זה יקרה רק אם תעבור ל"מפלגת הקנוניות".מה תעשו אחרי שוועדת החקירה הממלכתית תאשים את ביבי בטבח
הוא יורשע, יועמד לדין ויגזר עליו גזר דין מוות
תלחמו בשבילו?
גזר דין מוות הוא לא יקבלמה תעשו אחרי שוועדת החקירה הממלכתית תאשים את ביבי בטבח
תלחמו בשבילו?
הם ימצאו בהמה חדש להעריץמה תעשו אחרי שוועדת החקירה הממלכתית תאשים את ביבי בטבח
תלחמו בשבילו?
שאלה חסרת משמעות כי היא מתארת תסריט מנותק מהמציאות.מה תעשו אחרי שוועדת החקירה הממלכתית תאשים את ביבי בטבח
תלחמו בשבילו?
אתה לא מוכן לגזור עונש מוות על המחבלים ואתה רוצה לגזור עונש מוות על ראש ממשלה?מה תעשו אחרי שוועדת החקירה הממלכתית תאשים את ביבי בטבח
תלחמו בשבילו?
בכל העולםאתה לא מוכן לגזור עונש מוות על המחבלים ואתה רוצה לגזור עונש מוות על ראש ממשלה?
באמת? ארה"ב לא הוציאה להורג את אנשי אל קעאידה? מה עם סדאם חוסיין? וגם ארה"ב היא היחידה שבה אפשר להוציא להורג בוגדים, באף מדינה באירופה לא מוציאים להורג לבוגדים, אפילו ברוסיה הורגים בהרעבה, הצמאה ומזון לא בריא בכלא ולא מוציאים להורג בגלוי.בכל העולם
בגידה זאת עבירה שדינה מוות
לוחמי אויב הם שבויים ואסור להוציא אותם להורג
ככה זה בכל המדינות, כולל אלו הלא מוסריות
ארצות הברית לא הוציאה להורג את אנשי אלקעידהבאמת? ארה"ב לא הוציאה להורג את אנשי אל קעאידה? מה עם סדאם חוסיין? וגם ארה"ב היא היחידה שבה אפשר להוציא להורג בוגדים, באף מדינה באירופה לא מוציאים להורג לבוגדים, אפילו ברוסיה הורגים בהרעבה, הצמאה ומזון לא בריא בכלא ולא מוציאים להורג בגלוי.
איפה ראית שאני נגד עונש מוות למחבלים?אתה לא מוכן לגזור עונש מוות על המחבלים ואתה רוצה לגזור עונש מוות על ראש ממשלה?
נתפקע מצחוק וננסה לנחם אותך כששוב יתברר שבדיוק 0 מתחזיותיך ותחזיות חבריך התממשו.מה תעשו אחרי שוועדת החקירה הממלכתית תאשים את ביבי בטבח
תלחמו בשבילו?
תנוחנה דעתך ונפשך, העבריין יבקש ויקבל התחשבות במצבו הבריאותי.מה תעשו אחרי שוועדת החקירה הממלכתית תאשים את ביבי בטבח
תלחמו בשבילו?
זה היה טיזר(לצערי) אם לא הבנת.אני לא ביביסט, זה ברור לכולם, אבל אתה הוזה. גזר דין מוות? בדוק את הקופסה שלך, נראה לי שמשהו שם לא בסדר.
זה לא, הם מאמינים שהעברת כסף קטארי זאת בגידה, רק ששכחו שגנץ, בנט וליברמן ישבו בממשלות שהעבירו את הכסף הקטארי.זה היה טיזר(לצערי) אם לא הבנת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.