שאלה לאלון

llllllllll

New member
כן, אבל...

בחלום, גם אם אתה יודע שאתה רואה לא טוב, א פעם לא ראית טוב וברור יותר מזה, והמוח לא יודע מה שאתה לא יודע, אז זה לא נראה לי אפשרי.. אלא אם אתה באמת לא רואה טוב, ופעם הרכבת משקפיים (ומשום מה הפסקת..), זה הגיוני יותר... אני טועה?? llllllllll

Dazed&Confused

New member
הגברת צלילות

השיטה הכי יעילה מנסיוני זאת שיטת השיפשוף ידיים. בכל חלום שלי אני עושה את זה וישר הדברים יותר בהירים ואני תופס את הכול ביתר צלילות. עוד דבר חשוב, אולי אחרי השיפשוף, זה להתרכז בעצמך, להתכוון להיות צלול ומודע, לשאוף לשקט הפנימי. אפשר לתרגל את זה גם במציאות ואז זה הרבה יותר קל. b o a z

Variety

New member
תגובה

היי מורדי, כבר זה שיש לך חלומות צלולים ברמה נמוכה זה התקדמות מעולה! אצלי, אני התקדמתי ברמות: מחלומות לא צלולים, לחלומות ברמה נמוכה לחלומות צלולים ברמה בינונית, ועכשיו אני מגרד את הרמה הגבוהה (למרות שבגלל חוסר שעות שינה - קשה לי בזמן האחרון. מאז החודש האחרון, יש לי כל שלושה ימים מבחן אז אני כבר לא ממוקד כל-כך). איך אפשר להעלות את הרמה? הממ... תמשיך להתאמן. אפילו אם לפני השינה תגיד ותחזור על זה "הלילה, בחלום צלול, אני אעלה את צלילותי בבדיקת המציאות" ותעשה באמת בחלום בדיקת מציאות, זה יעלה לך את הרמה. עדיף שתמציא משפט אחר שיתאים לך יותר מאשר המשפט שכתבתי. אבל ככה תחזור על המשפט איזה 20 - 30 פעם לפני השינה. חשוב שתתרכז במשפט - תאמין למה שאתה אומר. זה יגרום לך לזכור בחלום הצלול שאתה רוצה להעלות את הרמה. כשהשתמשתי בזה - והיה לי חלום צלול באותו הלילה - הדבר הראשון שזכרתי בחלום זה את המשפט שאמרתי. אולי לא זכרתי את זה כמשפט אבל ידעתי מה אני רוצה לעשות וזה מאוד מאוד עזר לי כי שמתי לב שלפעמים אם אני לא מספיק צלול, קשה לי לזכור דברים בחלום. חלומות פז, Variety-

Cheetah

New member
לי זה דווקא התקזז

אחרי כמה ימים שבהם לא ישנתי טוב, לא ממש זכרתי חלומות, בטח שהם לא היו צלולים. זה התקזז, ובסופו של דבר היה לי לילה אחד(ובוקר) שכולו מאווווד צלול. זה קורה שאני שוכח מכל העניין של חלומות איזה תקופה, ואז לילה אחד כזה גורם לי לחזור לנושא עם אנרגיות מחודשות.

למעלה