שאלה טריה טריה

שאלה טריה טריה../images/Emo6.gif

ברכות ואור! כמו שאמרתי שאלה לפני אח שלי התחיל ללמוד ויקה לא מזמן ואמא שלי מאוד התעניינה לגבי כשפי אהבה ניסיתי להסביר לה למה זה לא הדבר הכי נכון לבצע לפי מה שכתבתם ואז עלתה במוחי כושייה קטנה אם בדרך כלל מעדיפים שלא להטיל כשפי אהבה וכד' כיוון שלעיתים התוצאות שלהם לא בדיוק תואמות את רצונתיו של המבקש (ולעיתים אף גרוע מכך) זה נעשה לרוב כיוון שמאמינים שלא ניתן/כדאי לכפות על מישהו לעשות משהו כך לפי מה שאמרתם אבל בעצם... אין כישוף שלא כופה מישהו(-יצור,כוח,מצב ) לבצע משהו אז למה באהבה כלום כ"כ חרדים? אלפי תודות וגוד שאבס

THE gray

New member
קודם כל יש...

כישופים עצמיים נגיד לביטחון עצמי או להורדת משקל אין בהם שום עניין של כפיה. ואם כל השאר כפיה או לא זה שאלה מוסרית שאת התשובה ימצא כל אחד לעצמו, חלק יגידו שיש כפייה מסויימת על כוחות טבע או על אנשים וחלק יכול להגיד שזאת לא כפיה זה השתלבות עם הזרם ובחירה בפניה הכי טובה. למה דווקא מתעקשים על נושא האהבה? אפילו ילד כמוני יודע שזה בגלל שאהבה היא אהבה ואצל כולנו זה שווה את הכל.

../images/Emo47.gifמילים כדורבנות אבל עדיין...

השאלה היא ושוב אני שואלת מתוך בורות מוחלטת ואני מתנצלת אם אני פוגעת במישהו/י דרך השאלות שלי אני באמת מאמינה מאוד..אבל עדיין יש לי תהייות שלא נפתרו מעולם וכמו שאמרתי...אני מקווה ללמוד מכם.. על כל פנים כמו שאמרתי נפלא שאמרת שאהבה היא אהבה (לכשלעצמו דבר נפלא) אבל לדוגמא אם מישהו מגיע אלייך ובוא נאמר שהוא הציג בפנייך את דעותיו ואתה החלטת שהוא צודק כלומר שלפי דעתך לא נעברה עברה ואתה מסכים לבצע כישוף של הגנה(אע"פ שאולי לפי החוק של המדינה הוא יכול לצאת אשם) אין פה באיזה שהוא מקום כפייה או עיוות של מה שצריך להעשות? כי נכון שניתן להשתמש ב"comon sense"אבל עדיין השיקול שלך בגיל 18 הוא לא אותו שיקול של בן 40 או שאתה/אתם מאמינים שמה שצריך להעשות יעשה וכישוף רק יכול להוות קטליזטור להתרחשות המון תודה

shataltal

New member
איש אחד, לפני לא כ"כ הרבה שנים

ישב וכתב המון המון המון מילים ושיבץ אותם בהרבה מאוד ספרים אבל את כל המילים צמצם בשורה התחתונה לשני משפטים Do what thou wilt shall be the whole of the Law Love is the law, love under will והצליח לקלוע בול. שבת שלום.

למעלה