שאלה כנוס בבקשה:

lidor500

New member
שאלה כנוס בבקשה:

אם יש לי חיילים רגילים ובשביל תקיפה אני צריך לפחות 50 חיילים ברמה 25, אז מה אני עושה? הרי אני לא יכול לקנות את הסוג הזה של החיילים.. לדעתי ערן צריך לעשות שבכל הנשקים יהיה אפשר לקנות רק סוג אחד חוץ מחיילים.. כי במתקפות לא דורשים בדיוק מטוס אפ 15 או טנק מרכבה, דורשים את זה בכללי.. לעומת זאת חיילים אומרים בדיוק מה צריך.. בבקשה עזרה מה אני אמור לעשות עד שערן ישנה את זה אם בכלל..?

freesoul21

New member
ענו על זה כבר עשרות פעמים

תכנס ל ARMY STATUS תבחר TROOPS ותעשה DISBAND ואז תוכל לקנות איזה חיילים שרק תרצה.

ors211

New member
תשובה

אתה צריך לשחרר את החילים שיש לך לך ל"army status " שם תבחר "troops " ואז "disband " ככה אתה משחרר את החילים שלך והם נהים אזרחים ואז תוכאל לקנות חיילים חדשים באיזה רמה שתרצה יש לזה גם יתרון בכך ש 50 חיילים ברמה 25 שווים כמו 1250 חיילים רמה אחד ואידת רק 50 אזרחים הרבה יותר משתלם

lidor500

New member
טוב תודה מצאתי את זה..

אבל מה אתם אומרים על ההצעה שלי? הרי לכל סוג חייל יש מתקפה שונה: צנחנים- זה יותר מהיר, זה הפתעתי.. ויש שם צוללנים (??) שבאים מהמים.. ויש חיילים רגילים שהם....חיילים רגילים,... אז לדעתי צריך לעשות שחיילים יהיה אפשר לקנות איזה סוג שרוצים.. בבקשה תצביעו בעד ונגד..

LordWantkill

New member
אנשים שתי דברים!!

לפני שאתם שואלים שאלות שענו עליהם 50 פעם ושאפשר למצוא תשובה גם לבד! א. או שתתחילו לקרוא ת'הוראות של המשחק כבר במקום לשאול שאלות טיפשיות. ב. או שתיכנסו לארכיון של הפורום ותחפשו ת'תשובות! שאלו את השאלה הזאת כבר יותר מ-5 פעמים!!חלאס לחפור! כנ"ל לגבי מתי המשחק יוצא בעברית!תפסיקו לשאול!!כשהוא יצא יצא כרגע לא יצא תחכו בשקט.

LordWantkill

New member
אני מצטער אם יתבטאתי גס מידי

אבל זה פשוט נמאס הנושא הזה! עניתי כבר 3 פעמים עליו וזה נמאס!

למעלה