שאלה לבנות...

אה ואגב...../images/Emo58.gif

אל תשאל אותה לפני שאתה מנשק אותה... אוי זה כ"כ מוזר! פעם ידיד שלי שאל אותי: "אפשר להביא לך נשיקה?" ואני לא קלטתי מה לעזזל הוא רוצה! הרי זה ברור שזה לא נשיקה בפה או משהו... אז אמרתי לו שכן... והוא הביא לי נשיקה בלחי... אז למה לשאול?!

togml

New member
אבל אחד פה הציעה../images/Emo2.gif

אחת אמרה לי פה שלשאול אותה אם זה לא ייראה לה מוזר...ואז לשאול אותה אם זה יפריע לה שנשיקה כזאת תייה על הבוקר, אז את אומרת שעדיף לא לשאול אותה??? או רק ברגע לפני(הנשיקה) לא לשאול אותה..? כי באמת שרגע לפני באמת לשאול אותה היא לא תבין מה אני רוצה ממנה... אז מה את אורמת על זאתי שהציעה לי לשאול אותה...?

פשוט לא לשאול...../images/Emo58.gif

זה ממש נראה מוזר... תחשוב נגיד שכל פעם מישהי תשאל אותך לפני... זה יראה לך מוזר בטירוף! זה קטע של סתם לבוא על הבוקר ולתת נשיקה... כי תחשוב על זה... "אפשר לתת לך נשיקה?" זה נשמע מוזר בטירוווווווווווווווווווווף! זאת דעתי... כי מתי ששאלו אותי... אני דפקתי כזה מבט... וחשבתי: "למה לעזזל לשאול כזאת שאלה?! מה הקטע?!" ועניתי שכן...=/

togml

New member
../images/Emo51.gif רבה ../images/Emo140.gif לכולכם

תודה רבה לכולכם, וגם באמת אני לא אשאל דבר כזה כי זה באמת נשמע מוזר מאוד,
אם יהיה עוד תגובות אשמח..

וול...../images/Emo184.gif

כמובן שמנשקת חזרה... (אני מנומסת
) ואז מבררת למה הוא נישק אותי...

אני הייתי מנשקת אותה.../images/Emo13.gif

כן..! תנסה להתגבר על הבושה. ולא משנה מה היא תחשוב עליך... כמו שאתה מסוגל לומר שלום, תן נשיקה! אני לא הייתי מתנגדת עם אחד מהידידים שלי שנראה די ביישן היה מתחיל לומר שלום עם נשיקה. ואם יש עוד ידידים שלה שעושים את זה אז למה שאתה לא ?

yamato ishida

New member
תלוי

אני יודעת, הכל אצלי זה תולי תלוי תלוי הייתי ממשיכה כרגיל וכן, עברתי את זה

למעלה