בככל לא נפגעתי נסיכה
כל כך ברור לי שאין לך מושג על מה את מדברת שזה באמת לא מפריע לי שאת מתנגדת נחרצות לדעותי
בלי צל של ספק ברור לי שבלי מחקר אמיתי את לא תצליחי להבין מה אני מדבר אליך

אבל למען אלו שצופים אני אנסה לענות על השאלות המנותקות שלך

1) בית המשפט לא תמיד טועה
זה בכלל לא עיניין של צודק או טועה, הוא בנוי על חוקים/עקרונות/וערכים מעוותים לחלוטין, תוך קידום אינטרסים של בעלי האינטרס (זה או אחר)
החוק עצמו לא חוקי בעיניי
כך שלא מתקיים משפט צדק משום סוג בבית המשפט, וללא צל של ספק העיתונים/טלויזיה/רדיו (מדיה) מקדמים את האינטרסים של הבעלים שלהם, ודוחפים את הצי-בור לקבל את הדעות שהם רוצים שהוא יחזיק

2) אני לא הולך לצד הגבר תמיד, אני פשוט מחפש סנגוריה על כל אדם, בעוד את ובית המשפט מחפשים להרשיע/דם
זו יכולה גם להיות אישה

3) זכותו של גואל רצון ונשותיו לחיות את חייהם כפי שהם בוחרים ותחת ההבנות וההסכמים שהם בוחרים לעצמם
לנו אין שום זכות לעשות את עסקיהם ואת עינייניהם על הכותרות שלנו, ובטח שלא לשפוט אותם, אנחנו לא שופטים, אנחנו בני אדם
וזכותינו ליצור לנו איזו סביבה שאנחנו רוצים, אנחנו לא מחוייבים לעמוד בסטנדרטים של הציפים בבית

4) השאלה לא אם הייתי יכול לחיות כמוהו
אני רוצה לחיות רק כמוני
אבל כן, לפעמים עולה לי בראש הרעיון שיהיו לי כמה נשים, יש לזה המון הטבות בעיניי
לאו דווקא מיניות, אני חושב שאני גבר מעצים וגבר שיכול להפריח ולמלא הרבה בני אדם, בעיקר נשים
אני רואה את זה כטובה לנשים יותר מאשר לי
לשכון בצילי יכול מאוד להעשיר את הבחורה ולהביא אותה לידי מימוש עצמי גבוה יותר
וגם ככה בימיינו יש מגפה של רווקות, וגם ככה כולן רוצות כבר ילדים לא משנה מה, אפילו מבנק הזרע
אז למה לא כבר ליצור קומונות קטנות
אחלה מצב לכולם

5) לא ראיתי תסירטון וגם לא מעוניין לראות
שלא לדבר שעצם זה שהראו סירטון כזה במדיה זה לבד פדופיליה לצי-בור
או שאת מתכוונת לסירטון הזה...
https://www.youtube.com/watch?v=2vjPBrBU-TM

6) כשאני רואה את התקשורת מנסה בכוח לתלות מישהו בכיכר העיר וישר הוא הופך לאל רשע מרוע שבא להפחיד את כולם עם רוע
אז אני מבין שזה שוב אותו תרגיל על אותם אנשים טיפשים חסרי מוח שיושבים לקרוא את השטויות האלו צמאי הדם, שמחכים לתלות עוד מישהו בכיכר העיר כדי לכפר על הפחדים שלהם

ואלק תענה בכן ולא
באיזה סרט את חיה תגידי לי
מי בכלל יכול להבין מאיפה את מקריצה את השאלות התלושות האלו
ועוד לענות עליהם בכן ולא?