שאלה לבנות

stkachov

New member
שאלה לבנות

איך משתמשים בקרם גוף? עכשיו הייתי בחד"כ, והחלטתי לנסות למרוח את עצמי לראשונה בחיי בקרם גוף שיש שם. מה אני אגיד לכן? זה נהדר! מריח טוב, הרגשה נעימה... אבל, איפה בדיוק צריכים/אמורים למרוח אותו? בכל הגוף? בכמות נדיבה או מועטה? זה בריא בכלל לעור להשתמש בזה באופן קבוע? בנים... אין לכם מושג מה אתם מפסידים.

deathcaster

New member
../images/Emo12.gif

אני בהחלט קורא לתופעה של לעבור במסדרון מחוץ לספרייה ולהריח גבר עם ריח של אשה - הפסד. אז אני מוכן לחיות עם ההפסד הזה, והוא כלל לא שלי. אני אשאר עם העור היבש שלי, הזיפים על הפרצוף (כי סטודנט בהגדרה לא צריך להתגלח בתדירות - סתם כלל אצבע שהמצאתי) ועם האפשטר שייב הגברי החריף שלי.

נ.ב.

גם אני את הגבר שלי ללא קרמים. לא אוהבת בחורים שמטפחים את עצמם יותר מדי... זה מוגזם בעיניי. מה שכן, אסור לו לוותר על אפטרשייב, דאודרנט ובושם. לא אוהבת בנים שמסריחים...

niva99

New member
../images/Emo124.gifמירב כנסי כנסי

לפוסט שמעלי וליחצי על ישו בערך בשניה ה40- מבליח גם שרק...אבל ממש לשניונת...

niva99

New member
../images/Emo9.gif

קודם כל קבל ח.ח [ מה קוראים אותו חיזוק חיובי]. אז "הוראות ההפעלה " כדלקמן: לאחר המקלחת יש למרוח כמות כזו שהגוף סופג / סופח אליו [ וזה משתנה מאדם לאדם] . אין מניעה להשתמש בזה באופן קבוע...

stkachov

New member
אז זהו

שאני רוצה שזו תהיה הפתעה עבורה

deathcaster

New member
האמת ?

אם אני אתמרח בקרם גוף.... אני בהחלט לא ארגיש כמו גבר.... זו גישה פרימיטיבית ושמרנית... כך שאת שלב ההכחשה כבר עברתי, אבל ככה אני ... שמרן...

niva99

New member
אם אודטה הודתה פעם

שהיא נוהגת להשתמש באפטרשייב של בעלה בתור בושם - כי זה יותר מרוכז /היא אוהבת את הריח - אז זה באופן אוטומטי עושה אותה גברית?

niva99

New member
הכוונה היא שכיום

העולם נפתח - ואין יותר את הראיה החד משמעית והמובחנת הזו שהייתה נהוגה בעבר. זה מתבטא בלבוש ->גברים לובשים וורוד. דייויד בקהאם ,אליל ההמונים, עושה גוונים בשיער. יש כאלה שרחמנא ליצלן הולכים למניקיוריסטית. במקצועות נשיים - גברים שפים, מאפרים , מעצבי אופנה וכו'. מה זה אומר עליהם ? האם הם פחות ?...יותר ...? הם מה שהם - עם נטיה לטיפוח. מה כזה רע להתחבר לצד הנשי שבך ? אולי תגלה הפתעות?

niva99

New member
תודה

אממה, לא מובן לי הקטע האישי ... כי כזכור לא אני הצעתי למרוח את מאן דהו בקרמים או וואטאבר. מה שכן טענתי שמריחה כזאת או אחרת לא משנה את אופי הגדרתו של הנמרח. כי הקרם זה רק מוצר קוסמטי - זה לא ניתוח מוח או החלפת אישיות... בעיני זו פעולה קטנה ולא משמעותית.

למעלה