שאלה לאלוהים

שאלה לאלוהים

אל מלא רחמים יושב במרומים........ תגיד לי למה : למה תמיד בחג פורים אתה עושה לנו גשם ? ולמה תמיד לפני חג המחולות בכרמיאל, אתה מגביר לנו את החום ? לתשובתך המהירה (לפני נסיעתי) אודה. בהערכה : נפש כל חי.

עוז 2002

New member
דבלה,

אז כירושלמי, אני דוקא זוכר את פורים מושלג בד"כ. וכרמיאל, להזכירך, נדחה השנה, כך שכנראה החום היה מתוכנן אחרי כרמיאל... וחוץ מזה, אני חושב שהוא לא קורא את הפורום, ואני כידוע, אוהב לענות בשם אלה שלא קוראים את הפורום....

danielia1

New member
להזכירך לפני מספר שנים היה שם

שבר ענן בלילה הראשון ובפעמים אחרות היה טפטוף

אנדי54

New member
דב, אלהים לא נרשם עדיין לפורום הזה

אבל בהחלט יתכן שהוא נכנס לכאן בשם בדוי. חוץ מזה אני חושב שהוא כבר יצא לכרמיאל. חג שמח לכולם!

union39

New member
אלוהים כן

אלוהים כן נרשם לפורום הזה נעים מאוד זה אני לדעתי כל מה שהדתיים עושים פה על חשבון השם שלי הוא פשע וכשהם יעלו אליי למעלה אני יתחשבן איתם

union39

New member
ולדובלה

מה אתה בא אליי בטענות תבוא למארגנים יש לי תחושת בטן שהם דתיים

Dיהודה

New member
הם הוא מתחיל להרגיל אותם ? ../images/Emo6.gif

דני האם אתה מתכוון שהקדוש ברוך הוא מתחיל להרגיל את הבלתי צנועים , לחיי הגהנום ?

drs99

New member
השגיאה הרצינית-קיום הפסטיבל ביולי

החודשים יולי ואוגוסט הינם החודשים החמים של השנה - לכן, זאת היתה שגיאה רצינית מצד מארגני הפסטיבל לארגן את פסטיבל המחולות דווקא בשיא הקיץ. בהתחלת האביב, כאשר כבר אין גשמים היה יכול להיות עיתוי הרבה יותר מוצלח לקיום הפסטיבל מאשר בשיא הקיץ - משום מה, הרבה ישראלים עושים את השגיאה הזאת של לקיחת חופשות דווקא בעונה שסובלים בה ביותר.

אביגל ג

New member
אבל...אבל...אבל...

ביולי אוגוסט יש חופש...זו הזדמנות מצויינת (כמובן מלבד מזג האוויר) לאחד את כל הרוקדים (בכל הגילאים) לפסטיבל הזה...

ובפסח אין חופש? או בסוכות?

ובחודשים בהם חלים חגים אלה גם יותר קריר... אז באמת למה להתעקש על קיום הפסטיבל בעיצומו של הקיץ???

drs99

New member
סתיו לבן צודק ב- 100%

הרי ידוע שבסוכות ובפסח יש המון פסטיבלים, ביניהם פסטיבל הפיסול הבינלאומי במעלות, שנמצא קרוב לכרמיאל. לכן, אין סיבה לא לעשות גם את פסטיבל כרמיאל באחד מהחגים פסח או סוכות.

drs99

New member
בנוסף, בחגים יותר אנשים בחופשה

בנוסף לכך, הרבה אנשים שבחופשה בחול המועד פסח וסוכות עובדים בחודשי הקיץ יולי ואוגוסט, ובנוסף לסטודנטים אין עדיין חופשה בחודש יולי, כי יולי הוא חודש של תקופת בחינות הסמסטר עבור הסטודנטים. לכן, גם מבחינת חופשה עדיף בהרבה לארגן את פסטיבל המחולות בפסח או בסוכות מאשר בקיץ.

בהחלט נקודה למחשבה../images/Emo127.gif

צריך לדבר עם המארגנים, ולהציע להם הצעת יעול. הרי מי יודע טוב יותר מהרוקדים עצמם? אני בהחלט בעד העברת הפסטיבל לעונה חמה פחות, כך נחסוך לעצמנו את כל הג'יפה, הכרוך בקיץ החם, הלח והמחניק הזה! אני רוצה לשתף אתכם (הנשארים בארץ) בחוויה, שחוויתי זה עתה: גם אני לא נסעתי לפסטיבל (בצר לי). נכנסתי לאתר של הפסטיבל (למרות, שנשבעתי לעצמי, לא לעולל עוגמת נפש נוספת. ובכן, לא התאפקתי - חבר'ה, נהניתי מכל רגע. פשוט פנטסטי! האתר נותן טעימה של מה שיהיה ומה שהיה. כאילו קפצתי לביקור קצר בעיר המחולות, וחזרתי. כל הכבוד ליוזמים ולמארגנים!!!

השינוי בתאריכים נעשו גם בגלל הלהקות

מחו"ל. החופשה היא שנתית כמעט בכל מקום גם באירופה, ואמריקה. ואי לכך יוכלו להשתתף יותר רוקדים אורחים שיוכלו לשלב את ביקור המשפחות או חברים בארץ אם הפסטיבל. בחודשי יולי-אוגוסט נוהרים כמעט כל הישראלים שחיים בחו"ל לארץ ומי שרוקד ישמח שלב את הדברים יחדיו.

למעלה