שאלה כללית לכולם

XspiritX

New member
שאלה כללית לכולם

אם אפשר כול אחד יגיד מאיפה הוא ובן כמה ?! אם אפשר יענו :p

maruan

New member
היי זה מרואן מדבר איתן בן 33 מחיפה

מאמין אימונה שלמה יסוע אלמסיח מאת עלשאני על סליב כי הוא אוהב אותי הוא עוד מעט יבוא בחזרה ויביא את הגאולה לי ולכול עמו ישראל ולמאמינים לשו הנוצרים גם כן בכבוד רב ובאהבת יסוע אל מסיח מרואן

salt of earth

New member
שרשור ההיכרות

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1674&msgid=95386314&FlagSybase=1 זה שאלון שכל אחד מילא חוץ מכמה חדשים שלא הספיקו עדיין, וכל אחד סיפר על עצמו. ואתה מוזמן לרשום בו גם
בכל אופן אני מנצרת.

XspiritX

New member
נצרתית :p

אני משפרעעם ובן 16 בחודש הבא :p חח ... ולומד בנצרת

XspiritX

New member
חחח הם מאוד מאוד אחלהה

בעיקר המוסלימים שכול הבצפר שלי מהם ואני שונא את כולם חחחחחחחחח אני לומד ב enjeleye אם אתה מכירה אם לא את מכירה בשם אחר bishop riah educatinal campus :p

salt of earth

New member
אתם בחדשות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא למדתי בבית ספר הזה אבל שמעתי עליו, בכל אופן רוב התלמידים שלו לא מנצרת אלא מכפרים סביב נצרת- כמו עין מאהל, כפר מנדא, כפר כנא וכו' . יעני אל תסיק על הנצרתים במהירות
הנה אתם לפחות הגעתם לחדשות: يوم رياضي بالإنجيلية لدى الحرم التعليمي رياح ابو العسل מוזר שמישהו משפרעם ילמד בנצרת הרי יש בתי ספר טובים בשפרעם, לפחות בכיתה שלי לא היו שפרעמים.

XspiritX

New member
חיחי כן הבעיה שאני היום לא הלכתי לבצפר :p

לא בא לא הלכתי :p כן הוא בצפר מבחינת התלמידים מאוד מגעיל וגם התלמידים מגעליםםםםםםםם ! באיזה בצפר למדת ?!

salt of earth

New member
אז למה אתה לא עובר לבי"ס אחר?

אבל יש אצלכם בי"ס אל קאתוליק לא? שמעתי שהוא די טוב

XspiritX

New member
כןן למדתי בו

הלוואי ואחזור לבצפר הז או לנזירות נצרת למדתי מגיל 3 עד כיתה ו בנזירות נצרת ובכיתה ז עברתי לבצפר הקתולים ובכיתה ט עברתי לאנגליקנז :p והלוואי שלא עברתי :p ואם מלפני ידעתי שהבצפר יהיה כך לא הייתי עומד :p

maria m

New member
XspiritX שלום לך

אתה צעיר ולכן אני אקח את דבריך בערבון מוגבל אבל כנוצרייה מרשה לעצמי להגיב לך ומקווה שתקבל את דבריי בהבנה ואם לא.. זו זכותך המלאה.. דתנו הנוצרית בנויה על האהבה והנתינה הסובלנות ואהבת האחר.. ההכללה שעשית כאן..שונא את המוסלמים כולם לא במקום, כדי להיות נוצרי צריך לאהוב לסלוח ולתת , אני מקווה שעם הזמן אמונתך תתחזק ודעתך תשתנה.. המשך ערב נעים לך

salt of earth

New member
זה בסדר אתה לא אמור להכיר אותה

רק מה שגולש בפורום ערבים יכיר אותה

michaeld1

New member
I C .. מקווה שנראה אותה קבוע כאן או

שתמיד נאיץ בשפרעמי שיתן לה סיבה לבקר כאן

michaeld1

New member
כנראה כבר נעלמה ../images/Emo13.gif ביקור בזק היה !! אני

חושב שכדאי לשלוח לה את השפרעמי. היא תחזור בטוח