שאלה לאתיקה (ולמישהו שאולי יודע)

lol65

New member
שאלה לאתיקה (ולמישהו שאולי יודע)

שלום, יש לי ממוצע בגרויות גבוה וגם הפסיכומטרי שלי לא רע אבל לא הספיק לי כידי להתקבל לאת"א ללימודי משפטים. אני יודעת שהחוג הזה מפוצץ, ובכל זאת רציתי לדעת האם יש סיכוי להתקבל על תנאי או על בסיס מקום פנוי (אם במקרה ישאר)? מה עליי לעשות לשם כך? האם יש מישהו שהתקבל ככה? בלי קשר לזה, אני רק רוצה להגיד שמועד ההרשמה היה אמור להסגר במקור ב 12.03.10, זה עוד לפני שהתקיים מועד אפריל של הפסיכומטרי, כלומר אנשים שלא ציפו שההרשמה תמשך ורצו לעמוד בזמנים נרשמו, ושלמו לא מעט כסף, עוד לפני שנגשו לפסיכומטרי ולפני שידעו אם יש להם בכלל סיכוי, וזה ממש לא בסדר! תודה

קבלה למשפטים

הי, מתוך שאלתך אני מבינה שנשלחה אליך הודעת דחייה. אם הייתה החלטה לקבל לפי פרמטרים אחרים, הייתה החלטה זו חלה על כולם. באשר לקבלה על תנאי, לא יעלה על הדעת לקבל על תנאי מועמדים, ובו בזמן לדחות מועמדים אחרים, בעלי ציון התאמה גבוה יותר. אשמח לתת ייעוץ עפ"י הנתונים האישיים לשיפור סיכויי הקבלה לאוניברסיטה. לבחירתך, להגיע אלי בשעות קבלת קהל באגף רישום ומינהל תלמידים א' - ה' 9.00 - 12.00 ,ג' 8.00 - 16.00 או בטלפון: 03-6408533. אתיקה שמיר רכזת רישום וקבלת מועמדים

lol65

New member
הכוונה

הייתה להתקבל על תנאי/מקום פנוי אחרי שכל אלה שציון התאמתם מעל סף הקבלה התקבלו, לא במקומם... אם לדוגמא יש 200 מקומות, אבל רק 180 מהנרשמים הם מעל סף הקבלה, אז נשארים עוד 20 מקומות פנויים, האם יש אפשרות להתקבל לאחד מ- 20 המקומות הללו על תנאי, אם נגיד ציון ההתאמה שלי הוא מהגבוהים מבין אלה שנדחו? האם אפשרות כזו קיימת? חסרות לי בסה"כ כמה נקודות בפסיכומטרי, אז כידי לשפר את סיכויי הקבלה שלי עליי לגשת שוב, מה שאומר שאצטרך לדחות את לימודיי בשנה, אינני מעוניינת בזה ולכן אני שואלת את שאלתי. ברור לי שקודם כל התקבלו אלה בעלי ציוני ההתאמה הגבוהים ביותר. תודה

למעלה