שאלה לבנות...

togml

New member
שאלה לבנות...../images/Emo140.gif

קודם כל תתחדשו על הפורום הנחמד
אני בן 15 ואני מצטרף לפרוום שלכם... ועכשיו לשאלה, אם מישהו שאתם מכירים, סתם ידיד שלכם שהכרתם רק השנה, לא ידיד טוב במיוחד, אבל מדברים בערך פעם בשבוע בטלפון ואומרים שלום אחד לשני כל יום (בכיתה שלכם), ופעם בביה"ס מדברים רק לכמה זמן קצר... היה בא יום אחד אליכם ונותן לכן נשיקה על הלחי, סתם על הבוקר בביה"ס..והוא מישהו שאתם לא אוהבות, אל כסתם ידיד... איך הייתן מגיבות? מה הייתן עושות?

Benja GiRl

New member
בתור אחת שעוברת את זה

פעם ראשונה זה בא באופן לא צפוי, אבל מתרגלים לזה.. חוץ מזה בגיל כזה הבנות כבר מחכות שהידידים שלהם יזכרו לתת להן נשיקה בלךחי כל בוקר... עצה, שתדבר על זה קודם עם אחת הבנות ותשאל מה העמדה שלה ושל חברות שלה בנושא... מקווה שעזרתי..

togml

New member
האמת היא....

האמת היא שכבר שאלתי אותה משהו והיא אמרה לי שפעם הראשונה זה באמת בא בספונטניות...אז אמרתי לעצמי סבבה, אבל אז אמרתי לעצמי שאם באמת אני אבוא אליה ואתן לה נשיקה בבוקר אז איך תגיב? אולי היא בכלל לא רוצה? מאיפה אני יכול לדעת

nobodys girl

New member
זאת נשיקה על הלחי בסך הכל

וזה אפילו לא ממש נשיקה, זה באויר... תתן לה וזהו.. אם אתם כל כך מדברים והכל, והיא מאלה שכן נותנות נשיקות בבוקר זה אפילו יראה לה מוזר אם היא תדע שאתה מתלבט לך על זה, יהיה בסדר :)

ori 15

New member
אבל אני לא יודע ../images/Emo4.gif

אני יודע שזה נראה לכם כמשהו פשוט, ושאלה כזאת נראית לכם פשוטה... אבל אני אלך ואתן לה נשיקה בבוקר... אז אולי היא בכלל לא רוצה? אולי יהיה לה תגובה כלשהי..? איך אני יוכל לדעת...

nobodys girl

New member
למה שלא תרצה?

אתם הרי מדברים בטלפון ונשמעים די מיודדים... אה.. בעצם.. יש לי שאלה חשובה- אתם מדברים גם במציאות?

togml

New member
בערך, כמעט שלא....(יש הסבר)

בביה"ס אנחנו בקושי מדברים כי לרוב היא הולכת עם חברות שלה, ואני לא אבוא אליהם... אני לא כזה, אבל כשיש לי הזדמנות לדבר איתה אז אני פונה אלייה ומדברים קצת כמה דקות, אבל רוב הזמן היא מדברת עם חברות שלה וילדים אחרים, ואני לא כזה שאבוא ויתחיל לדבר איתה ואפריע למישהו/מישהי אחרת שמדברת איתה...אבל לפעמים אני מדבר איתה, קצת...

nobodys girl

New member
אז אולי..

תשאל אותה אם זה לא יראה לה מוזר שפתאום גם תהיה נשיקה כזאת בבוקר... אם היא תגיד כן.. תבין את הרמז.. :) אם היא תגיד לא, אתה יכול לשאול אם מותר לתת כזאת מחר או שאתה יכול לשאול "אז למה את לא מנשקת אותי אף פעם?"

CRaZySweeT

New member
כן באמת שאלה חשובה

שלום זה שלום ולפעמים... תראה יש כאלה שאומרים שלום עם נשיקה לכולם כל הזמן ואם אתם לא מתנשקים (על הלחי) על הבוקר זה מביך קצת. אולי אחרי כמה פעמים שאתם מדברים, אבל באמת זה תלוי אם אתם מדברים במציאות, שזה מאוד הגיוני כי איך אתם מדברים בטלפון אם לא במציאות? אני ילדה מעוותת ואני נוהגת לפרסם את ההודעה הראשונה שלי בפורומים חדשים בהודעה הראשונה שאני מפרסמת!!! אני פשוט שונאת את אלה שפותחים כזה חדש, ואז כל אחד חדש שבא פותח עוד אחד... אז אני חוסכת את זה מאנשים!!! אני פשוט לא אוהבת הודעות כאלה של: "היי... אני חדשה..." זה ממש לא הסטייל שלי. אז רק שתדעו... בדרך כלל אני מפרסמת כ - Smallville Freak אבל היום החלטתי לחרוג ממנהגי.... כמה דברים עליי... קוראים לי עדי, אני בת 15 לומדת בתיכון "היובל" בהרצליה... וכל הבלה של האנשים החדשים. אז בלה בלה כבר זיינתי לכם את השכל ורק שתדעו שאני אוהבת לדבר הרבה אז תזהרו!!! מי שבא לו באי סי קיו 126673329 אני באה לפעמים ביי! I´m a good girl... i just do some bad things, that´s all....

מכירה את זה../images/Emo58.gif

לפני כמה ימים... ידיד שלי שפעם ב.... אני מדברת איתו... דפק לי כזה חיבוק... אני אפילו לא חיבקתי אותו בחזרה... בד"כ אנחנו רק אומרים שלום אחד לשני.... בלי נשיקה ובלי כלום... ואז פתאום יום אחד... אחרי שכל השעור קרצנו אחד לשני.. (סתם בדיחה פרטית שלי ושלו... "מור, נכון את רוצה אותי?!" "בטח שאני רוצה אותך! אוי אספוש שלי!" ואז קורצים אחד לשני... חח) פתאום בסוף השעור אני באה אומרת לו, לאיתמר, ולנדב (שני ידידים שלי שהיו לידו... והם חברים טובים שלו) להתראות... לנדב הבאתי נשיקה כתמיד... לאיתמר סתם שלום... וגם לאסף סתם שלום... ואז הוא דפק לי כזה חיבוק... אני הסתכלתי לא קלטתי מה הוא בכלל רוצה ממני... מה קרה פתאום?! ויש עוד מלא קטעים כאלה שפתאום ידידים שלי שאני במצב כמו שאתה תיארת... או אפילו יותר גרוע.. (יעני אין טלפון או משהו... סתם פעם ב... מחליפים מילה בביה"ס) מביאים לי נשיקה... אני לא מתרגשת... אבל זה תלוי... אצלכם נהוג להביא נשיקות? או שזה נראה ממש מוזר!?

togml

New member
גם אצלנו זה נהוג כך...

אצלנו זה נהוג להביא נשיקות, אבל אני נראה כזה קצת ביישן אז פתאום אני אביא לה נשיקה אולי זה ייראה לה מוזר, כי היא יודעת שאני ביישן כזה... אז בגלל זה אני לא יודע מה לעשות... אני יותר מדיי חושב מה תיהיה התגובה שלה... בגלל זה אני מתלבט

eviv

New member
בכולנו יש צד כזה

כולנו קצת ביישנים אבל זרום עם זה אי אפשר לחשוב על הכול אי אפשר תמיד לנתח כל סיטיואציה מראש כדי לחזות מה יהיה אתה לא יכול לקבל שליטה על הכול אז חבל אהבה זה דבר ששני הצדדים מרגישים אם אתה לא תתן את הסימן היא תתן אותו

lighter

New member
אמ...

אני, בתור מישהי שעברה את זה, יכולה להגיד לך שזה נחמד בטירוף. פעם ראשונה זה נורא מפתיע, פעם שנייה קצת פחות, ואחורי זה מתרגלים. וזה נורא נחמט. זה גם עושה טוב, לדעת שיש מישהו שרוצה לתת לך נשיקה על הלחי כל בוקר (פחות או יותר)...

באמת מתרגלים לזה

אני מביא לידידות שלי נשיקה על הבוקר ולידידות טובות שלי גם חיבוק זה לא משהו רציני תילך על זה תגיד כולם על הזין שלי והנשיקה הזאת עושה באמת טוב על הבוקר!!!

togml

New member
../images/Emo51.gif לכולכם ואם יש עוד...

רבה לכולכם
אם יהיה לכם עוד עצות אז תרשמו לי...

נכון!

זה ממש כיף ועושה מצברוח על הבוקר כשנותנים לך נשיקה גדולה וחיבוק עוד יותר גדול

GirlFriend

New member
זה נחמד לקבל מידיד נשיקה בבוקר

זה לא נשיקה בפה זה סה´´כ נשיקה על הלחי זה לא כזה היסטרי לדעתי... אם זה סתם מאדם שלא ממש מדברים איתו זה כבר משהו אחר..

למעלה