שאלה לאלוהים

infiniti

New member
אתר פסטיבל כרמיאל

שלום לך דב אורבך אודה לך באם תוכל לעזור לי במציאת אתר הפסטיבל. דומני שמצאתי אתר Itv4u כרמיאל, אך בכל פעם שניסיתי להכנס לאתר אין שם דבר מלבד מסך שחור. קראתי שאחת הכותבות בתפוז צפתה באתר ונהנתה מאוד. מאחר ואני מקליפורניה, אולי יש שידורים ישירים בלבד? אולי, אולי נוכל ל"געת" בחווית הפסטיבל מעבר לאוקינוס. תודה מראש נהנית לעקוב אחרי כתיבתך בפורומים, מהידע וההתמצאות. כל הכבוד מאחר ואינני שותפה פעילה בפורום הרשיתי לעצמי להפנות אליך בקשה זו לא מעל גלי האתר ואתך הסליחה. שולי

Dיהודה

New member
ניתן להכנס לאתר

שלום רב נכון לעכשיו ניתן להכנס לאתר www.itv4u.net , ולצפות בסרטי הפתיחה של הפסטיבל . הצלחתי לצפות באמצעות דפדפן אקספלורר ( לא הצלחתי עם פיירפוקס). מקווה שעזרתי ( למרות שאיני דובל'ה ....) יהודה

UHUstick

New member
משתמשי שואש

מקבלים מהדפדפן הצעה להוריד את הסרט למחשב.

זה הזמר

New member
סטיקייייייייייייייייייייייייייייייי

איזה כיף לראות שחזרת לפה! נמאס לי להתכתב איתך בSMS בהפרש של 70 שעות התגעגעתי........

UHUstick

New member
גם אני התגעגעתי אליך!!

כן, נמאס מהפרשי השעות האלה! חזרתי עכשיו מכרמיאל. פגשתי את רויטל ואת ירון ורק את היית חסרה לי בשביל להשלים את הפאזל!

Jeanclaude

New member
למה?

אתה רוצה שאנייעזור לך, תדבר עם המהרגנים. אופס..... יש לי הרגשה שכבר נסעתה.

לדעתי זאת עוד שטות מטופשת של

ארגון פסטיבל כרמיאל. את פסטיבל כרמיאל צריך לקיים בחול המועד סוכות. דבר זה מזכיר לי את צעדות ירושלים שצה"ל ארגן. צהל ארגן את צעדת שלושת הימים לפני פסח כאשר מזג האויר לא יציב. פתאום בצעדה האחרונה שהיתה צריכה להתקיים שלושה ימים באמצע הצעידה של היום הראשון למרחק 40 ק"מ , נפתחו שערי השמים והחל מבול שלא היה כמותו. כל הצועדים(40000 צועדים) נרטבו בגשם העז שירד בפתאומיות. הכל נסחף בגשם ורבים נהיו חולים. מאז קבלו שכל. את הצעדות המשיך לארגן ארגון הפועל יום אחד בלבד, אבל בחול המועד סוכות. לא חם,לא קר ולא סופות ורעמים.

אליק 31

New member
אני צעדתי בצעדה המפורסמת ההיא,

כמו שכתבת, ארבות השמים נפתחו, היה מפחיד,הבוץ הגיע עד הברכיים, אוהלים התמוטטו,ביטלו את הצעדה באמצעה.

למעלה