שאלה לאנוביס.

future prophecy

New member
שאלה לאנוביס.

דבר ראשון.מה קורה? דבר שני:א.אתה יוצר מוזיקה? ב.אם כן איזהסוג אתה מנגן? ג.איפה אפשר לישמוע חומר שלך אם ביכלל!? ד.מי הדי ג`יי/הרכב האהוב עליך?

ANUBIS

New member
ל-FUTURE PROPHECY H-(

סבבה אחי אתה תקבל תשובה...... דבר ראשון אני יוצר מוסיקה אבל בעיקר רק לאוזניי לא משווק את זה כי אני לא ברמה מקצועית בינתיים זה רק תחביב אישי אבל היו לי כמה חברים שתיקלטו במעודונים שמעו את זה והחליטו לנגן (זה מאוד מרגש לראות אנשים קופצים למוסיקה שלך ומשתוללים) אני בונה בעיקר מוסיקת לילה , בייס ליין , בייס דארם, כמה אפקטים טובים , היי האטים גבוהים , סנרים, וקצת טיפה פסיכודאליות בפנים, כשאני מקפיד יותר על אוף ביט בבייס ליינים, אין לי מישהו ספציפי שאני מעריץ אבל לפי דעתי סיוצ`י לא רע בכלל אני חולה על הסגנון שלו לא צריך להעריץ בן אדם אלה להעריץ את היצירה שלו אני אוהב לשמוע כל מה שטוב לא של יוצר מסויים רציתי גם לשאול אותך משהו,,, אתה בונה מוסיקה? בן כמה אתה (אני 25)? וגם רציתי לשמוע טראק שלך ולראות באיזה סגנון וסטייל אתה מנגן זהו,,, ביי בינתיים

future prophecy

New member
תשובה לאנוביס

אני שמח שענית לי! ואני בטוח שזה מרגש ליראות אנשים רוקדים וזזים מהמוסיקה שלך! אני מציע לך לשחרר לפחות דוגמא אחת כדי שאולי מישהו יתרשם ויזרוק מילה טובה וככה תוכל להיתפתח. לא,אני לא יוצר מוזיקה אני בעיקר מאזין ואוהד שרוף של כמעט כל סוגי האלקטרוני! אני אוהב בעיקר האוס טכנו פסיכו וקצת לילה כבד. דרך אגב אני בן 16 אם אתה שואל אז הדי ג`ייס וההרכבים האהובים עליי הם : dj tiesto dj poul van dyk ועוד כמה שאני לא זוכר עכשיו וההרכבים הם : future prophecy infected mushroom sun project בזמן האחרון גם paps astral projection ועוד רבים וטובים!

למעלה