שאלה לא חשובה

טאקילה~*

New member
הנה לך עדילוש!../images/Emo67.gif

אישה צריכה להיות ליידי בחברה,גבר ג´נטלמן נדיב ואדיב. אישה צריכה להיות אחלה טבחית, הגבר כמובן יגיש וידיח כלים. אישה צריכה להיות זונה במיטה ,בתנאי שהגבר שלה יהיה תותח בן זונה. הם חיו באושר ועושר עד עצם היום הזה,חחחחחחחחחחחחח ככה הם ישרדו עד עצם היום הזה וההוא, חחחחחחחחחחחחח

אצלנו בעלי הוא הבשלן ותמיד

הוא משאיר כזה לכלוך ובלגן ואומר לי לנקות אחריו...

שייכת

New member
עוד הגיגים לא חשובים שאמרו גברים

זו שגיאה לדבר על בחירה רעה באהבה, היות שברגע שבחירה קיימת, היא יכולה להיות רק רעה - מרסל פרוסט אינני מאלה שאינם מאמינים באהבה ממבט ראשון, אבל אני מאלה שמאמינים בצורך לשוב ולהתבונן - ג´ה וניסנט אהבה היא כמו בתי מלון שבהם כל הפאר הוא באולם הכניסה - פול ז´אן טולה גברים רבים מתאהבים באישה באור כל כך חיוור וקלוש, שאפילו עניבה לא היו מסכימים לבחור באור כזה - מוריס שאבלייה

nits38

New member
לכל מי שצריך, אני לא הכתובת

מי נותן היום עבודות כאלה בכלל? זה קורס-מבוא בפמניזם/שוביניזם? אישה צריכה להיות - בנאדם מעבר לזה...כלום אם יש לה ערך - שתכיר בערך של עצמה אם יש לה מה להגשים - שתגשים את עצמה אם היא אוהבת שפם - שתגדל שפם אני מכיר אחת שהיא זונה במטבח וטבחית במיטה היא חושבת שהיא גם ליידי אבל אני - לא מתווכח אל תיכנסי לשבלונה של...אישה צריכה תכיני לי קפה בנתיים וחכי לי על ארבע במיטה וגלחי כבר את השפם הזה גם לאישה, גם לגבר, יש צרכים אני צריך לשירותים עכשיו אז תיסלחו לי

למעלה