שאלה טכנית בwma ו mp3

שאלה טכנית בwma ו mp3

כיצד ניתן להעביר רבצי wma לmp3? ועוד שאלה- יש תוכנה שמחלקת שיר לכמה חלקים? תודה!

נצל"ש

איך אפשר להקליט למחשב כמו כל אלה שמעלים את הסאטרדי ג'אם? אפשר להקליט ישירות למחשב? לי יש מיקרופון ותוכנה אודיסטי אבל זה יוצא באיכות זועתית. רציתי לדעת על דרכים שבהן אפשר להקליט למחשב (אני מתכוון לגיטרה חשמלית).

haimhect

New member
אפשר לקנות מתאם ...

מתאם מחיבור PL גדול לחיבור של המחשב ככה הגיטרה מחוברת ישירות למחשב... אני חושב שזה משפר את האיכות יותר ממיקרופון בכל אופן... דבר כזה עולה בערך 5-8 שקל

van halen

New member
מצטרף לשאלה

הייתי רוצה ללמוד איך להקליט גיטרה חשמלית. שמתי לב שאנשים מגיעים כאן בפורום לתוצאות יפות מאוד גם של הקלטה וגם של מיקס. אני מעוניין להבין איך מקליטים גיטרה ומקבלים תוצאה איכותית בלי שימוש במיקרופון? האם שימוש במקרופון נותן את התוצאה הטובה ביותר (הכוונה להקלטה ביתית כמובן)? אני עובד עם מארשל avt50, יש לו יציאה "emulated DI output". האם חיבור שלה ישירות ל- line in של הכרטיס קול יתן הקלטה טובה (כרטיס קול סטנדרטי לחלוטין)? מאוד הייתי רוצה לא לעבוד עם מקרופון. כל עזרה בנושא תתקבל בברכה.

yoni162

New member
תשובה

אפשר להגיע לתוצאה טובה גם ללא שימוש במיקרופון. היתרון שבשימוש במיקרופון הוא שאתה מנצל את הרמקול של המגבר שלך. אם זה מגבר איכותי, אתה תשמע הבדל בין הקלטה עם מיקרופון (שממוקם במיקום נכון) לבין הקלטה שנעשתה בדיירקט. למרות כל זאת, אפשר להגיע לתוצאות טובות גם ע"י שימוש בפרימאפים למיניהם שנועדו במיוחד בשביל זה. כמובן שהפריאמפ הוא רק חוליה בשרשרת, ויש עוד את כרטיס הקול וכו'. בנוגע למגבר שלך, פשוט תנסה. רק תראה קודם שה-levels של ה-michrophone input לא גבוהות מדי שלא תיצור עומס ו-clipping.

למעלה