שאלה לאיילת~ 3:

CoralP

New member
ולא תמחזרי מתישהו?]:../images/Emo187.gif

או תרצי לשמור? או.. או.. לא יודעת? :{

אבל אבל

מאיפה אני אביא עכשיו מגפיים ארוכות בצבע חום בהיר וחלקות? זה גם אומר שאני אצטרך לחפש ולהוציא על זה לפחות 100 שקל, לא חבל? גם אין לי יותר מידיי זמן פנוי ללכת לחפש (עצם הכתיבה עכשיו היא על חשבון עבודה בתרמו XD;) ודבר אחרון- אני לא חוזרת לתחנה המרכזית אחרי מה שקרה שם פעם שעברה, אז... XD; ;-;

string chan

New member
את יכולה לחפש באתר

אגורה: www.agora.co.il זה פרוייקט כזה כמו יד שניה או משהו, רק שאנשים נחמדים *מוסרים* דברים, משמע בלי כסף. :) אולי תמצאי שם משהו שמתאים לך יותר. אני מצאתי שם עכשיו נעליים לפורים (שאני הולכת להרוס קצת, אבל ניחא.... ופרט שולי שאני עדיין צריכה להפגש עם הבנאדם וזה. ><) אבל בזמן השנת שירות של בת דודה שלי נראה לי, חצי מהדירה שהם חיו בה הייתה מרוהטת מהאתר הזה P:

CibiHeart92

New member
אני אומרת נסי לחפש, לא תמצאי, תחליף.

ותכלס עדיף מגף בצבע אמיתי על לצבוע, הצבע הלא נכון עלול להתקלף לך באמצע הכנס.. >_>

Ayelet chan

New member
תשובה ליעלי~ 3>

אני קניתי צבע מיוחד לנעליים ב35 ש"ח אצל סנדלר. D: אין נזילות ואין כלום, זה מושלם. ♥ (רק שאפשר לגרד את זה בקלות מהמגפיים שלי. אבל מהנעליי בובה זה לא יורד)

Serf SaN

New member
המגפיים שלך עשויות מגומי

(זה המגפיים שעשית לתחפושת דון, נכון?) על הנעלי בובה מעור זה נראה מצוין.

Ayelet chan

New member
אני יודעת שזה עשוי מגומי. XD

ומה דון? היקארי! תלמד לדבר יפנית! >~> ואם כבר זה דאון, לא? XD

Serf SaN

New member
אבל

מבטאים את זה דוֹן ולא דַאוֹן. אז...דון. XD וחוץ מזה, היקארי זה שם של דמות מדיג'ימון שאני ממש אוהב. אז..אני לא מצליח לראות מישהי אחרת בתור היקארי. <:

למעלה