שאלה לאיילת~ 3:

שאלה לאיילת~ 3:

או לכל מי שיש לו ידע בתחום ^^ אני צריכה לצבוע נעליים (או יותר נכון, מגפיים. לא שזה משנה). הם בצבע לבן, ואני צריכה אותם בצבע חום-חום בהיר. אז... איך בדיוק אני עושה את זה? ^^;

שאלה טובה

זה *נראה* כמו עור, אבל זה לא מריח כמו עור ומהבפנים זה פרוותי כזה אבל פרוותי סינטטי... אין לי נסיון בדמויי עור, אבל הניחוש שלי שזה אחד מהם. תמונה -> ואם כבר שואלים, מה עושים אם יש רוכסן? יש דרך לצבוע גם אותו?

evening rose

New member
אני צבעתי דמוי עור בקיץ בצבע ספריי בקיץ.

וזה מחזיק עד היום, למרבה ההפתעה. צבעתי גם את הרוכסן אז, והוא לא נדבק, פשוט פתחתי וסגרתי כמה פעמים מיד כשהצבע נספג. אבל עם זה יותר מדי פלסטיק יכול להיות שהצבע לא יספג, אני לא בטוחה לגבי זה. אני די הימרתי אז. D:

לא חשבתי על ספריי ם:

רעיון לא רע. זה צבע באופן אחיד? או שרואים איזורים עם צביעה יותר כהה ויותר בהירה? ועוד שאלה- צבעת רק פעם אחת, או שעשית כמה שכבות?

evening rose

New member
כנראה שבחרתי ספריי טוב, כי זה ממש הצליח.

היו כמה נזילות באיזור העקב בזמן שזה התייבש, אבל שכבה נוספת תיקנה את זה. נראה לי שעשיתי בין 2 ל3 שכבות. בכל מקרה יותר מאחת.

evening rose

New member
הן באמת יפות.

והאמת היא שלפני חנוכה ממש חיפשתי כאלה בעצמי. D:

Serf SaN

New member
תחנה מרכזית.

תיזהרי מגזלנים, וכדאי שתכיני את יכולות המיקוח שלך. :)

evening rose

New member
לא הייתי שם שנים, ממש לא יוצא לי להגיע לשם..

ובסוף ויתרתי, בכל מקרה. :)

evening rose

New member
:) בכלל לא חשבתי לשאול.

חיפשתי קצת, לא היה לי מספיק זמן, אז ויתרתי. והאמת היא ששבוע אח"כ ראיתי כמה זוגות ביפו, אבל זה כבר היה מאוחר מדי. D:

CibiHeart92

New member
היית צריכה את זה לקוספליי של חנוכה?

מה עשית בסוף? אם היית צריכה את זה לחנוכה זה ממש פייל, כי הן היו אצלי בתיק...

evening rose

New member
לא הייתי חייבת, סתם חשבתי שזה יראה יותר טוב..

השמלה הייתה ממש ארוכה בכל מקרה. אבל אין ספק שזה משעשע, כי בכלל לא חשבתי לשאול, זה פשוט נשכח.

כי... קוספליי? ^^;

קניתי אותם לקוספליי הקודם, אז למה לא להשתמש בהם אם אפשר? 3: גם בפאה הקודמת אני משתמשת שוב. זה חסכוני ם:

למעלה