שאלה מעולה !
לא קשור בכלל למקצוע..זאת אומרת, אומנם אני עובדת בתחום ההיי-טק, אבל לא היה לי שמץ בבניית אתרים וגם לא ידע רב מידי בישוע,נצרות וכל מה שקשור בכך. מאוד רציתי להקים אתר אינטרנט והשאלה הייתה באמת מה הנושא שיהיה באתר ולמה שאנשים יירצו להגיע דווקא אליי- רציתי ייחוד ואופי מסויים לאתר. ת'אמת שלא לקח לי זמן רב להגיע לנושא הזה...נסעתי עם אבא שלי באוטו ודיברנו על הנושאים המבוקשים ביותר בעולם, מה שכמעט תמיד ימשוך אנשים. אז לבסוף הגענו לכך שדת זה נושא שתמיד יעניין אנשים וימשוך אותם ( וגם סקס, אבל יש מספיק אתרים שכאלו
). אחרי שהבנתי שאני רוצה לעסוק בדת (אחרי הכל אני גם אוהבת מאוד היסטוריה וארכיאולוגיה), עשיתי סקר שוק - מה אנשים מתעניינים בדת, מה אתרים מציעים להם וכו... והגעתי למסקנה שאין אתר אחד שנותן מידע מסודר, מדוייק ורב אודות מקומות קדושים בארץ. החלטתי שזה מה שאני רוצה, זה יהיה הייעוד של האתר- להעניק מידע חינם ורב לאנשים שזקוקים לו. כמובן שזה חייב היה להיות מידע על אתרים בארץ ( או בארצות הקרובות אליי שאוכל לבקר בהם) והארץ לשמחתי, היא ארץ הקודש, כך שחומרים בוודאי לא חסר לי. אחרי זה הייתי צריכה להחליט דת שאתמקד בה מבין 3 הדתות הגדולות. איסלם, למען האמת לא הכי מעניין אותי, אולי בשלב מאוחר יותר, יהדות- גם פחות קרץ לי, אולי מכיוון שאני יהודייה ומכירה דברים שונים ביהדות, כניראה שרציתי התנסות אחרת ולכן החלטתי לבחור בנצרות. מלבד זאת, יצא לי להכיר נוצרים רבים בחיי וכולם היו אנשים מקסימים ונחמדים וידעתי שאוכל להיעזר בהם בעתיד, לעומת מוסלמים שישנה קצת בעייתיות איתם ביחסם ליהודים. היום אני מאוד מרוצה מאיך שהאתר מתפתח, אני מקבלת המון פידבקים מנוצרים רבים סביב העולם וזה מאוד נעים לשמוע שאני עושה למענם משהו טוב ויכולה לעזור. מלבד זאת האתר התפתח גם לכיוון של סיקור אתרים היסטוריים וארכיאולוגיים ובהמשך (אחרי שאסקר כל אתר ואתר נוצרי שקיים בארץ-הבטחה !) אתפנה גם לסקר אתרים שחשובים ליהדות. וניראה לי שחפרתי דיי הרבה
חחח..מקווה שזה ענה לך ...