שאלה לבנות

אייל eyal

New member
שאלה לבנות

אם מישהו שאת לא מרגישה אליו כלום אומר לך שהוא אוהב אותך..... מה תגידי לו ומה תחשבי? הפותרים מתבקשים לענות בכנות ובלי פוזה תודה

nobodys girl

New member
מה זה בלי פוזה?

אני חושבת שאני אגיד משהו על זה שאני לא רואה בו יותר מידיד... ואני אחשוב שיש לו הרבה אומץ לבוא להגיד לי כזה דבר בישירות ומאוד אעריך את זה

מממ.... ../images/Emo15.gif

הייתי.... אני חושבת שהיה לוקח לי זמן לעקל את זה ובזמן הזה.... בואו נגיד שהייתי תופסת מרחק... לא יודעת למה... פשוט ככה...

Pagra Baleben

New member
אם אתה לא מרגיש אליה כלום..../images/Emo185.gif

אז אתה צריך להגיד לה בנימוס ובנחמדות שאתה נורא אוהב אותה, אבל כידידה. ואם אתה רוצה תגיד לה שאתה לא רוצה לאבד את הקשר שלכם בגלל זה. מקווה שעזרתי -
- ענבל

yamato ishida

New member
אני יודעת מה אני אעשה?

לא, כי אני עכשיו רק יכולה לדמיין את עצמי בכל מיני דברים, אבל אני צריכה להרגיש את זה, ולתהיות בתוך המצב שתיארת כדי שאני אגיד לך מה אני אעשה

כנס..

אם זה מישהו שאני אוהבת, או בכל אופן לא שונאת אותו (לזה התכוונתי) אז אני ינסה לתת לו כיוון שזה לא ילך... אם זה מישהו שאני ממש ממש ממש לא סובלת אני פשוט יגיד לו ישירות שאני לא וזהו... אבל אל תיבהל... גם אם זאת שתגיד לה שאתה אוהב אותה, לא אוהבת אותך, היא בטח תעשה את זה בעדינות ותגרום לך להבין שהיא לא... מקווה שעזרתי

yaldaofra

New member
אני...

אני הייתי לוקחת לי פסק זמן.. אומרת שאני צריכה זמן לחשוב... חושבת- עם עצמי- עם הלב שלי, באמת מה אני מרגישה, מה אני חושבת, אם אני יכולה לתת לזה צא´נס בהתחשב למה שאני מרגישה / לא מרגישה כלפי אותו האדם... ואז רק, אחרי שאני אחשוב, ואהיה בטוחה או לא בטוחה רק כמעט בטוחה אני אגיד לו את דעתי...

GirlFriend

New member
קודם כל אני אחשוב אם באמת אני לא

מרגישה אלוי כלום \ לא ארגיש אליו כלום בעתיד ואז מחליטה אבל הדרך העדינה ביותר לומר לא זה פשוט לומר שאני לא רוצה שזה יפגע בחברות שלנו...

מויישית

New member
אוקיי.....

אמממ אני חושבת שאני ישתף פעולה כלומר אני יתן לו את ההזדמנות להיות איתי כלומר ראש פתוח אבל אם זה לא ילך אז...לא .... פרט לזה שזה יעלה לי את האגו אבל....מילא....

קרה לי לפני כמה ימים=/../images/Emo58.gif

לא עניתי... שתקתי... ואז הבנאדם נפגע... כי הוא משום מה כן ציפה לשמוע בחזרה... אבל אני לא הולכת לשקר ולהגיד שאני אוהבת מישהו, אם אני לא... אז הוא ביקש כמה ימים מרחק... ואני הסכמתי... אמרתי שאני מסכימה לכל מה שרק יעשה לו טוב... והיה גם את הקטע עם החבר לשעבר.. שהוא ממשיך להגיד לי שהוא אוהב אותי... ואני נפרדתי ממנו, והוא רצה שנחזור... ואני לא... אז הוא כל פעם אומר לי שהוא אוהב אותי... ואני שותקת... אני פשוט לא מסוגלת להגיד למישהו שאני אוהבת אותו... אם אני לא=/

lighter

New member
זה תלוי

אם זה סתם מישהו, כאילו לא ידיד שילי, או ידיד לא ממש טוב שלי, ולא הייתי מרגישה אליו כלום, פשוט כלום, הייתי אומרת לו שאני לא רוצה קשר כרגע או משהו כזה. כי לפגוע בו, זה לא יהיה סימפטי, במיוחד אם הוא אוהב אותי... אם זה ידיד טוב שילי, או ידיד אני ממש אוהבת אותו בתור ידיד, הייתי אומרת לו שאני לא רוצה לפגוע בידידות שלנו ע"י קשר רומנטי. כי הידידות יכולה להישאר לעד, והאהבה יכולה למות...

תותיתוש

New member
היי אני חדשה...זה יחסית קשור לנושא

אוקיי אני מודה אני עשיתי את זה אני הלכתי ואמרתי לו שאני אוהבת אותו לפני זה היינו ידידים , אממ עכשיו הקטע שיש לו חברה וגם היא יודעת עכשיו אתמול אמרתי להם שזה עבר לי -כי באמת חשבתי שזה עבר ... מסתבר שלא בקיצור החיים שלי מתוסבכים פחד .. הם לקחו את זה ממש ממש טוב ובאמת היו הבטחות שכלום לא ישתנה וכאלה אבל אני לא יודעת זה כל הזמן משתנה מה אתם אומרים עשיתי נכון שסיפרתי לו (ד"א אני אוהבת אותו כבר הרבה מאוד זמן ,ובאמת הרבה ..) וזה היה ממש קשה לספר אחרי שהסתרתי את זה תקופה ארוכה ....

תותיתוש

New member
ד"א ...

לא בדיוק היתה מטרה לכל הקטע של הגילוי לא ציפיתי לשמוע משהו בחזרה סתם רק שהוא ידע ... וגם לא היתה כוונה להפריד בינו לחברה שלו ... זה פשוט נפלט לי .. -אפשר להגיד ... ושמחתי מהתגובה שלו אבל עדיין יש לי הרגשה שאולי לא עשיתי טוב שסיפרתי וזה משתנה כל הזמן , פעם זה טוב פפעם זה לא ... אןף אני ממש לא יודעת מה לעשות

למעלה