שאלה לבחורות כאן..

flutter girl

New member
סאוורים למיניהם

העדפה אישית: אפל סאוור, פיג'לינג סאוור או ליצ'י סאוור (אם יש להם ליקר ליצ'י, שזה די נדיר). ושהאפל סאוור יהיה מבוסס על באד אפל ולא על וודקה תפוחים.

EdisonGirl

New member
זה לא קרה,

אבל אם מדובר במשקה קליל, אז אצלי זה בד"כ קוקטיילים או סמירנוף אייס.

שום אלכוהול, המקסימום שאני מסוגלת לשתות

ושזה נקרא אלכוהול, זה קוסמופוליטן, זה הכי אלכוהול שאני שותה. אני אומנם נשואה, אבל אם כבר דיברת על אלכוהול, זה מה שאני שותה.

ChilD SouL

New member
לא שותה אלכוהול ולכן אזמין מיץ../images/Emo3.gif

באופן כללי, לדייט ראשון עדיף מקום קצת יותר שקט על מנת שיהיה אפשר לשמוע את הצד השני ולא לצעוק כמו בבית משוגעים. אבל היי, זאת רק דעתי.

בטח שיש כאלו משקאות .. זה מהסוג שדופק לבחורה ת'ראש ומביא אותה לסף לרמנות גבוה אבל משאיר ת'גבר צלול בשביל להיות מודע לחרמנות המוגברת של הדייט שלו ../images/Emo3.gif

תודה לכ ל העונים....

בסוף התחלתי את הערב עם בירה קורונה וסיימתי את הערב עם וודקה רד בול ובצד ליקר תפוחים היה תענוג...

שאפולי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח בפועל!!

זה בדיוק מה שעבר לי בראש.. אני היתי מסיימת דיט כזה עם בחילות בוקר (ולא רק מכל האלכוהול?........)

את שתית בדייט אחד יותר ממה שאני שתיתי בכל החיים שלי ../images/Emo3.gif רואים שאני לא סובל אלכוהול .. נכון ?!? ../images/Emo3.gif

שאפולי

New member
לא,לא רואים

כל השומן שלך מסתיר

אנ'לא שמן !!! אני מאותגר משקלית !! וחוצמזה מהתמונות שהעלתי לקומונה שלך אני כבר הורדתי 15 קילו מאז ואנ'לא כזה דאבה יותר!! ../images/Emo3.gif

hafraapsichotit

New member
תני לי לסכם לך את זה

לא משנה מה את שותה- אל תערבבי!! גם בירה, גם וודקה, גם מתוק.. לא מומלץ. בכולופן, מקווה שהדייט היה מוצלח.

חח..

זה דיי משעשע, כי הוא תמיד יזמין בירה כלשהי, ואני פתאום אתן לברמן שם מפוצץ ופלצני של משקה אלכוהולי שישאיר את הבחור חסר מילים ומובך :) אני לא רעה ולא עושה את זה בכוונה..ככה לפחות יש על מה לדבר :)

למעלה