שאלה לא חשובה

עדילוש

New member
שאלה לא חשובה

מכירים את המשפט: "אשה צריכה להיות- ליידי ברחוב, טבחית במטבח וזונה במיטה"? מה אתם/אתן חושבים/ות על זה? יש לי רק בקשה אחת, מכיוון שהנושא הוא חלק ממחקר אבקש שהתשובה תהייה מורכבת מ-דעה, נימוק דוגמא.... טוב נו, לא חייב דוגמא, ובנות, בלי סצנות של העלבות, אני דווקא מסכימה!

לא מסכים בגלל ש....

אם הייתי מצפה שאישתי תהיה ליידי ברחוב .. קל וחומר שהייתי דורש מעצמי להיתנהג אליה כאל ליידי במיטבח .. ומפנק אותה כליידי במיטה . אבל אם אני לא דורש ממנה להיות ליידי ברחוב ... אזי ... שתהיה אישתי ברחוב .. אישתי במטבח .. ומאהבת במיטה . מה לא ?

לפי דעתי

אשה צריכה להיות ליידי ברחוב להיות עדינה אדיבה ונחמדה כמו ליידי אמיתית כי זה נשי ואשה צריכה להיות נשית לא? טבחית במטבח גם כן שתבשל לבעלה מטעמים שהוא ייתענג אל המטעמים שלה ויתגאה באשתו. וזונה במיטה לא אבל היא צריכה להיות פצצה במיטה שלא יהיה לגבר סיבה ללכת לאשה אחרת, כי אם הוא לא יסופק הוא יילך למישהי אחרת. אבל בקשר למילה זונה אני בספק כי זונה זאת מילה כבדה מידיי.

עדילוש

New member
מותק, כדי שלא יבגוד את לא צריכה להי

פצצה במיטה, וגם אם תהיי זונה זה לא יעזור כאן קובע שלטון הפחד ולכן עדיף להיות- בת זונה!

tot15

New member
לא נכון

מחפשים בחוץ רק אם חסר משהו בבית וזה בדוק !

נעמי 1

New member
אז ככה...

אישה צריכה להיות: טבחית במיטה. ליידי במטבח. זונה ברחוב. ואת, עדילוש, טוב שאת מסניפה לפעמים. נעמי

אישה....

אישה צריכה להיות כמו שבא לה להיות! ולא להתאים את עצמה לציבור הרחב
!!!

נשית~37

New member
הממממ...בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בשביל הגבר הנכון אני מוכנה להתאמץ ולהיות לידי ברחוב טבחית במטבח וזונה במיטה

מו שיקו

New member
אם זו הגישה

אז אולי יותר עדיף שהאשה תהיה דור שני במיטה... כלומר , זונה בת זונה...

שייכת

New member
שכחת שגם צריכה להיות לה רק שן אחת

כדי לפתוח את הבקבוק של הבירה, לא??? הליידי שברחוב, זו הכלבה של השכנים. הטבחית במטבח פתחה חברת קיטרינג ומאכילה את שאר העולם. והזונה במיטה, לא משאירה את כישוריה לגבר אחד. לדעתי, זוהי משאלת ליבו של הגבר השובינסט האולטימטיבי. לפעמים הוא מקבל את זה. לצערי, הוא מקבל רק את זה. שבוע טוב ויום נפלא, שייכת.

אמממ......

אני מסכימה כי אישה צריכה לעשות הכל כדי לשמר את הגבר שלצידה... אבל בתנאי כמובן שגם הגבר יעשה הכל כדי לשמר את האישה לצידו...... אף אחד לא צריך לקחת את השני כמובן מאליו.... כל אחד מהם צריך להיות THE BEST ככול שהוא יכול בכול תחום בחיים......

שייכת

New member
אם להציג את הגבר האולטמיטיבי

על משקל של אשה היא ליידי, טבחית וזונה אז... הגבר האולטימטיבי הוא??? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . אוזן, לא?
. . . . . . . . . . . . . . . . . . מה קורה לי היום???? ברחתיייייייייייייי

למעלה