שאלה לבחורות כאן..

שאלה לבחורות כאן..

שאתן יוצאות לפאב..דייט ראשון עם מר בחור.. איזה משקה אלכוהולי אתן מזמניות? מה המומלצים שלכן?

בדרך כלל מזמינה

מרגריטה.. משהו קליל ... לא כדאי לעשות שטויות בדייט ראשון

rotesh8

New member
בירה ברבר דבש ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

לא מומלץ בכלל!!!!!!!!! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אחד גדול

rotesh8

New member
תאמיני לי, את לא רוצה לדעת

בכלל, אני אחד שלוקח סיכונים בחיים. לדוגמא, עכשיו: אני מכין טוסט עם גבינת קממבר ישנה
שמריחה כמו נעליים
ומקווה לטוב

Paranoid Eyes

New member
רותם, מאמי שלי...

א. אני שונאת דבש. ב. אצלי ראש השנה זה תפוח בתפוח לא תפוח בדבש. ג. קממבר!??! למה!? ד. אבא שלי מת על הגבינות המסריחות האלה. ה. תזכור לא לא להתקרב אליי עם הגבינה הזו א לחילופין עם הטוסט הזה. ו. כולי תקווה שלא תמות לי אח"כ

rotesh8

New member
וואו! ממש סקר!

א. אני אוהב דבש ב. ראש השנה זה כיף איך שלא נהפוך את זה. ג. קממבר - כי זה מה שהיה במקרר...
ד.
ה. רשמתי לפני. ו. עכשיו אני אחרי ועדיין חי, נראה מה יקרה בשעות הקרובות עד הבוקר...
נ.ב להגנתי אני יכול לומר שלא ראיתי שום דבר ירוק/ כחול/ שחור על הגבינה (רק קתצ כתום מוזר, אבל חפיף...
)

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo13.gif

א. אשריך ב. ראש השנה זה נחמד תלוי איפה. ג. אני מעדיפה לא לאכול מאשר לגעת בג'יפה הזה. ד.
ה.תרשום תרשום- אל תשכח אתה חייב לי טיולים. ו.אם אתה מקיא אל תבוא לבכות פה! נ.ב.ב זה לא מגן עליך כלל וכלל!

CajU9

New member
גם דופק. גם טעים. מתוק כזה

ואין לזה טעם של אלכוהול- זה כל הפלא. אלכוהול זה לא דברים טעים. פה הוא פשוט.. מכסה עליו.

לא יודעת..אי מאוד אוהבת ייגר,

אבל זה מתוק מדי...מדי!!! ייגר טעים כמו תרופה..והדבש יותר הורס.בא להקיא מזה. אגב דבש, טעמת טחינה מעורבבת עם דבש?!

flutter girl

New member
את יודעת ש"ייגר דבש"

זה לא ייגר עם דבש, זה משקה בשם ברנייגר ואין לו שום קשר לייגרמייסטר שאת אוהבת?

למעלה