שאלה לאנשים

פסטה ../images/Emo13.gif

וסלטים... רק לא משהו שעד לפני כמה ימים התהלך לו על שניים/ארבע/שחה לו בשלווה ועשה קולות מווו/מההה/קוקוריקו

nutmeg

New member
הרשימה

היתה יותר קצרה אם היית שואל מהו המאכל הכי לא אהוב... אבל נו - מה לעשות? שאלת כבר... אז ככה: אם הייתי צריכה לבחור דבר אחד מרשימה מרשימה של דברים שאני אוהבת, הייתי בוחרת לחם וגבינה. לא יכולה לחיות בלי לחם וגבינה! אני אוהבת המון דברים מסושי עד סטייק אבל יכולה לחיות בלעדייהם אם ממש ממש הייתי חייבת. רק בלחם ובגבינה אל תגעו לי! ומדובר בלחם משובח וגבינות לרוב לא רק קוטג´.

Outlast

New member
~ליצ´י~ ../images/Emo99.gif [הערצה עיוורת]

וגויאבות, פיטנגו.. פירות באופן כללי זה טוב!
חוץ מזה- כל מיני.... הגיוני שאני אנסה כמעט כל דבר [אלא אם הוא נראה ממש גרוע], כל עוד הוא לא היה חי פעם... אה, גם ביצים אני לא כ"כ אוכלת.. (מזל שבקיבוץ אוכלים א. צהריים מוקדם..)

adidas^

New member
שאלה קלה ../images/Emo13.gif

פסטה ברוטב שמנת כלשהו, אטריות ביצים מוקפצות עם כל מני ירקות ובשר (תאילנדי) פרנצ´ טוסט, סטייקים (עדיף פילה פרה
) וגלידת בן אנד ג´ריס. יאמממ.. עכשיו עשיתי לי תאבון!!

אושר מ

New member
שוקולד

(מריר ולבן) וגלידה (שוקולד, טירימיסו) ועוד שוקולד ועוד גלידה ועוד שוקולד ועוד גלידה... באופן קבוע יש לי בחדר משהו כזה (כרגע יש לי קופסא של עוגיות שוקולד הכי טעימות שיש של נדב שעומדת להגמר אז עוד מעט יבוא תחליף).

אושר מ

New member
אה ו....../images/Emo99.gif

מילקי! וניל שוקולד וקפוצינו. לא אגוזים איכס.

ברק א.

New member
ובמעבר חד..

משוקולדים וגלידות , המאכלים האהובים עלי ביותר הם : 1. סטייק אנטריקוט/טי-בון/צלעות ברוטב דיז´ון או שמנת . אה , או רוטב שום . 2. פטוצ´יני בשמנת ופטריות ( אבל לא מאילו שיש פה בבתי קפה בארץ , אלא איטלקי מקורי , ברומא , אצל פסטריטו בויה ונטו ) . 3. חומוס . לנגב חומוס עם שמן זית , רוטב שום , פפריקה אדומה ובצד עגבניות ובצל טריים ( כמו זה שזיאד מביא לי מטייבה בכל יום ראשון ) . יש עוד הרבה , אבל אלה לוקחים בהליכה... נ.ב. יש את פשטידת התרד שסבתא של חברה שלי עושה.....פשוט מדהים..

ברק א.

New member
אתם מודעים לעובדה

שאת הג´חנון והקובנה של אמא שלי , אני אפילו לא כולל פה , כי זה אלמנטרי , נכון ?

The ArchAngel

New member
אני אדם שלא קשה לרצות

סטייק פילה, כמה גדול ככה טוב, עוגת גבינה על כמעט כל בסיס, ומילת הקסם: איטלקי, ע"ע פיצה ופסטה, תשאלו איזו פסטV? לא ממש משנה לי, אבל שיהיה ברוטב פטריות. נ.ב. עד לפני שנה וקצת היה לי טעם טוב יותר, אבל התחלתי לשמור כשרות, ותאמינו לי שמנסים להתרחק ממקומות שמגישים שוקי חזיר, פירות ים, בשרים ברוטב על בסיס חלבי וכו´....

n k

New member
שוקולד ../images/Emo99.gif

וגלידה
עכשיו צריך לעשות סקר איזה טעם של גלידה הכי טעים...

דנה2909

New member
אכן, מנצח ובגדול!!

אין עליו. כמה שלא נאכל ממנו, לא ימאס.. והכי הכי.. סופלה שוקולד!! ממ... הריר נוזל..מביך

דן צ

New member
אורזזזזזזזזזזזזז

מת על אורז , צהוב, לבן , אדום. במיוחד אם האורז יוצא דייסתי זה מעדן בשבילי אני יכול לאכול כל יום אורז ורק אורז בוקר צהרים וערב . אהה וגם גפילטעפיש של סבתא של אישתי ובלינצ´ס כבד קניידלך וקרייפלך.

zimes

New member
אבוו ר´וז

ככה קראה לבעלי, בילדותו, העוזרת של הוריו.

ליאן.

New member
מנגווווווווווווווו

איזה פירוט אפשר לתת על מנגו ?? אין לי זכרונות ילדות או סיבה מיוחדת.. פשוט מנגו. יאמי!

נתן.ל

New member
גרגירים וזרעונים ../images/Emo13.gif

אין אין אין על פרפר נחמד - מאז אני חי רק על "גרגירים וזרעונים"

למעלה