שאלה לאלון

mordi666

New member
שאלה לאלון

בגלל שנראה לי שאתה הכי מבין פה בעיניין אז יש לי שאלה... כמה חלומות צלולים יש לך בשבוע ואיזה דברים מעניינים אתה עושה בהם וגם מאיזה גיל אתה עושה את זה ובן כמה אתה עכשיו mordi666

אלון ב

New member
אז ככה

שמעתי על הנושא הזה דרך תוכנית טלוויזיה ( מעבר ל - 2000 ) לפני כמה שנים ולפני שנה וחצי בניתי את האתר. לא היו לי עד היום הרבה חלומות צלולים כי כמעט לא התאמנתי ( רק מתוך עצלנות ... ) אבל כשהתאמנתי היו לי חלומות צלולים תוך זמן מאד קצר, תוך כמה ימים. החלומות הצלולים שלי ( 15 בערך ) היו כל כך קצרים שלא הספקתי לעשות בהם כלום, רק הספקתי לראות כמה הכל נראה מאד מציאותי. אבל דיברתי עם אנשים בפורומים אחרים שיש להם חלומות צלולים מתי שהם רוצים, יש איזה Dave אחד שבכל פעם שהוא מנסה את שיטת ה WILD יש לו חלום צלול, הוא פשוט שומר את המודעות העצמית עד תחילת החלום הצלול והוא עושה את זה אחרי 5 שעות שינה ובלי לקום מהמיטה, הוא מנסה ישר איך שהשעון מעיר אותו והוא משתמש בשיטת הסיחרור כדי להיכנס תוך כמה שניות לחלום צלול. ביי אלון

mordi666

New member
רגע.... אז אני לא כל כך רחוק

אני בערך שבוע.. היו לי כמה חלומות צלולים אבל עם רמת צלילות מאוד נמוכה חבל.. איך אני מעלה את הרמה? (אני יודע איך, אבל איך לזכור לעשות את בחלום?)

אלון ב

New member
זה משתנה מאדם אחר לשני

כמו כל דבר בחיים, כמו שיש ילד שלומד לירכב על אופניים תוך שבוע וילד אחר לומר לירכב על אופניים רק אחרי חודש, ככה גם עם חלומות צלולים, אבל זה תלוי בעיקר בכמה אתה מתאמן וכמה אתה משקיע בזה. בקשר ליומן חלומות, אם אין כוח ( כמו לי ) לכתוב את החלומות כל בוקר בצורה מפורטת אפשר פשוט לכתוב כמה שיותר מילות מפתח מכל חלום, או אפילו לצייר את החלומות במקום לכתוב אותם במילים, אפשר לצייר בצורה כמה שיותר מפורטת את המקום שבו היית בחלום, ולא חייב להיות ציור של פיקאסו. כדי לזכור להגביר צלילות אז בכל פעם שאתה עושה בדיקת מציאות תגיד לעצמך בראש כמה פעמים "הגבר צלילות !!" ותדמיין את עצמך משפשף ידיים, ככה תיזכור גם בחלום הצלול לעשות את זה. אלון

mordi666

New member
אתה יודע מה מצחיק?

דווקא אתה שיש לך אתר מפורט על חלומות צלולים ובאתר הזה כתבת על זה שאסור לוותר על היומן דווקא אתה מבין כולם ויתרת עליו דיי מוזר... חוץ מזה יש לך אתר פצצה אבל אתה צריך להוסיף באתר חדשות האתר עם כל הדברים החדשים שיש באתר ואם לא שמת לב אני כותב את המילה אתר הרבה פעמים בגלל שנזכרתי שגם אתה עושה את זה בכל הודעה שלך ונותן קישור לאתר

שריר

New member
כולם מוותרים על היומן בסופו של דבר

חחחחחחחחחחחחחח אני עד עכשיו לא ממש מבין את הקטע של היומן הוא עוזר אבל זה דיי שטויות בשלב מסויים אתה יכול להפסיק אותו

Panther

New member
אצלי

אצלי רמת הצלילות (המודעות-ית והויזואלית) באה ביחס ישר למספר שעות השינה שישנתי. אם אני ישן הרבה אז החלומות שלי ישר ארוכים ומאוד vivid, ולפעמים צלולים. לעומת זאת אם אני לא ישן הרבה אני אפילו לא מצליח לזכור את החלומות של אותו לילה.

אלון ב

New member
טוב שמדיי פעם אתה קופץ לביקור

בסוף עוד עלולים לחשוב שאתה אלייהו הנביא, רוצה שנכין לך כוס יין לכל ביקור ונשמור לך מקום מיוחד ? למה אתה לא משתתף בפורום ? ביי אלון

אלון ב

New member
פירוש למילה Vivid

פירוש המילה הוא - חיי, שופע, נמרץ. הכוונה היא לחלום צלול ברמת צלילות מאד גבוהה, חלום צלול שהוא מאד שופע בפרטים ומאד "חיי" וצלול. אלון

אלון ב

New member
יש כמה רמות צלילות

כמו שכתבתי באתר ( אם קראת ) יש מספר רמות של צלילות, לדוגמה בדרך כלל אם יש לך חלום צלול כשאתה עייף ולפני שישנת קודם לפחות 6-5 שעות אז הוא יהיה ברמת צלילות נמוכה ואז תרגיש מאד עייף ומעורפל ולא תראה בצורה צלולה, או תדע שאתה חולם אבל תחשוב שהדמויות בחלום הן אמיתיות ולא חלק מהחלום. לעומת זאת בחלום צלול ברמת צלילות גבוהה ( בדרך כלל אם ישנת לפחות 6-5 שעות לפני זה ) אז הכל יראה מציאותי לחלוטין והכל יהיה מאד מאד צלול גם מבחינת מחשבה וגם ראייה, ממש כמו עכשיו כשאתה ער והכל נראה לך מאד מציאותי. בחלום צלול זה נראה אפילו הרבה יותר מציאותי מהמציאות עצמה. אלון

llllllllll

New member
מה ז"א?

מה ז"א יותר מציאותי מהמציאות? איך זה אפשרי? שמעת על חקיין של יהודה פוליקר יותר טוב מהמקור? בלתי אפשרי..

llllllllll

New member
בזמן שאתה מגיב,

אני הולך לישון.. לילה טוב וגמר חתימה טובה.. ביי. llllllllll

llllllllll

New member
בזמן שאתה מגיב,

אני הולך לישון.. לילה טוב וגמר חתימה טובה לרגל יום הנישואין.. בר מצווה שמח, וביי ביי. llllllllll

אלון ב

New member
אתה טועה - תן לי להסביר לך

קודם כל אנשים רבים מאד שחולמים חלומות צלולים ( ולא טירונים כמו כאן בפורום ) מספרים כי החלומות הצלולים שלהם הרבה יותר מציאותיים מהמציאות עצמה, הכל הרבה יותר חד והצבעים הרבה יותר רוויים ו"חיים". קראתי מאמר שבו נאמר שאם בחיים הראייה הכי טובה שלך היא 6/6 אז בחלום צלול אתה יכול בקלות להגיע לראיה 12/12 , זה קורה בגלל שבחלום צלול הכל מתרחש אצלך בראש, אין מגבלות כמו במציאות של אוויר בינך לבין דברים שאתה מסתכל עליהם ואין בעיה של עכירות בעין ( לכל אחד יש טיפה עכירות בעין בגלל כל הנוזלים והעדשות שבתוכה ) , לדוגמה בזמן חלום צלול אתה יכול לראות בתים ועצים במרחק של 30 קילומטר ממך בצורה צלולה לגמרי, לא כמו במציאות שתראה אותם מטושטש בכלל האוויר בינך לבינם ( דרך אגב התזוזות האלו של האוויר הן הסיבה שבגללה אתה רואה את הכוכבים בלילה מנצנצים ולא יציבים, בחלום צלול זה לא קורה ). זה בדוק אל תתווכח סתם אלון

אלון ב

New member
זה כמו

זה כמו מישהו שבטוח שהוא רואה מצויין ( אבל הוא לא ) ובגיל 15 פתאום הוא מנסה בפעם הראשונה בחיים שלו להרכיב משקפיים ופתאום הוא רואה הכל בצורה הרבה יותר חדה וצלולה והוא מבין פתאום עד כמה שהוא לא ראה טוב עד היום למרות שהוא לא היה מודע לזה ! אלון

למעלה