שאלה לאווה עמיחי

שאלה לאווה עמיחי

לפי איזה קריטריון את מחליטה לאיזה בקשות תכנון להיענות בפורום? יש בקשות שאת מפנה להעסקת איש מקצוע, ומגינה על מקורות הפרנסה של המתכננים, ויש בקשות שאת מאוד משקיעה בהן ומוציאה סקיצות יפהפיות ומעוררות השארה. אז איך את מחליטה? ובאופן כללי, אני חושב שאת מנהלת מצויינת!!! ואני לומד כאן הרבה מאוד. יש כאן הרבה מאוד מידע, בהרבה נושאים. ועוד משהו לכל מי שחושב שאם הוא מייעץ כאן בתכנון ספציפי הוא פוגע בעצמו: זה ידוע שככל שאתה מחלק יותר ידע עם הסביבה, כך אתה מוערך יותר, ופרנסתך לא נגזלת במאום!!!! להיפך. תמיד יהייה מי שמבין שמה שיש לך לתת באופן אישי, זה הרבה מעבר למה שאתה מציג בפורום. זה נכון גם בארגונים גדולים, בחיים בכלל, וביחוד במקומות קטנים כמו כאן. לידיעתכם.

בזה אין שום תכנון מראש!../images/Emo6.gif

בכלל, קשה לעצור את עצמי, לא לפתור בעיה, שמולי...בכל מקרה, אפילו שעושה סקיצה, זה לא תכנית, רק סקיצה ראשונה! היו מקרים, שעשיתי סקיצה לבחורה צעירה, שקיבלה יחידה עצמאית - זא הייה אתגר, אבל הנתונים לא היו מדויקים, לכן הסקיצה לא התאמה - כך, שנתן אידיקציה לאפשרויות שונות, אבל אם בנו מזה, לא הייתי שמחה ... הייה איזה דירה קטנה במרכז, שהיו בעיות מעניינות, שבכמה מקרים פגשתי איתם, אבל בשלב מסוים, כן כתבתי, שמכאן, זה עבודה של מתכנן! לא התיחסתי בסקיצה לבעיות, שהיתה לי הרגשת בטן, שרוצים לחסוך שכר טרחה של מתכנן, למרות שיש להם כסף לזה... בסוף, בחרתי לעשות אנליזה על דירה, שבינתיים לא שייך לאף אחד, ודרכו לדון על בעיות, שקיימות גם בדירות אחרות... מודה לך את מילות האידוד...כבר הייה כדאי לעשות את הפורום!

למעלה