שאלה לאלעד...

amircn1

New member
שאלה לאלעד...

או לכל נציג אחר מאגודת הסטודנטים יצא לי להתקל בכתבה הזאת של עיתון סוף השבוע וברצוני לדעת מדוע אין למכללה שלנו מעונות משלה ?! [אני יודע שקיים איזשהו הסדר עם המעונות של את"א לשיכון סטודנטים מועטים אך זאת טיפה בים] האם המכללה שלנו אינה גדולה מספיק לצורך קבלת והפעלת מעונות משלה ?? מקווה שתענה למרות לחץ הבחינות... בהצלחה

Miss CBR

New member
אם זכור לי נכון ....

לפני שנה הגיע אלעד להסדר עם המכללה שבו סטודנטיות יהיו זכאיות למעונות באוניברסיטת ת"א. בהחלט נשמח לקבל עידכון בעינין.
.

M u f f i n

New member
../images/Emo45.gif נכון.

הוא גם טען שאותו סידור מתגבש לגבי כל הסטודנטים ( לא רק סטודנטיות ). אני זוכר כי בזמנו ביררתי. היום אני שוכר דירה ועדיין מעניין וחשוב לדעת מה התפתח מאז....

הלוואי

...שדברים ירוצו תמיד כמו שאני רוצה. לפני כחצי שנה התחלתי בפעילות אינטנסיבית מול את"א, דובר בתחילה בקבלת כמה מקומות בודדים לסטודנטים במכללה אף בקשתי מסטודנטים למלא טפסים ועשיתי סדר עדיפות. לצערי האוניברסיטה מערימה קשיים היות וגם להם מחסור בחדרים. מעתיד הקרוב-רחוק יפתחו מעונות ביפו (כיום בבנייה), ישנו סיכום עקרוני שלי עם יו"ר האגודה (את"א) לפיו נוכל לקבל מקומות שם (ביפו) אך לצערי, איני אופטימי לגבי תאריך סיום הבנייה. לגבי מעונות לבנות, הצלחתי להשיג בקומבינה אישית מגורים לבנות בלבד בקינג- ג'ורג' דרך עמותה שמקבלת תרומות מחו"ל. איני יודע לגבי זמינות "קומבינה" זו כיום אך אם ישנה דרישה אבדוק. אני מקווה שאתם לא קורסים מהבחינות בהצלחה אלעד

amircn1

New member
תודה על התשובה...

אני יודע שגם להם ישנה בעיה של מחסור, ואני רק מקווה שהיוזמה באמת תצא לפועל

למעלה