שאלה לאנשים

jahnon

New member
שאלה לאנשים

יותר נכון סקר קהל והיא: מה המאכל האהוב עליך? אפשר יותר ממאכל אחד (אבל לא לצטט תפריט של מסעדת גורמה או משהו כזה) טיפה לפרט (לא להגיד בשר אלא סטייקים על האש או צלי בשר וכו´)

סברס בלי קוצים ו...

תותים עם קצפת (גם קצפת נטו הולך), טארט טאטן בסטפן בראון, סלט ירקות שורש בקפה דיניץ, שניצל עם פירה בקפה נואר, קלמרי על הפלנצ´ה באליאולי, ציפס בגורקי, וכמעט כל מה שאימא שלי מכינה חוץ מפשטידת ברוקולי או כרוב ניצנים.

Dor K

New member
../images/Emo12.gif

לפחות חצי מהדברים שכתבת, אין לי מושג מהם. אבל אם זה משמין ולא בריא מספיק, אני מוכן לטעום...

voguemaster

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

תותים עם קצפת, סוף הדרך
ובתחום הבשר: המבורגר!!!! (מקום שני פרגיות רגילות לכל דבר) דבר אחרון: רביולי גבינה עם רוטב 4 גבינות או רוטב פטריות (עם הגבינה המסריחה מלמעלה, איך קוראים אותה בישראל ? קשקוול ??)

voguemaster

New member
שיט שכחתי שני קינוחים!

פבלובה (אוי אוי אוי) ופחזניות... (את שניהם יש בג´יראף בהרצליה..)

הפבלובה בגירף בהרצליה

(או בכלל בג´ירף) אכן אלוהית. מדוייקת לחלוטין, לא כבדה מידי, לא מתוקה מידי, לא גדולה מידי. הדבר היחידי שרוצים לעשות אחרי שאוכלים כזו, זה להזמין עוד אחת יאמי!

freedom rider

New member
עד כדי כך???

אלוהית??? המממ הבעיה בגירף זה השירות הכל כך איטי שלהם שמייאש אותי. את בטוחה ששווה להשקיע את הזמן?

כמובן

מרק עוף, הרבה איטריות, גזר ותפוחי אדמה. חשוב לציין שהמבשלת של אמי-הורתי, שהוא תימניה מבטן ומלידה, מכינה את מרק העוף הטעים ביותר, מגדנסק ועד וורשה. לעומת זאת, הגפילטע פיש שלה מצטיין במתיקותו החריפה, אל מול הדג הממולא שסבתי, עליה השלום, היתה מכינה. מאכל נוסף וחביב: ביצה עם פירורי לחם. המתכון הוא פשוט. הפשירו חזה עוף לשניצל. טבלו את רצועות העוף בביצה ובפרורי הלחם. את שאריות הפירורים והביצה ערבבו יחד, ואיכלו. (את רצועות העוף הטבולות אנא טגנו ומיסרו למישהו שאוהב שניצלים).

אושר מ

New member
../images/Emo6.gif

גם אצלנו תמיד יש ריב אחרי טיגון השניצלים על מי אוכל את הביצה והפירורים..

tali_le

New member
מה? איכס? את רצינית?

בההה בכל אופן, מאכלים אהובים... המממ... לא משהו מבשר (כמו שרובכם בטח יודעים) אבל שני הדברים שאני הכי אוהבת - שוקולד (אהה, אלוהי) וגבינה צהובה (וכל דבר שכולל בתוכו אחד משני המרכיבים להלן) טלי

voguemaster

New member
מה ???? ../images/Emo6.gif

כשאמא שלי עושה שניצלים אני לא יכול אפילו להסתכל על הפירורים והביצה.. השניצלים כ"כ טעימים שאני צריך לריב (עם עצמי בעצם כי אין אף אחד אחר..) כדי לאכול

De-Panther

New member
סלטים!! סלט ירקות עם בצל וזיתים סלט

מלפפונים סלט מיונז סלט פירות(עם הרבה דובדבנים...) עוגות קצפת של דודה שלי ספגטי פטיטים פיצה מלאווח שיפודי לבבות סטייקים על האש צ´יפסים המבורגרים השניצלים כוכבים האלה מהברגר קינג הרבה... רק שדווקא את אלה אין הרבה בבית...

Dor K

New member
אני אוהב

בעיקר דברים ממש משמינים, לא בריאים, ו... בעצם, כל דבר שהמשטר הטוטאליטרי של אמא שלי בילדותי לא איפשר לי לאכול, אני משתדל בכל הזדמנות אפשרית לאכול דווקא אותו. ונינה, אומנם לא אומרים איכס על אוכל, אבל גם לא אומרים אוכל על איכס.

taz512

New member
פשוט מאוד

אני אוהב הכל כמעט. וגילית מזמן שמה שלא בריא\קונבנציונלי\מוסרי (מחק את המיותר) זה הדברים הכי טעימים שיש. והנה כמה דוגמאות: בשר אדום (טעים בטירוף) תמנון או מרק צבים (בשר רך כמו חמאה) וכמובן לא נשכח לא מוסרי כמו: עגל חלב או כבד אווז. בקיצור אני אוכל מה שטעים, ויש המון. וואי אני רעב!!!!!!!!! טאז, השד והרעב

למעלה