתדר אני מניח אז...

למעלה