שאלה לא ברורה מ11H

Famme Fatal

New member
שאלה לא ברורה מ11H

היי לכולם, אני לא מבינה את התשובה לשאלה הבאה (בטח נתקלתם בה כבר): מידת שביעות רצון של עובד גדלה ככל שמשכורתו (S) עולה, ככל שמספר החברים שלו בעבודה (F) גדל, וככל שהחיכוכים בעבודה (A) מתמעטים. (A, F, S>0) . איזה מהביטויים הבאים מבטא בצורה הטובה ביותר את מידת שביעות רצון של עובד? 1. A-SF 2. A פלוס S+F בריבוע 3. SF בחזקת A 4. SF חלקי A אני סימנתי את תשובה 3 כי שם יוצא הערך המספרי הגדול ביותר, כלומר מידת שביעות הרצון הגבוהה ביותר. למה התשובה היא 4? תודה!!! שבת- שלום

תשובה:

בתשובה 3-ככל שA (חיכוכים) גדל, גם שביעות הרצון עולה. וזאת בניגוד לנתונים. ב4 - ככל שS ו-F גדלים , וA קטן, ערך הביטוי (שביעות הרצון) גדל.

HawkEmpire

New member
אני מודה

שאולי אני לוקה באופטימיות של אחרי. לפני הפסיכו אמרתי - שרק יגיעו כבר הבגרויות. עכשיו אני אומר - איפה הפסיכו? הדשא של השכן...

Famme Fatal

New member
ברשותך - 60 שניות של התמרמרות

"ברוררר בטח אתה אחד מכל הגולשים בפורום שקיבלו רק 792 וזה 'גבולי' לרפואה אז הם עושים שוב וכל שאלה שהם עוד לא נתקלו בה נראית להם יפה \ מעניינת\ מזניבה!!!" סליחה, הייתי חייבת לפרוק
בכל מקרה, אני מקווה לגרד את ה700.. (הכל נכתב ברוח צינית הומוריסטית, אני מאחלת הצלחה לכולם ומודה לכולם על העזרה)

HawkEmpire

New member
חבר אמר לי פעם

אתה מוכן לעשות פסיכומטרי שוב?! זה כמו להתאבד פעמיים! אני ממש ממש מקווה שאני לא אצטרך לעשות שוב. כרגע נראה שיהיה בסדר. בכל מקרה, אני מאחל גם לך ולשאר תושבי הפורום שזו הפעם האחרונה שלכם עם הפסיכו. :)

ללמוד שוב-

ללמוד לפיכומטרי שוב עדיף מלסיים תואר במקצוע שלא מושך אותך כוון שהיו חסרות לך כמה נקודות:)

HawkEmpire

New member
אל תבין אותי לא נכון

אני מסכים בהחלט. התגובה הנ"ל נאמרה אחרי שאמרתי שאני כנראה אעשה פסיכומטרי לפחות עוד כמה פעמים. למזלי, כמו שהמצב כרגע, ובתקווה עזה מאוד שהוא לא ישתנה, יש סיכוי סביר שאני לא אצטרך שוב. אז אין ספק - אם לא השגת ציון מספק, בהחלט רצוי לעשות שוב פסיכומטרי. אבל הכי רצוי - להשיג ישר ציון מתאים ולא לעשות פסיכומטרי שוב לעולם.

אחלה שאלה

בלי לבזבז זמן על חישובים, אפילו לקרוא אותה לא לוקח יותר מידי זמן. מי שמצליח לראות את הפתרון לשאלה הזאת עושה את בזמן קצר. מה שמשאיר יותר זמן לשאלות האחרות. שאלה מתנה.

המצב שלך עדיף משלי

אני בונה על שאלות כאלו כי אני לא מצליח לעשות שאלות פשוטות וארוכות בפחות מדקה. אם את תתקלי בשאלה כזאת מקסימום תנחשי ותיהיה לך טעות אחת, אם לי לא תיהיה שאלה כזאת זה 2-3 שאלות שאני לא אספיק לפתור עד הסוף. ולא ענית על השאלה, איפה היא הופיעה בפרק?

Famme Fatal

New member
ועל זה נאמר:

"סתבי"
אין לי את הבחינה לידי אבל הופיעה באמצע אחד הפרקים הכמותיים בשאלון 11H נראה לי 14 או 16 או משהו בסגנון

למעלה