שאלה לארדן באתר שלך יש נוסחא לשיכוי אהבה. מאיפה אני משיגה דמיאנה ונאיפה אני משיגה סחלב?
ס סוכריית חמוץ מתוק New member 10/3/04 #1 שאלה לארדן באתר שלך יש נוסחא לשיכוי אהבה. מאיפה אני משיגה דמיאנה ונאיפה אני משיגה סחלב?
R RainBird New member 10/3/04 #1 דמיאנה, וסחלב. דמיאנה ניתן להזמין ולקנות בכל חנות טבע. וסחלבים יש בפרא בא"י, במקרה זו העונה שלהם גם, האביב. לא לשכוח לפעול בשיקול דעת בנוגע לכול שיקוי שאנחנו מכינים! ארדן.
דמיאנה, וסחלב. דמיאנה ניתן להזמין ולקנות בכל חנות טבע. וסחלבים יש בפרא בא"י, במקרה זו העונה שלהם גם, האביב. לא לשכוח לפעול בשיקול דעת בנוגע לכול שיקוי שאנחנו מכינים! ארדן.
T THE gray New member 10/3/04 #3 כן... רוב הצמחים שהזכרתה במאמרים שלך (שנקווה שלא יעלמו) לא ממש מוכרים יש לך איזה אתר טוב להמליץ עליו? מין מילון או מדריך לצמחים מאגיים בעברית?
כן... רוב הצמחים שהזכרתה במאמרים שלך (שנקווה שלא יעלמו) לא ממש מוכרים יש לך איזה אתר טוב להמליץ עליו? מין מילון או מדריך לצמחים מאגיים בעברית?
R RainBird New member 10/3/04 #1 הנה קישורים ששמתי פה פעם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=122&msgid=27910539