שאלה לאינגלישים...

fliperit

New member
שאלה לאינגלישים...

איך אתם מצליחים לשבת על באקים? כאילו, המבנה של האוכף ניחא, אפשר לשבת על באקים גם בלי אוכף, אבל הארכובות הקצרות לא ממש מקשות?!?! כאילו, אני מעדיפה לשבת על באקים בללי ארכובות מאשר עם ארכובות קצרות....

Blue Eyessss

New member
חחח../images/Emo47.gif

עם ארכובות קצרות זה לא כיף באקים =P מי שהיה בכנות שבת יכול להיות עד לזה אבל זה הכל עינין של הרגל..גמני רגילה לשבת על אוכף עם הרבה יותר מקום מהאוכפי קפיצות האלה ועם ארכובות ארוכות לא כמו בקפיצות ואז יש לך באמת איך לשבת... אבל זה הכל עינין של הרגל..יעני מתרגלים לזה

Ontario R Z Y H

New member
../images/Emo34.gifשאלההה

מאיפה מגיע הסוג --Trakehner--?? תענו כמה שיותר מהר זה ממש ממש ממש חשוב לי.. תודה!!!

Blue Eyessss

New member
הי!!!../images/Emo47.gif

גם קורוני כזאת...נראה לי ממה שהבנתי כאילו אין לי מושג מה היא אבל השמועה אומרת שהיא כזאת אבל היא מפולין בכלל

חחח הממ

יש פעמים שאני יודעת שהולך לבוא באק...ואני פשוט לא יושבת בו אלא קמה עם התנועה כזה קשה להסביר
אחרת אחרי כמה באקים זה מתחיל לכאוב בגב
אבל בעיקרון זה לא כזה נוראי

חחח גם אני ככה

אני מרגישה את הסוס אז אני פשוט קמה... ואם אני רואה שהוא ממשיך אני פשוט מתיישבת ודוחפת אותו קדימה דרך האגן.

חח בערך

פשוט יש מצבים שאני יודעת שהולך לבוא באק ואז אני כבר מוכנה לזה... אבל יש פעמים שהוא מספיק זריז ואני לא שמה לב או שפשוט שזה לא צפוי כמו חלק מהמיקרים ואז מתמודדים

מור 12345

New member
../images/Emo41.gif

דווקא עם ארכובות קצרות זה יותר נוח כי בבאקים אי אפשר לשבת ובגלל זה כשהארכובות קצרות אפשר לעשות ישבה קלה =)

עושים ישיבה קלה.....

עם ארכובות, בלי ארכובות, אוכף קטן/גדול.... מה זה משנה??!!! יושבים קל (כאילו לא יושבים) ונותנים לסוס להנות.

למעלה