שאלה לבגיניסט -

Roobie

New member
אז איך אתה יודע את זה?

תפסתי אותך בשקר. הרי אם התקשורת הצניעה את זה, אז איך אתה יודע על זה? מה, נסעת לבקר חברים בעזה ורמאללה?

masorti

New member
התשובה פשוטה...

א. למרות המאמצים, דברים הסתננו החוצה. ולומדים לקרוא בין השורות. ("הצניעה" = הקטינה את המימדים, ולא "העלימה לחלוטין") ב. היו מקורות מידע שחשפו את האמת. ראה למשל ערוץ 7. זוכר למשל את נאום_החודבייה של ערפאת? (מאי 1994) התקשורת הסתירה את הנאום מידיעת הציבור (.. כי זה יקלקל את הבלוף של אוסלו), אבל חבר הכנסת בני בגין חשף את האמת. מאיפה בני בגין ידע?... אולי הוא נסע לבקר חברים בעזה ורמאללה.

Roobie

New member
אז היו הפגנות בעד

ברור שהיו תומכים, זה לא הופך את זה לפופולארי במיוחד כמו שמולדת היא לא פופולארית, אבל זה לא מונע ממנה לקיים הפגנות וכמו שגוש-שלום הם לא פופולאריים, אבל זה לא מונע מהם לקיים הפגנות

Roobie

New member
מהדורת יום שישי מסויימת

(לא זוכר באיזה ערוץ) בה הישוו בין האינתיפאדה לבין גל הטרור ב-94 ו-95.

masorti

New member
השאלה מה היה גודל ההפגנות...

והאם בכירי הממשלה השתתפו בהן. שלא לדבר על מאות חיילים במדים היורים באויר בקלצ´ניקוביהם.

masorti

New member
ועוד לא קיבלתי הסבר...

לגבי נאום_החודבייה. האם זה בגלל שערפאת ידע בחוש נבואי שביבי יעלה לשלטון? או אולי הוא ניבא שהמו"מ עם ברק יתפוצץ 5 שנים אח"כ? או שמא האמת הפשוטה היא שמבחינתו השלום עם ישראל היה מהרגע הראשון בלוף....

Roobie

New member
אני לא הולך לסנגר על ערפאת

אני רואה אותו בתור שקרן לא פחות גדול מאיך שאתה רואה אותו

masorti

New member
ומהי מסקנתך מכך?...

שצריך לחתום איתו על הסכם שנותן לו מדינה בקוי 67´? שצריך לאפשר לו לחמש את צבאו עד השיניים? .... או שצריך לשלב ידיים וליצור קונצנזוס לאומי שיאפשר לממשלה לגרש אותו לתוניס?

ראליסט

New member
בני בגין אכן ידע אבל...

אותו בני בגין תקף את ממשלת הליכוד של ביבי ואף עזב את הליכוד!בנו של מייסד הליכוד.אותו בני בגין תוקף באומץ את צבועי הליכוד,שתוקפים בגסות את השמאל על ויתוריו ובעצמם ויתרו על חברון,חתמו על הסכמי וואי ובעצם לא עשו דבר כנגד הסכמי אוסלו-ולמה :כי אז הם היו פופולריים בעם,וזעקה כנגדם אז,היתה עולה לביבי ומרעיו בשלטון. אותו בני בגין ,שאין לחשוד בימניותו,יצא בתוקף כנגד ההחלטה של ממשלת החידלון :ליכוד+עבודה+סחטנים חרדים,בהקשר להגבלת קניית בתים ע"י ערבים בישובים יהודיים.הוא מכיר טוב מכולם (ובטח מבגיניסט) את השקפות אביו ,שראה בערבים שווי זכויות כאזרחים.היום הליכוד יורק על השקפת עולמו של בגין . בני בגין הוא דוגמא כמעט יחידה ליושר פוליטי,וכלל לא עקרוני כאן האם אני תומך בדעויו או מתנגד להם.הלוואי שכל הפוליטיקאים היו נוהגים כמוהו.הליכד שאותו עזב בטריקת דלת-הוא ההפף הגמור של בני בגין וגם של אביו! לתשומת לב כל הליכודניקים שאוהבים לצטט את בני בגין כשנוח להם.

וודאי שאני מוכן לפרט

אני תמיד שמח לענות על שאלות שפעמים רבות ראיתי כיצד כל מיני אנשים שמתימרים להיות "בכירים בליכוד" מתחילים לגמגם כשהן מוטחות בהם, מכיוון שהם לא יודעים מה לענות. אז הנה התשובה: אכן, הסכמי קמפד דיוויד מדברים על משהו בנוסח "כח שיטור מקומי חזק". ואכן- משטרה צריכה גם כלי נשק. השאלה היא: אילו? גם אם נלך על דגם של מדינה ריבונית לכל דבר, האם ראית משטרה עם עשרות אלפי כלי נשק ארוכים אוטומטיים? כמה כלי נשק כאלה יש למשטרת ישראל, מדינה מוקפת באלפי מתאבדים שרוצים להיכנס לתוכה ולהתפוצץ? וזו הגישה המחמירה, כאמור. בתוכנית של בגין, המשטרה הפלשתינאית לא אמורה לגונן על הפלשתינאים מפני יהודים שרוצים להרוג פלשתינאים, והיא לא אמורה להגן על יהודים מפני פלשתינאים שרוצים לפגוע בהם, כי על זה נשאר אחראי צה"ל. מה היא כן אמורה לעשות? לטפל בעבירות תנועה, עבירות רכוש, אלימות במשפחה וכיו"ב. בשביל לתת רפורט לנהג שנוסע במהירות מופרזת צריך קלאצ´ניקוב? בשביל למנוע שוד בנק צריך שריוניות ומסוקים? תעשה לי טובה. העברת הנשק במסגרת הסכם אוסלו היתה הכרחית בגלל הרציונאל המעוות שעמד בבסיס ההסכם: לתת למרצחי אש"פ לטפל בארגוני הסירוב ולהגן על היהודים מפני טרור. רבין עצמו אמר זאת: "ניתן להם לטפל בטרור בלי בג"צ ובלי בצלם". את התוצאה של העברת השמירה על בטחוננו למרצחים יחד עם אלפי נשקים שנועדו לכך אנו כבר יודעים: 800 הרוגים. ולא פחות חמור: רבין ז"ל העז להסתמך על הסכמי קמפ דיווויד והמונח "משטרה מקומית חזקה" ולטעון שההסכם הוא בעצם המצאה של בגין, למרות שידע שזה לא כך, ושבגין כבר מת ולכן לא יוכל לענות לו ולספר לעם ישראל את האמת. בכך עשה מעשה נבלה שלי, בתור בגיניסט, אין כוונה לסלוח או לשכוח אותו

Roobie

New member
תודה

ועכשיו לתגובה - משטרה צריכה נשק בכל מקרה. לכל שוטר יש נשק אישי. זה דבר ראשון. דבר שני - אם חוזרים מספיק פעמים על שקר מסויים, מתחילים להאמין בו. אתה יודע מתי החלה המשטרה הפלשתינית להשתמש ברובים שקיבלה? בתקופת נתניהו. כלומר באשמתו!! אתה יודע כמה ישראלים נהרגו מהנשק הזה באינתיפאדת אל-אקצא? 3. ככה אמרו בערוץ 2 לפני מספר שבועות. אז אל תאשים את הרובים האלה בהכל. ודרך אגב, גם ביבי סיפק נשק לפלשתינים כזכור לי. ובדיון למטה, בקשר לאימרות של ביבי, לא ענית לי כי לא היה לך מה לענות?

.המוסד

New member
לא הרובים עצמם הם המכה האמיתית

אלא ההגנה שהם סיפקו, מספקים, העלמות העין מההברחות, שיתוף פעולה בין המחבלים, חלוקת עבודה את חופש הפעולה שנתן אוסלו, והרובים, אפשר לדמות, לחופש הפעולה שיתן נשק גרעיני שיגיע לידיים פרסיות, נכון שאולי הם לא ישתמשו בו, ואולי לא יהרגו אף אחד, אבל חופש הפעולה שיינתן למחבלים החוסים בצל איראן, יגרום להרבה הרבה הרוגים כי ידינו כבולות, זה מה שקרה באוסלו, נכבלו ידינו, בידינו כך גם מתחיל הפתרון, להשתחרר מהכבלים, לבטל את אוסלו, להשמיד את הרשות, להרוג את אש"ף, בלי מעצורים, לדפוק אותם בכל הכוח, כי אנחנו יכולים אבל מפחדים, מפחדים ובוכים, ישראל מזכירה לי היום את הבריון שהזאטוט מרביץ לו, והוא בוכה, זה מה שאנחנו חזקים, ופחדנים

masorti

New member
לכל שוטר בתפקיד מבצעי יש נשק..

והנשק הזה הוא אקדח. אין שום סיבה שבעולם ששוטר תנועה בשכם יישא M-16 או קלצ´ניקוב. בעצם, אין סיבה ששוטר תנועה בשכם יישא נשק פרט לאלה. והנשקים שקיבלו השוטרים הפלשתינים ירו על ישראלים כבר מתקופת פרס (אם לא קודם).

תגובה

1. נשק- אכן, צריכה. אקדחים, אלות, משרוקיות. זה הכל. 2. המשטרה הפלשתינאית התחילה להשתמש בנשק בתקופת נתניהו, ואכן זה היה בגללו. זה היה משום שבפגישה עם ערפאת הוא הודיע לו שנגמר הגן עדן שהיה לו עם פרס, ומעכשיו ידרש להילחם בטרור. בתגובה החליט ערפאת להשתמש בנשק שסיפק לו השמאל. מנהרת הכותל היתה רק התירוץ. 3. הנתון החשוב הוא לא כמה ישראלים נהרגו מהנשק שסיפקה ישראל במישרין, אלא מהנשק שישראל סיפקה במעשה ובמחדל. תמיד אני מדגיש: גם מחדל מהווה רכיב התנהגותי. הפקרת השטח לגורמי הטרור איפשרה לפלשתינאים להשיג אלפי נשקים שאיתם הרגו 800 ישראלים. 4. אני אבדוק לגבי הדיון למטה- אני קצת עסוק (התחלתי לעבוד) ולכן יתכן שלא שמתי לב.

תגובה

1. נשק- אכן, צריכה. אקדחים, אלות, משרוקיות. זה הכל. 2. המשטרה הפלשתינאית התחילה להשתמש בנשק בתקופת נתניהו, ואכן זה היה בגללו. זה היה משום שבפגישה עם ערפאת הוא הודיע לו שנגמר הגן עדן שהיה לו עם פרס, ומעכשיו ידרש להילחם בטרור. בתגובה החליט ערפאת להשתמש בנשק שסיפק לו השמאל. מנהרת הכותל היתה רק התירוץ. 3. הנתון החשוב הוא לא כמה ישראלים נהרגו מהנשק שסיפקה ישראל במישרין, אלא מהנשק שישראל סיפקה במעשה ובמחדל. תמיד אני מדגיש: גם מחדל מהווה רכיב התנהגותי. הפקרת השטח לגורמי הטרור איפשרה לפלשתינאים להשיג אלפי נשקים שאיתם הרגו 800 ישראלים. 4. אני אבדוק לגבי הדיון למטה- אני קצת עסוק (התחלתי לעבוד) ולכן יתכן שלא שמתי לב.

ראליסט

New member
רבין עשה מעשה נבלה???

ההשוואה בין "המשטרה החזקה" של בגין לבין "הכח הפלסטינאי בהסכם אוסלו" היא מעשה נבלה???. תראה-אתה אמנם מעריץ את בגין יותר מאשר את אלוהים.אבל הגזמת הפעם-השוואה פוליטית של מנהיג אחד למעשיי השני היא "נבלה" שעליה אין לסלוח?? תתביש! אולי זה מסתיר את רגשות האשם שיש לך ולחבריך על ההסתה הפרועה כנגד רבין ז"ל,שנעשתה ע"י ביבי העלוב והפטטי וחבר מרעיו+פושעים כגון עבריניי יש"ע,הגיהאד הישראלי-הרבנים הקיצוניים כגון הפנאט דרוקמן,הפנאט בני איילון,פנאטיים כמו גאולה כהן והעצני.הם כינו את ממשלת רבין-ממשלת בוגדים.הם שינו את נוסח התפילה בבתי הכנסת כנגד מנהיגי מדינת ישראל,הם קבעו "דין מוסר",הם מעולם לא התיחדו באופן יהודי-רק כביכול ממלכתי עם זכר רבין.הם-פושעי ישע,שהיו היד שכונה לרוצח את האקדח ישר לתוך גבו של רבין-הם לא יסלחו לעולם.אם יש צדק אז יבוא היום וכל פושעי רצח רבין יעמדו מול טריבונל משפטי ישראלי,ואחד לאחד יתנו את הדין. לא נסלח לקרימינלים של יש"ע=פשע.לא נחסוך רגע עד שכל הרבנים העלובים ומוגיי הלב יצאו מהארון וכולם ידעו איך הסיתו ציבור שלם בשם הדת-שאינה יהדות-אלא דת שפיכת הדמים,לחסל מי שלא מצאו חן בעיניו דעתו והשקפותיו. הם הפושעים והם לא ינוקו.גם אם זה ייקח עוד הרבה שנים.חלקם מצאו מסתור בין שורות מפלגתך (מר פיגלין החלאה של המין האנושי למשל). תתבייש במפלגה שזו צורתה!!!!

למעלה