שאלה טכנית

dejavu

New member
שאלה טכנית

יתכן מצב שבמנוע של חיפושית נוצר חופש קרנק של משהו כמו 3 מ"מ וזה גרוע עד כדי כך שאפילו אוברול לא יעזור? הבנתי כבר שיתכן מצב שבו לא צריך אפילו לחרוט את הקרנק, רק להחליף מיסבים ראשיים הגיוני ש3 מ"מ חופש לא יצטרך חריטה??? או בקיצור השאלה היא, כשאני פותח מנוע והמטרה שלי לתקן חופש בקרנק - בכמה השקעה כספית מדובר אם יוצאים מנקודת הנחה שהראשים הבוכנות והצילינדרים במצב טוב... (המנוע לא מעשן ונוסע מצוין). רק החופש קרנק מדאיג אותי כי דבר כזה יכול לגרום לנזקים גדולים יותר... עזרה??? מישהו???

kitt

New member
שאלה חשמלית:

משום מה איתות האזהרה שלי עובד בצורה מוזרה: הכפתור וסימון האיתות במד המהירות עובדים, אבל המאותתים של הרכב לא דולקים. באיתות רגיל הכל תקין. מה עלולה להיות הבעיה? הסתכלתי על שירטוטים חשמליים של המערכת ואיתות החירום יושב על האיתות הרגיל (עד כמה שהבנתי).

ofir_y

New member
אפשר לראות את השירטוטים?

אולי אני אוכל לעזור

kitt

New member
רק בדרך אגב... קריאת שירטוט חשמלי

היא לא הבעיה אצלי....

vq55205

New member
איתות אזהרה

יש לך בעיה במפסק של איתות החירום או איתות האזהרה תנסה קצת "לשחק" אתו אבל לפי נסיוני הוא לקראת סוף הדרך. דרך אגב אין חובה מבחינת הטסט או כל חובה אחרת לתקינות אורות אלה אני גם לא מאמין שזה יכול להציל אותך או מישהו אחר על הכביש מכל מקום אם אתה רוצה בכל זאת אתה צריך למצוא אחד כזה מפירוק (תנסה אצל CO B X חלפים לחיפושיות מכל המודלים בחינם)

vq55205

New member
חלפים

kitt אני מתפלא עליך אתה לא מכיר את 1 KOBIX שלנו , קצת חוש הומור

kobix1

New member
חופש?

היא אוכלת שמן?? מאבדת כוח??? נוזלת שמן??? אם לא אין לך מה לפתוח את הקרנק !!! נזקים יותר גדולים לא יכולים לקרות חוץ משריפת שמן מוגברת במידה וגם הרינגים גמורים אם המנוע מתחיל לנזול שמן ואו לאכול שמן בצורה מוגזמת או אז תצטרך לבדוק לפתוח ולחרוט...

roni marino

New member
dejavu תרגע

יש לי את אותה בעיה , אבל האוטו שלי לא מעשן ( רק קצת דלק ) ולא נוזל בכלל !!! ( בלי עין רעה ) . החופש לא ישפיע עם תוביל את החיפה שלך בצורה נכונה ( אל תקרע אותה הבנתה !!!!!!! ) . עכשיו , וזה הכי חשוב , תעשה טובה גדולה לעצמך ואל תבדוק כל דקה את החופש , לא אתה ולא אחרים , אתה יכול לגרום לנזק יותר גדול . אהי מדבר גם על המיסבים וגם על הדיסקיות לפני גלגל התנופה ואני לא יודע אם זה לא שוחק את מחזיר השמן .

למעלה