סבבה....הבנתי....
חשבתי שאולי חשבת על זה ונתתי לך איזה חבל לרדת מהמקום שהלכת אליו.
ביקשתי שתענה לי בכן או לא-מכיוון שזה היה ממצה את מה שחשבתי שאולי תכתוב *בדיוק מה שכתבת*
ואז כן או לא-היו חוסכים את מה שאני כבר יודעת.
קיוויתי-שתרד מהעץ הזה....יותר בשבילך, אבל גם בשביל העולם שאתה חי בו.
הסרטון שצירפת הוא אמנות נטו! אמנות יפיפיה.....זה ריקוד שיש בו המון השקעה. הילדה הזו השקיעה.
אם יש מי שרואה אותה באופן מיני-הוא הסוטה והוא המבחיל.
יש לי תחושה שניסית בעצם בסרטון הזה להבהיר לי ש"ככה זה בעולם". סוג של "עובדה".....
הרעיון מזעזע מזעזע!
אני דיברתי על הסירטון שהיה בכתבה עם גועל רצון שבו הוא דורש מילדה קטנה *הבת שלו* לרקוד בלבוש ובאופן מסוים..
מראה עיניים. אתה מתעלם מזה כמו מכל העוולות ההוכחות העדויות שהיו במשפט הזה-ודבק בו.
דבר אחד יש לי להגיד לך סוק-תבקש עבור הנפש שלך....
אם אני אקרא שכתבת משהו שמצדד במישהו שניצל ילדות/ילדים אני אכנס בך במלוא הכח ובמלוא האמצעים שיהיו לרשותי.
חג שמח לך..
חשבתי שאולי חשבת על זה ונתתי לך איזה חבל לרדת מהמקום שהלכת אליו.
ביקשתי שתענה לי בכן או לא-מכיוון שזה היה ממצה את מה שחשבתי שאולי תכתוב *בדיוק מה שכתבת*
ואז כן או לא-היו חוסכים את מה שאני כבר יודעת.
קיוויתי-שתרד מהעץ הזה....יותר בשבילך, אבל גם בשביל העולם שאתה חי בו.
הסרטון שצירפת הוא אמנות נטו! אמנות יפיפיה.....זה ריקוד שיש בו המון השקעה. הילדה הזו השקיעה.
אם יש מי שרואה אותה באופן מיני-הוא הסוטה והוא המבחיל.
יש לי תחושה שניסית בעצם בסרטון הזה להבהיר לי ש"ככה זה בעולם". סוג של "עובדה".....
הרעיון מזעזע מזעזע!
אני דיברתי על הסירטון שהיה בכתבה עם גועל רצון שבו הוא דורש מילדה קטנה *הבת שלו* לרקוד בלבוש ובאופן מסוים..
מראה עיניים. אתה מתעלם מזה כמו מכל העוולות ההוכחות העדויות שהיו במשפט הזה-ודבק בו.
דבר אחד יש לי להגיד לך סוק-תבקש עבור הנפש שלך....
אם אני אקרא שכתבת משהו שמצדד במישהו שניצל ילדות/ילדים אני אכנס בך במלוא הכח ובמלוא האמצעים שיהיו לרשותי.
חג שמח לך..