שאלה לאלון מדוגית

עידו17

New member
שאלה לאלון מדוגית

האם קיימת אחריות על תיק ´מארס´ שנקרע (כתוצאה ממשקל, לא מעצם חד או משהו)?

mares

New member
אלון,

אולי כדאי שדוגית ייפתחו פורום משלהם?

למה אתה חושב שאין?

נפתח פורום מקצועי חדש למשתמשי מחשבי הצלילה של סונטו, באחד מאתרי סונטו. בעוד מספר ימים אמסור פרטים נוספים

ניב ד

New member
אני מסכים - כדאי לצמצם את הענין

עם כל הכבוד לאלון ולדוגית זה קצת עובר את הגבול כל השאלות הללו לדוגית. רבאק אנשים - תרימו טלפון, זה בדרך כלל לא מעניין את כולם.

עידו17

New member
קוראים לך אלון מדוגית???

הרי אחד הרעיונות בעצם קיום פורום הוא לקבל תשובות לשאלות? ברור שאפשר להרים טלפון, אבל כרגע, מול המחשב שסותם לי את הקו, הרבה יותר נוח לכתוב הודעה. מי יודע, אולי אני אקבל כמה דעות ורעיונות, שיואילו לי יותר משיחת טלפון אחת? "עובר את הגבול"??? לא נסחפנו קצת? כמה מגה-בייטים בדיוק תופס המשפט שכתבתי בזכרון שלך? שאלתי שאלה, אלון ענה, תודה רבה. מה בדיוק הבעיה? נכון ששאלות כאלה בדרך כלל לא מעניינות את כולם, אבל לפעמים כן. אם לא את כולם, לפחות כמה אנשים. כמה וכמה פעמים אני קיבלתי מידע משאלות של אנשים שהיה מאד שימושי בשבילי. חוץ מזה, לא רשמתי במפורש "שאלה לאלון מדוגית"? ועוד בנושא!!! אף אחד לא שאל אותך שום דבר ואתה לא חייב לפתוח את ההודעה. מה כואב לך?

ניב ד

New member
לא כואב לי כלום ותירגע !!!

אף אחד לא אמר לך לא לשאול ולא לקבל תשובות ואכן לזה נועד הפורום. אבל מה שמארס התכוון להגיד בשפה עדינה, ואני אומר בשפה בוטה - זה שעם כל הרצון הטוב והשיתוף של גורמים מסחריים בפורום (ואני תומך בזה) לא יתכן שהפורום יהפוך לקו החם של דוגית (או כל חנות אחרת). אם אתה ליד המחשב וקן הטלפון שלך תפוס, ואתה פשוט מת לשאול שאלה, אז תבצע עוד הקלקה אחת ושלח שאלה לאלון מדוגית במסר אישי. מבטיח לך שהוא קורא את המסרים שלו קולה זמן. וזה לא היה מיועד רק לך, אלא באופן כללי לכותבים בפורום. שאלות מסוג זה מיועדות בדיוק למסרים האישיים. זה הכל.

קותי

New member
הילד חוצפן

אבל צודק. הפורום זה בדיוק המקום שבו אנשים יכולים לשאול שאלות. השאלות הן בנושא ציוד צלילה ולכן הן בהחלט טופיק. באופן עקרוני אני הייתי נגד העלאה של נושאים כלשהם הקשורים לארגונים מסחריים כדי למנוע פרסומת אבל ברגע שהנקאים הרשו זאת במגבלה מסויימת (הנחה לחברי הפורום - שזה לדעתי האישית תירוץ מהתחת), אני לא רואה סיבה שאנשים לא ישתמשו בפורום לברר דברים אצל נציגי החנויות. ולנקאים אני אומר: "מי שהולך לישון עם כלבים, שלא יתפלא כשהוא קם בבוקר עם פרעושים".

צודק קותי , וואלה צודק!

מה שקותי פיספס , אני אשלים: מי שחוצפן זה אתה ניב! כל נושא שלא מעניין אותך , אתה מבטל כלאחר יד. לא מעניין אותך? סתום את הפה , ותמשיך לשרשור אחר. מה אתה מנסה לנווט כל הזמן את הודעות הפורום הזה כאילו אתה נקאי ג´ ? לא מספיק לנו מה שהנקאים א´ וב´ עושים
? ניב - Shut the fuck up , בסדר...? חג שמח לכולם.

Alto

New member
או בפרפרזה מתאימה יותר:

מי שהולך לישון עם כרישים, שלא יתפלא כשהוא קם בבוקר עם נקאים

על חורים וקרעים לא

יש אחריות על תפרים, אבל לא על חורים כתוצאנ משימוש לא נאות. בכל מקרה אפשר להביא לתיקון במתפרה שלנו, ובמידת הצורך לשלם סכום סימלי

אורי-

New member
בענין שאלות מסוג זה

שאלות כאלה רצות הרבה בפורום , אבל עדיף שתשאל באופן כללי אם קיימת אחריות לתיקי מארס, כך תקבל כמה תגובות - באיזו חנויות נותנים איזה יחס לגבי הציוד וכל אחד שנתקל בבעיה יתרום מנסיונו. עם כל הכבוד לדוגית -שם קניתי את כל הציוד שלי- הם לא החנות היחידה שמתעסקת עם ציוד כפי שמצתייר בדפים האחרונים.

עידו17

New member
שאלות מסוג זה

אני די פסיבי בפורום הזה בד"כ אבל אני פה הרבה, ומהשאלות שהופנו לדוגית על עכשיו, אני לא זוכר הרבה מקרים שהתשובה לא היתה מספקת. השאלה האחרונה שלי היתה די כללית באופן כללי, והפניתי אותה לדוגית כיוון שהיא מיבאת את ציוד ´מארס´ ושם נקנה התיק. אתה צודק שיש עוד חנויות שמתעסקות עם ציוד, אבל חוץ מדוגית, שמיוצגת בפירוש ע"י אלון (´אלון מדוגית´), אני לא כל כך יותר מי הנפשות הפועלות בפורום הזה ומי עובד איפה. בכל מקרה, זה לא מונע מאף אחד להגיב אם הוא חושב שהוא יודע משהו שיכול לעניין או לחדש בנושא, וכמו שידידנו ניב ד. הוכיח, גם אם הוא לא.

אילוניק

New member
עידו יש לי הרגשה שאתה קצת

תמים אני לא רוצה להגיב כמו אחרים ואם אתה לא מכיר אותי גם הפתיל שלי קצר אבל הפעם אני לפני נסיעה לאילת וחוב החנקן של אילת גבוהה מאוד ואולי אני קצת גם עייף אבל אני מנסה להבין אנשים עם שאלות כמו שלך למה שעל תיק תהיה אחריות שלא בגלל שימוש נכון ולא בגלל פגם ביצור אילוניק IHB

תמירי

New member
גמרת את הדוחות?

שודרו? הוגשו? ולכן אני מבין גם את חוב החנקן הגדול!

אילוניק

New member
תמירי גם הפעם טעות בידך

בהודעה שלי כבר הסברתי שחוב החנקן שלי גדול בגלל חוסר צלילות באילת לעומת זאת צללתי בחודש אפריל שלא הייתי בו באילת רק 16 צלילות ים תיכון לגבי הדוחות שתתחיל לעבוד במס הכנסה ואני אהיה שכיר שלך כמובן שאשמח לתת לך דין וחשבון בנתיים היות ואני לא מקבל ממך משכורת ואתה לא עובד מדינה עלוב במס הכנסה נשאיר שידור הדוחות והגשתם לאחרים חוץ מזה שלא אשכח חס וחליל שיהיה לך חג שבועות שמח סוף שבוע נעים ואם שכחתי איזה ברכה תשלים אותה לעצמך וכמובן אני מצטרף ומוסיף עוד קצת אילוניק IHB

למעלה