שאלה כללית

Espasyanos

New member
שאלה כללית

האם קצין הרפואה ביחידה בד"כ מתקשר לקצין הרפואה שערך את הבדיקה (בבסיס אחר) על מנת לוודא את נכונות הממצאים (למשל אם הוא זה שרשם את הפטורים וכד') או שהוא פשוט מקבל אותם?

הוא בהחלט יכול

ויש כאלה שגם עושים את זה.
בעקרון הכל גם מגיע לרופא יחידה שלך דרך המערכת הממוחשבת והוא יכול לבדוק הכל.

Espasyanos

New member
ומה לגבי

בדיקה שתוצאותיה נכתבו באופן ידני ולא דרך המערכת?

Espasyanos

New member
בעיקרון

תוצאות הבדיקה שלי נכתבו באופן ידני ואני רוצה להוסיף שם פטור שהרופא לא כתב לי, לכן אני רוצה לדעת מה ההשלכות של מעשה כזה.

אושי231

New member
כלומר אתה רוצה לעשות עבירה

ראשית אני מקווה שאתה מבין את חומרת המעשה. בנוסף, אם הדבר יתגלה- אתה עלול להישפט על כך וכמובן לקבל עונש בהתאם.
המפקד שלך יכול בהחלט להתקשר לרופא ולשאול אם אכן קיבלת פטור או לא. מעבר לזה, ממה שאני מכירה- כל הפטורים מוזנים במערכת על מנת שיהיה תיעוד.

וכמובן כתוספת למפקד

גם הרופא יחידה שלך יכול ורוב הסיכויים שיתקשר למרפאה שבה קיבלת את הפטור, במיוחד אם זה ידני.
בקיצור ממש ממש לא שווה לעשות שטות כזאת וולקחת את הסיכון.

YoungFlattop

New member
הרופאה שאני עובדת איתה לא מתקשרת לבדוק

אבל כל המלצה לפטור שניתנת אצל רופא מומחה צריכה לעבור אישור אצל גוף שנקרא קר”פ פעילה שזה גוף שרופא היחידה שלך יוצראיתו קקשר לכן אם לא קיבלת המלצה אמיתית לפטור, הקרפ”פ פעילה רואה את הממצאים שנכתבו על ידי הרופא המומחה והוא יכול לא לאשר לך את הפטור.
בקיצור,אני לא הייתי מנסה לעשות את זה כי תכלס זה לא קשה לראות שמדובר בכתב אחר ובקלות אפשר יהיה לתפוס אותך

ori239

New member
בבקשה

חיילת ביחידתי זייפה מסמך,
היא רק לא ידעה שלשלישות היחידה ולמפקדים שהוגדרה להם הרשאה למערכת התיק האישי יש אפשרות לראות במערכת גימלים, פטורים והתייצבויות לרופא.

נפתחה נגדה חקירת מצ"ח, היא נשלחה לכלא ל-14 יום וכמובן שמפקד היחידה שלל לה את כל ההמלצות לת"ש שאושרו לה (מיוחדות ומענקים).

במצב אחר ניתן היה להפנות העניין לבית דין, ואז גם היה מתווסף לה רישום פלילי.

למעלה