שאלה לאנשים

זיו25

New member
להלן הרשימה:

על תפוחי האדמה שאישתי מכינה בידיה האמונות אני לא מוותר שניצל שאח יצא מטיגון - זה פשוט מצויין ומטרנה, בשביל לישון לילה שלם. בברכה, זיו.

maayan15

New member
תפוחי אדמה בכל צורה אפשרית....

בעצם...חוץ משלמים בתנור..זה מגעיל... הכי הכי הכי...פירה! ובורקס תפו"ד עם ביצה קשה ובצק עלים ממולא ברביולי פיטריות עם רוטב של אמא... בכל הקשור לאוכל..אנ הבן אדם הכי פשוט שיש... אה..לא לשכוח- ביצת הפתעה של קינדר...

zimes

New member
../images/Emo31.gif זיו, אני אגיד אותך לשרון!

עוד לא למדת שמטרנה, ואפילו דיסה, הם לא ערובה ללילה שלם? שנה תלמודך!

זיו25

New member
כל הכבוד!

ת´אמת, פשוט רציתי לבדוק האם תעלי על הסוגיה ותשימי לב לפוחז שכמותי
הרי את יודעת שאני סולד ממטרנה, וחי על בישלולי הלא כך? בברכה, זיו.

zimes

New member
לאבישלולי

הילד שנאלץ לאכול את המוצר הבינוני הזה, לא היה אוכל אותו אילו באמת בישלולו.

זיו25

New member
צימס יקירה,

את צריכה לעשות פרסומות. אהבתי את משחק המילים (האמיתי עד כדי כאב) בברכה, זיו.

zimes

New member
../images/Emo9.gif זה לא אני, זה הוא

הזכויות על לובישלולי - למיכאל. (ועכשיו - הבאתי גאולה לעולם)

../images/Emo75.gif../images/Emo78.gif../images/Emo48.gif

ראשית- שוקולד. ולא סתם שוקולד- אלא במילוי שרי דובדבנים. ורצוי שיהיה "לינדט", אבל אני מתפשרת גם על שרי קורדיאל. שנית- סלט פירות טרי (אבל בלי פירות טרופיים כמו מנגו ופפאיה... בעעע...) עם רוטב דבש ומיץ לימון. שלישית פיצה (רצוי זיתיים) וספגטי (או שאני מכינה נאפוליטנה, או של מסעדת "ספגטים" ברוטב שמנת, אגוז מוסקט ועם קצת האם... לא כשר אבל מטמטם). וכמובן "על האש" וזה אומר סטייק מדיום, כנפיים מתובלות, כבש, פרגיות- כל מה שיש. הכל טעים על האש!!! (ותודה לממציא המנגל החשמלי...)

zimes

New member
../images/Emo124.gif שירה

דביקון להיידי, בבקשה. (היידי, זו דרכי לקבל את פנייך פה
)

ההפסקה.....

הכי הכי אני אוהבת את ההפסקות שבין דיאטה לדיאטה (ויש הרבה כאלה.....)ואז אני אוהבת את כל מה אסור היה לאכול לפני כמו...מממ..הכל חוץ מחסה ובצל!!!!!!!!! אני מסר לאומה: הירשמו למכון כושר במקום להתחיל עוד דיאטה מהפכנית!!!!!!

למעלה