שאלה לאלון מדוגית

תמירי

New member
פשוט לא שווה להגיב!

כנראה שאין לך חוש הומור! עלוב!? לא ראוי...

אילוניק

New member
תמירי לפעמים

צריך להתעלות על רגשי העליהום שיש לך עליי ולא בצדק אבל נקווה שבסוף יצליח לך ואגב למה הלוואי עד כדי השינאה בוערת בדמך אבל אני שוב אברך אותך בשבוע טוב וניפלא מקודמו

עידו17

New member
לא אמרתי שימוש לא נכון

התכוונתי להבהיר בשאלה (אולי לא יצא), שהפגם בתיק לא קרה כתוצאה משימוש לא נכון, ויכול בהחלט להתפרש כפגם בייצור. תיק גדול ומאסיבי לא אמור להיקרע ממשקל של ציוד צלילה סטנדרטי, ואפילו ללא משקולות. שוב, אולי אני טועה. בסם הכל שאלתי שאלה.

אילוניק

New member
עידו גם אני

בסך הכל שאלתי שאלה כי לא מסרת פרטים בן כמה שנים התיק כמה פעמים בשנה הוא בשימוש ותכולת תיק סטנדרטית אני לא מכיר מוסג כזה כל אחד והתכולה שלו מה שאצלי סטנדרטי בטוח שאצלך לא ולהפך אילוניק IHB

עידו17

New member
אוקיי אז הנה התשובה

אוקיי, אז מדובר בתיק "מארס" בן שנה וחצי, נמצא בשימוש בערך פעם בשבועיים, בדרך כלל מנוייד בתא מטען של "פז´ו 405" מודל 94´, פעם בחודש בערך עובר שיקוף בטרמינל של שדה דב ונח כ-45 דק´ בתא מטען מדוחס של מטוס ATR 70, פה ושם מונית, והכל בגבולות שימוש סטנדרטי, שגרתי וסביר שלשמו יועד תיק: נשיאת חפצים. במקרה הספציפי, מדובר הרי בתיק צלילה, שמיועד לשאת... נכון, ציוד צלילה. ריברידר או סקוטר קטן זה תכולה שאינה סטנדרטית. מאזן, ווסת, קמ"ס, חליפה - בשבילי זה נקרא סטנדרטי, בשבילך לא? וברצינות. מה זה בכלל משנה בן כמה התיק? אולי אני באמת תמים ואולי אני בכלל טיפש, אבל תגיד לי, יש שאלה שאי אפשר לשאול ולקבל עליה תשובה? למה בכל זאת כל כך הטרידה אותך השאלה שלי? הרי אלון בכל זאת נתן תשובה כלשהי, אז איפה אתה נכנס לתמונה?

אילוניק

New member
עידו

ראשית הפורום נועד לשאלות תשובות חוויות ותמונות צלילות וכייף ועוד 1001 אחד דברים הקשורים לצלילה שאלתי בשביל לדעת איזה תיק מאיזה חברה וע"י קבלת תשובה לדע אם יש בו דפקט לא הייתי קונה אותו הנה לך למשל איפה אני נכנס לתמונה אם אני יכול ללמוד מטעות של אחרים ולא לקנות ציוד דפוק או לא נח או איך שתקרא לזה הרווחתי הלא כן וכך גם קיבלת תשובה למה הטרידה אותי השאלה שלך לא היית נוהג כמוני במקרה הפוך

עידו17

New member
אם אתה מציג את זה ככה...

יש משהו במה שאתה אומר אבל זו לא הנקודה. הסיבה שהשרשור האינפנטילי הזה צמח לממדים כאלה, במידה ולא עקבת מההתחלה, היא השאלה העקרונית - האם מקומן של שאלות בנושאים מסחריים בפורום הזה או לא. ותקן אותי אם אני טועה. מתגובתך הראשונה והמתנשאת להודעה שלי, נדמה היה שאתה פשוט אחד הנודניקים שמחפשים תמיד מה לא בסדר במה שאנשים אומרים, איפה אפשר להעיר, ואיך חלילה לא לסיים דיון בלי להגיד את המילה האחרונה.

gatlan

New member
לא חבל על האוויר???

כמה שורות ניתן לכתוב על חור? (ולא חור כחול...)

למעלה