שאלה לבוני גיטרות האם אתם ממליצים על הספר הזה?
R RoieL New member 16/8/07 #4 ../images/Emo45.gifספר מגניב לא שאי פעם בניתי גיטרה, אבל יצא לי להסתכל ב- PDF נטו כמה שעות ויש בו ערימות של חומר.
../images/Emo45.gifספר מגניב לא שאי פעם בניתי גיטרה, אבל יצא לי להסתכל ב- PDF נטו כמה שעות ויש בו ערימות של חומר.
D Daniel AKA Johnny New member 17/8/07 #12 תודה martin koch מסביר על הכל? על כל החלקים? איך מרכיבים? אני יכול לקרוא אותו ואז אני אדע לבנות גיטרה? תודה.
תודה martin koch מסביר על הכל? על כל החלקים? איך מרכיבים? אני יכול לקרוא אותו ואז אני אדע לבנות גיטרה? תודה.
מ מטאל בעצמות New member 16/8/07 #3 ../images/Emo207.gif מחפש ספר לבניית פיקאפים יש חיה כזאת? אם כן איפה? אני רוצה לעשות מתנה למורה שלי
מ מטאל בעצמות New member 16/8/07 #6 אני מכיר את זה אבל איזה תלמיד מגניב אני שהמתנה שלי שאני רוצה לתת למורה זה לינק לאתר שמראה בניית פיקאפ? P: אני רוצה ספר ולא משהו איזה אתר או משהו, זה מתנה מיוחדת
אני מכיר את זה אבל איזה תלמיד מגניב אני שהמתנה שלי שאני רוצה לתת למורה זה לינק לאתר שמראה בניית פיקאפ? P: אני רוצה ספר ולא משהו איזה אתר או משהו, זה מתנה מיוחדת
מ מטאל בעצמות New member 16/8/07 #8 צודק, טעות ניסוח שלי למען הסר ספק, אני רוצה לקנות ספר על בניית פיקאפים למורה שלי
P peergo New member 17/8/07 #9 במקטין קוח יש חומר גם על בניית פיקאפים חלקו לא ממש מדוייק אבל ללמוד לבנות אפשר.